Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Erina, cand ai pus pozele din concediu ai zis ceva de genul 'scuze ca apare aproape peste tot tati de Daria, dar nu-mi puteam lua okii de la el' sau asa ceva, eu asta am retinut.
Mandarinuta, frumos concediu lamunte, si noi am fost de cateva ori pe-acolo, la pensiunea aia insa niciodata.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, nu trebuie sa isi ude bandajele, e si mai rau daca sta cu ele umede, se si murdaresc. E mare chin cu ele. Cu tricourile noi am mers pe varianta inversa, am ales marimile mai mici. I-am bagat pe cap tricoul, am bagat mana cealata, si peste cea bandajata am tras laterala si am facut gaurica in dreptul palmei ca sa o poata scoate. Asa putea folosi ambele maini. Am taiat asa vreo 4 body si 2 tricouri si am iesit si cu el afara. Nu mai am pozele pe site din pacate sa vezi cam cum erau. Legat de desfacut, ai sa vezi ca dupa o vreme nu isi misca el mana, asa ca nu e chiar periculos, dar trebuie dus imediat dupa aceea la bandajat. Eu oricum m-am prins tarziu de smecherie, de fapt am auzit si eu la alta mamica la spital. La Alexandrescu te lasau sa il speli acolo pe dedesubt, insa era greu. Crema musai sa ai la tine, sigur se opareste pe undeva. Noi am avut noroc ca nu a facut pe piept sau pe gat, a fost numai la incheietura mainii indoite. Insa acolo a avut ceva infiorator si in ciuda cremelor date a mai tinut inca o saptamana dupa ce i-am scos mana din bandaje. Eu am folosit pe piept Mustela pentru atopica, dar la incheietura aia te sfatuiesc sa mergi pe Nidoflor. Noi am primit Nidoflor dupa ce am scos bandajele. Aaa, legat de schimbat bandajele, la Alexandrescu sa sta cam mult, e drept. Si iti cer hartie de la ei, insa aia de la schimbat mai primesc si fara, chiar si doctorul de garda. Te faci ca ai pierdut hartia, numai sa zici un nume de acolo care te a vazut. Pont: samabata si duminica seara nu e coada mare si merge repede oricum.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

prin somn cica 'pupa mami', asa ca ma duc sa-l dragalesc. merci mult Rox pt ponturi, o sa incerc sa vb si la medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia si Erina felicitari, sa aveti sarcini usoare si bb-lusi sanatosi, ma bucur mult pentru voi.

Yaia la multi ani!

Mandarinuta la multi ani!

Roxana, eram fani innainte sa vedem pozele, doar ca mai uitase......azi nu a vb de altceva

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dragul de Ghighi/Adi, uite un si de la noi, sa treaca 'buba' repede!

Multumesc inca o data tuturor pentru urari, sunteti niste dragute!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Erina, cand ai pus pozele din concediu ai zis ceva de genul 'scuze ca apare aproape peste tot tati de Daria, dar nu-mi puteam lua okii de la el' sau asa ceva, eu asta am retinut.
Mandarinuta, frumos concediu lamunte, si noi am fost de cateva ori pe-acolo, la pensiunea aia insa niciodata.

Daria nu doarme nici acum. Ce o fi avind??? Cred ca o agita vreun medicament.

Papanash, regret sa te dezamagesc, nu suna deloc a mine...Citatul este: Sper sa nu fi scapat prea multe poze numai cu sotul ca mi-a atras atentia.
Ei acum daca ar fi sa recunosc sunt foarte norocoasa.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Multumesc mult, fetelor!

Erina, ma bucur din suflet! A trebuit sa termin cu 'administrativele', ca citisem, dar eram deja logata cu userul comun si nu am putut scrie sub acoperire. Eu te-am trecut deja pe lista, daca ai DPN inainte de 29 martie, iti cedez bucuroasa locul. Si sper sa nu a 'fur' de la soacra.
Te inteleg, si eu asteptam sa vad bebele la eco inainte de anuntul oficial, dar cum mi-am luat 2 zile de medical si tanti a scis pe hartie din ce cauza, a trebuit sa anunt pe mai toata lumea la firma. Oricum la mine se observa binisor deja, din cauza kg in plus.
Cat priveste noua odisee, citesc acolo de ceva vreme, dar nu m-am inscris inca...este o persoana acolo care mi se pare extrem de 'bagacioasa' si care cica ar face parte din odisee...nu imi vine sa ma inscriu...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Felicitari pentru sarcina!Nu a fost sa fie in acelasi timp(cum vorbeam noi mai demult),insa iti doresc sarcina usoara si bb sanatos!
Iar daca persoana aia "bagacioasa" e cine cred eu ...bine faci ca stai de-o parte...caci am impresia ca are probleme psihice

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

wow...cred ca ar trebui sa lipsesc mai des de pe forum ca vad ca va prieste.
yaia, erina - felicitari, sa fiti sanatoase si voi si burticile.
papanash - of, nu cred ca ai lasat problema asa.eu as fi facut un scandal monstru si as fi chemat politia pe ei...pe bune.in locul tau as cauta alta gradinita!toleranta pentru prostie si nepasare nu exista...din punctul meu de vedere.lui ghighi si refacere rapida.
noi suntem relativ bine, eliza face progrese...in ritmul ei, dar progreseaza si asta ma bucura enorm.stef se pregateste de inceperea scolii.in rest, nimik nou sub soare.
va pup dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Erina, Yaia.. felicitari! Sa aveti sarcina usoara si sa va bucurati de inca un copil sanatos, voisos si norocos! (asta e pentru mine, dar in sanatatea voastra!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Yaia, Manadinuta, felicitari pentru aniversarile de 4 ani. Roxana felicitari si tie pentru 10 ani

Sa fiti fericite si sa va bucurati de cei din jurul vostru!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput