Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Buna seara si noapte buna! Am fost la sport, un nou tip de ore, cica Bosu, facute pe juma de minge. Sunt rupta!
Dar am pus pozele din Sardinia, sunt 3 albume: Hotel, croaziera La Maddalena si turul cu masina.
Cu Corsica sunt cam in urma si de fapt acolo a fost cel mai frumos. Sper sa reusesc sa le incarc azi si pe acelea.
Pupici.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Gata si Corsica, ultimele pagini sunt numai peisaje de coasta care m-au incantat.
Noapte buna si linistita tuturor!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
betty78 spune:
Fetelor multumim de urari, ca tare bine ne-am mai simtit cand am vazut ca nu ne-ati uitat.
Yaia, Erina dragelor felicitari pentru burtici. Sa aveti o sarcina usoara cu bebici sanatosi 
Betty78
28+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bernix spune:
Yuhuuu, cate vesti bune si aniversari!
Felicitari maxime proaspetelor viitoare mamici, Yaia si Erina!
devylla, sa fie Lisa tot asa mancacioasa(cica asa-s prematurii, se agata de viata si se lupta sa recupereze diferenta) si de-acum inainte. Lapte vei avea sigur daca o pui la san atunci cand cere. Atata timp cat nu l-ai pierdutpana acum, secretia lactata e instalata si nu cred ca vor fi probleme.
Bun venit acasa piticei tale!
mandarina, Yaia, Rox, multi ani inainte in cuplu!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
papanash, mi se rupe inima cand ma gandesc la bietul Adi! Eu n-as fi rezistat fara sa fac scandal! Daca si-a rupt mana inseamna ca a cazut de sus, nu gluma! Inteleg ca nu pot sta in spatele fiecarui copil, dar langa topoganul pe care se joaca piticii cum de n-a fost nimeni? Sanatate si sotului si tatalui tau!
Cu schimbatul gradinitei... te simti in stare sa treci prin alta perioada de acomodare? Dar Adi, el cum va accepta schimbarea? CAm astea-s lucrurile la care m-as gandi eu, insa de facut as face dupa instinct, ca orice balanta.
Maria, sa aveti zile frumoase impreuna, sa va redescoperiti si sa va reindragostiti unul de altul! Sa va incarcati bateriile incat sa va ajunga pana la viitoarea escapada in 2, iar asta sa nu fie mai tarziu de 1 an!
Rodica, ce bine ca s-au rezolvat lucrurile cu job-ul sotului! Acum il poti astepta linistita pe bb.
bernix spune:
Noi suntem de marti la Buc si inca desfac bagaje sio asez in dulapuri. Merge greu ca Ana nu ma prea lasa - io pun, ea scoate - si mi se pare cald, cred ca sunt peste 10 grade fata de cum era la Breaza.
Fata mea nu-i deloc incantata de schimbarte, tot cere la buni, e in greva foamei si e si mucioasa. Transpira ingrozitor, e vesnic fleasca la cap.
Taman bine ca maine mergem la controlul de 2 ani.
bernix spune:
Legat acum de link-ul pus de Erina, cu articolul lui Alice Nastase. Mie mi-a cam sarit mustarul ieri cand am citit si eram gata sa si postez, dar s-a trezit Ana.
Femeia asta, talentata de altfel si mare mestera in ale cuvintelor, nu are de ce sa se planga de bani, nu intr-atat incat sa-si permita sa imparta in categorii femeile dupa alegerile pe care le fac in privinta cresterii copiilor. Ea e un mare creier de media, autoare/coautoare de reviste glossy, posesoare de actiuni in trusturile media in care a activat/activeaza, autoare de proza si versuri, deci in nici un caz muritoare de foame. Si, pe langa toate astea sau inainte de toate este sclavul carierei ei, la care a muncit din greu, inca de pe bancile scolii. Sa nu ma intelegeti ca o acuz sau o blamez, Doamne fereste, insa si ea, ca toate femeile care pun job-ul pe primul loc, priveste din punctul ei de vedere si nu are cum sa inteleaga motivele fiecareia dintre celelalte. E posibil ca o parte din afirmatiile ei sa aiba in spate ceva statistica, nu spun nu. Si nu se considera deloc vinovata de alegerile pe care le-a facut, dovada ca si la a doua nastere a procedat la fel.
Cu siguranta timpul - cantitativ vorbind - pe care-l petreci cu copilul tau nu te face neaparat o mama buna, insa in cazul ei io am alta nedumerire: CAND a avut timp sa fie mama?
Edit: hai ca mi=-am varsat tot focul aici, in loc sa fi postat ieri la coffeechat ![]()
ramonaiani spune:
Rodica - ma bucur ca s-a rezolvat treaba cu jobul sotului. Eu ma gandesc intodeauna ca exista Cineva acolo sus care are grija de noi si nu ne lasa sa cadem in disperare. Nastere usoara iti doresc
.
