Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Multumim tutror de urari.
Un balant scurt pt ziua de azi:intr-un cuvant:merge
In sensul ca ma asteptam sa fie ceva mai greu...sa vedem cum trecem noaptea si cum ne vom descurca de acum incolo.
Erika a fost mai cuminte decat m-am asteptat...a avut cateva iesiri,in sensul ca in loc de manghaiere iti dadea una peste cap Lisei.Insa cu multe explicatii am reusit sa o fac sa inteleaga...am asa o banuiala ca maine o luam de la capatInsa e foarte intelegatoare si cuminte...nici nu m-am asteptat sa inteleaga atat de bine...se pare ca poate mai mult decat banuiam eu.
Iar mogalneata Lisa e o mancacioasa.Papa f bine,sper sa am si eu lapte cat este si cererea.
Eu obosita dar super fericita...acuma incep sa imi dau seama ca am doi copii
fug sa fac un dus si sa ma relaxez nitel...pana urmeaza tura de noapte.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Erina, he-he...o fi furtuna din Herastrau de vina. Prisi, tare curioasa sa vad daca esti 'fara'.

Haoleu ceamica, vazusi ce-ai ratat?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Devylla ma bucur tare pentru tine!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Erina, Yaia felicitari, sa fie intr-un ceas bun!

Papanash, multumesc pentru informatii, inca nu am apucat sa cunosc bine personalul de la gradi, dimineata cand ma duc sunt terminata ca stiu ca va trebui sa ma despart de Andrei si stiu ca va plange, iar la pranz cand merg sa-l iau nu am ochi decat pentru el si totul in jurul meu se deruleaza ca intr-un vis.
Ce mai face Ghighi? Cred ca va chinuiti si Andrei al meu a avut piciorul in gips asta iarna (a alunecat taica-su in baie cu el in brate).
Pupici (il asteptam cat mai repede la gradinita).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Erina si Yaia felicitari din tot sufletul!

Se pare ca este o perioada "fructuoasa" pe aici.

Ma pregatesc sa ies afara ca atomica mea, acum sare in pat.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Rodica, tu ce mai faci fetica?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, cum observi tu toate detaliile.

SabinaY, ma bucur tare ca merge bine, pupam fetele.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna,
Frumoase vesti.
Yaia, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
La multi ani , sa fiti fericiti si sa va bucrati de tot ce va doriti, alaturi de cei dragi!

Erina, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!

Mandarinutza, La multi ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati de tot ce va doriti alaturi de cei dragi!

Roxana , La multi ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati de tot ce va doriti alaturi de cei dragi!
Am vazut foto de la Disneyland -sunteti o familie fericita, aveti doi copii minunati si voi sunteti doi parinti impliniti.

Devylla, ma bucur ca Lisa a venit in mijlocul familiei. Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii si sa va bucurati de cele doua mogalnete.

Papanash, imi pare rau ca aveti probleme , sanatate la toti si lui Ghighi refacere cat mai rapida.

Maria, concediu placut si ma bucur de vestile bune de la voi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna fetele...

cu intarziere La Multi Ani Mario

La Multi Ani Erina, sa fii fericita si iubita
La Multi Ani Ancasilv
La Multi Ani Emma

La Multi Ani Iarina Andreea

tot 2 in 1 deocamdata, si nu sunt semne (inca), ieri noapte am avut ceva contractioare, cat pe ce sa trezesc una bucata sot, dar au cedat si eu am adormit (fireste). Sarcina e foarte coborata, acuma asteptam...
Va multumesc pentru incurajari,au fost foarte importante pentru mine, nu sunt vorbe ieftine, chiar m-ati incurajat, si ati avut dreptate, pot sa zic ca printr-o minune sotu a luat legatura cu un patron care avea nevoie exact de el, ma bucur tare mult. Acuma sunt constienta ca sunt fel si fel de oameni, dar am o oarecare garantie , persoana de legatura dinte sotu si el e o persoana (prieten defapt)de care patronu mai are nevoie, ma gandesc ca e ok. si numai bine i-a zis ca numai peste o luna sa mearga la angajare, deci ma poate ajuta si pe mine in perioada de dupa nastere.

Gabriella , cum esti cu sarcina, arati foarte bine, iar Sara e o dulce si cred ca si smechera (dupa cum se vede in poze) Foarte frumoasa camera Sarei.

Roxana, sa-ti fie de bine concediul, in general nu prea se poate o calatorie fara peripetii, bine ca a fost ok pana la urma.

Papanasho, cum mai e Andreiutul, cum suporta bandajul? scumpul de el

Mariana, ce mai faci?, cred ca e mai greu cu doi copilasi, mai ales ca unul cere atentie, iar celalalt are musai nevoie de ea.

Bebeka zau ca nu m-am destins cand am vazut-o pe Rebeka spunand poezieFelicitari dar, cand si al meu??? undeva pe la 4-5 ani in ritmul asta...

Maria ma bucur tare mult pentru vestile bune, sa va priasca concediul, e bine ca sunteti o perioada doar voi doi, fie ea si mai scurta.

Yaia Felicitaaaaaaaaaaaaaaaari ma bucur tare mult pentru tine. Multa sanatate tie si samburelului. yaia te inteleg cu noua odisee, si eu sunt inscrisa dar nu activez, nu prea ma potrivesc cu fetele , aici cu voi ma simt bine, parca ne stim de-o viata.

Erina felicitari sa fiti sanatosi, sarcina usoara sa ai.

Sabina o sa inteleaga Erika pana la urma si o sa fie bine. Te cred ca esti obosita. cred ca ar trebui infiintata sin bancuta mamelor cu al doilea bb mic,vad ca se inmultesc mamicile, nu de alta, dar io unde stau dupa ce nasc?

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Dpn 01.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

fetelor,am bagat un ochi pe fuga sa vad daca Yaia e graviduzta,am aflat ca da,felicitari,sarcina usoare si la multi ani fericiti pt aniversarea de azi
Felicitari Erina,sarcina usoara, sa fie totul asa cum iti doresti
La multi ani fericiti Roxana ,Mandarinutza sa fiti fericite si iubite
Rodica nastere usoara ,ma bucur ca esti mai linistita
Multumesc mult pentru gandurile voastre bune ,ma duc la nani ,la ora doua plecam
Papanash multa sanatate lui ADI
pup!

Mergi la inceput