Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)
Raspunsuri - Pagina 14
carpatina spune:
Alinusho, ai o mandrete de fecior! 
Uite si pentru tine: 

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Danielle,
fetele cucuietele!
Ce faci pana la urma, le dai la cresa pe amandoua?
=====================
carpatina spune:
Oare ce-o mai face Andries?
Tomasa, iar ai disparut! ![]()
=====================
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 Din pacate, noi nu am reusit.nu toate povestile au final fericit, asta e..cateodata mi-e cam greu sa va citesc povestile despre copilasi, despre noile sarcini si bebelusi, despre activitatile voastre in familie..caci si eu aveam vise si proiecte care insa s-au naruit..insa ne vom reveni si poate va veni si pe strada noastra soarele. |
Imi pare rau sa citesc de suferinta ta si cred ca doar povestea ta cu el nu a avut un final fericit, caci povestea ta continua, alaturi de scumpa Alessia si cine stie de cine iti va rezerva viitorul. Priveste cu incredere si speranta in viitor, fa-ti planuri noi si viseaza din nou. Esti tanara si frumoasa si ai un copil minunat. Putere!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Multumesc din sufelt pentru cuvintele frumoase si pentru urari tuturor!
Vedeti ca acum sunt "hormonata" si dau la soareci usor, asa ca aveti grija ce-mi scrieti ca sunt la birou si nu-mi permit sa plang, lucrez in "open office" si colegii deja ma stiu de nebuna!
Daca ma mai vad si plangand...![]()
![]()
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bebeka spune:
Buna dimineata!!
Acusi intru la smotru dar nu inainte de a ura si eu multi ani fericiti si sanatosi pt Olivia-Ioana,Cristian-Nicolae si Yanissa-Milena!!!!
Mamici tare mi-ar placea daca ati povesti cum ati petrecut,ce cadouri ati luat, cum au reactionat la tort si cadouri..
Noi am fost la niste prieteni la tara si vreau sa va spun ca nici mie, nici Rebecai nu ne-a stat gura o clipa:da-i cu mere,prune,pepene,porumb copt, am venit cu burtile ca cimpoiul.
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Si la noi e nitel greu cu impacatul caprei si a verzei Are unele crize cand incepe sa urle efectiv daca nu-i iese ce vrea ea, sau daca in mementul ala nu ii noi facem ce vrea ea. Joi am si eu programare la ginecolog, o sa il intreb de metode anticonceptionale, insa din ce-am vazut eu prin brosuri - nu scria nimic de metoda descrisa de tine. Chiar Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
si Ebonee e tot fixata pe meniul asta,vede ca sorasa mananca numai lapte si ea vreo tot numai lapte
pe de o parte imi convine ca inainte bea decat o sticluta de 180ml seara,acu ar bea non-stop,pe de alta parte mii ciuda ca apoi nu vrea sa manance nimic,trebe sa o pacalesc,sa ii dau mai intai Melissei,la catel,purcel,bebelusi,capre,cai etc si apoi ea
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
citat din mesajul lui kriss79![]() Nu am mai scris demult pe aici..desi va citesc constant Felicitari gravidutelor Erina, Yaia! Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi! bikmaria, ma bucur pentru voi ca ati reusit sa va rezolvati problemele si sa fiti o familie frumoasa! Din pacate, noi nu am reusit.nu toate povestile au final fericit, asta e..cateodata mi-e cam greu sa va citesc povestile despre copilasi, despre noile sarcini si bebelusi, despre activitatile voastre in familie..caci si eu aveam vise si proiecte care insa s-au naruit..insa ne vom reveni si poate va veni si pe strada noastra soarele. Alessia a crescut frumos, e tare vorbareata, de vreo luna rosteste si propozitii scurte, ti-e mai mare dragul sa o auzi. de scutece nu am scapat..ziua o mai tinem fara, insa cand mergem in oras nu, ca nu zice decat cu maxim 10 secunde inainte si daca ma nimeresc cu ea in masina, magazin samd nu am cum sa evit sa se scape pe ea..nu stiu voi cum procedati:) De la 1 sept ma reintorc si eu la munca..insa nu pot sa zic ca abia astept, caci s-a instalat o oboseala psihica si nu prea imi sta gandul la altceva..insa, zic eu, ca imi va ocupa timpul si mintea macar jumatate de zi. La album, dedesubt, aveti poze noi. Speram sa mai revenim cu noutati, cand le vom avea..pana atunci,va pupam! www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page Cristina si Alessia Stefana Iulie-august 2009 HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI! |
offfffff imi pare asa rau sa "aud" de asa vesti.important e sa fiti voi doua fericite,altceva nu conteaza.
micuta chinezoiaca
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Danielle, va pup si pe tine si pe printesite, las ca peste 3 luni o sa fie f f frumos cu doua ucuiete care vor interactiona. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
abia astept sa apuc si ziua aia cand o sa le vad ca se joaca impreuna (fara smuls de par din cap:D)
A truly versatile lady.
pozici