La noi e bine. Chiar le spuneam fetelor in concediu ca am primit o scrisoare de la autoritati cum ca vine o tanti sa ne prezinte ce ne poate oferi orasul nostru pentru bebelusi - cursuri de toate felurile, ajutor in multe cazuri. Ieri a venit doamna respectiva (eram cam sceptica, pt ca plicul venea de la Jugendamt - un fel de 'Protectie a Familiei si Copilului', si aveam impresia ca vine in control), insa totul a decurs bine, mi-a adus o mapa mare, plina cu de toate, de la dezvoltarea copilului pana la 6 ani, cursuri mama -copil, adrese utile in caz de dificultati de limba germana etc. Am fost multumita, am mai discutat cu ea despre atomica Eliza, am ajuns la concluzia ca trebuie sa o inscriu neaparat la un curs de sport pt copii, ca noi nu-i facem fata.
Asadar - Eliza e foarte activa, insa nu-i agresiva, vrea sa fie in centrul atentiei si de-aia, cand vorbesc cu altcineva, incepe sa tipe, ca sa ma acopere. De-aia m-a trimis doamna respectiva sa stau de vb cu cineva si sa gasim o solutie, ca daca la 2 ani face asa, la 5 ani o sa fie Iadul pe pamant
.
Ati priceput ceva din ce-am zis?
. Sunt terminata, avem 32 de grade si umiditate nu stiu cat la suta, ca pur si simplu te sufoci si nu poti respira. Se simte ceva de genul a 45 de grade in Romania
.
Copiii sunt OK, Daniel e un dulce, imi zambeste tot timpul, azi l-a vazut sotul ca intindea mana dupa niste botosei colorati, are deja 5 kile. Cand i-am facut baie pe seara, a venit si Eliza si m-a ajutat sa il spal. Il uda pe burtica, i-am zis sa il spele si pe maini, si incerca sa ii deschida pumnul sa il spele. M-am topit toata
.
Felicitari Erinei si lui Yaia pentru samburei. Sa fie intr-un ceas bun, sa aiba sarcina usoara si le doresc ca bebelusii sa fie iubiti de fratiorii mai mari. Si eu am cam luat pauza de odiseea lui Daniel, pt ca n-am timp, si tot asa, exista cineva care ma cam calca pe nervi acolo. (Apropos, stiti de ce a inceput Eliza sa vorbeasca? Povesti
, nu ca i-a avut pe Stefan si Maria o saptamana langa ea, ci pt ca a pus fata mana pe cutia de Pringles in vacanta!).
Thjya, ma retrag, ca s-a terminat de copiat pozele. Poate reusesc zilele astea sa pun cateva pe flickr, daca nu mi-o ia Sim inainte
.
A, inca ceva - cand plecam cu masina, am in spate scaunelele copiilor, iar eu stau langa ei pt ca Daniel e prea mic sa fie lasat singur. Ma uit la ei si ma simt implinita, sunt o mamica fericita cand ii vad pe-amandoi zambind ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Legat acum de link-ul pus de Erina, cu articolul lui Alice Nastase. Mie mi-a cam sarit mustarul ieri cand am citit si eram gata sa si postez, dar s-a trezit Ana. Femeia asta, talentata de altfel si mare mestera in ale cuvintelor, nu are de ce sa se planga de bani, nu intr-atat incat sa-si permita sa imparta in categorii femeile dupa alegerile pe care le fac in privinta cresterii copiilor. Ea e un mare creier de media, autoare/coautoare de reviste glossy, posesoare de actiuni in trusturile media in care a activat/activeaza, autoare de proza si versuri, deci in nici un caz muritoare de foame. Si, pe langa toate astea sau inainte de toate este sclavul carierei ei, la care a muncit din greu, inca de pe bancile scolii. Sa nu ma intelegeti ca o acuz sau o blamez, Doamne fereste, insa si ea, ca toate femeile care pun job-ul pe primul loc, priveste din punctul ei de vedere si nu are cum sa inteleaga motivele fiecareia dintre celelalte. E posibil ca o parte din afirmatiile ei sa aiba in spate ceva statistica, nu spun nu. Si nu se considera deloc vinovata de alegerile pe care le-a facut, dovada ca si la a doua nastere a procedat la fel. Cu siguranta timpul - cantitativ vorbind - pe care-l petreci cu copilul tau nu te face neaparat o mama buna, insa in cazul ei io am alta nedumerire: CAND a avut timp sa fie mama? Edit: hai ca mi=-am varsat tot focul aici, in loc sa fi postat ieri la coffeechat Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Cand sa ma apuc de scris gasesc postarea ta cu care sunt de acord in totalitate. Alice Nastase, parerea mea,desi o admir f mult si imi place cum scrie este asa cum spui tu sclava propriei cariere...asta si-a ales, asta are si sunt sigura ca asta ii place f mult. De aceea, pe principiul ti-ai ales deci iti place, eu nu regret un moment ca am ales sa stau cu Tudor 2 ani acasa si ca mi-am ignorat cariera desi - cum spune sefu - "am un potential deosebit". Imi pare rau ca am stat atat de mult pentru ca mi se pare ca T nu s-ar fi atasat atat de mult de mine si nu as fi fost nevoita sa lucrez la acomodarea lui cu alte persoane daca plecam mai devreme la serv