Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

am pus si eu cateva pozici,daca vreti sa vedeti o maimuta atomica
http://good-times.webshots.com/photo/2849613350101671646kGOIsc?vhost=good-times

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nu am mai scris demult pe aici..desi va citesc constant
Felicitari gravidutelor Erina, Yaia! Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!
bikmaria, ma bucur pentru voi ca ati reusit sa va rezolvati problemele si sa fiti o familie frumoasa!
Din pacate, noi nu am reusit.nu toate povestile au final fericit, asta e..cateodata mi-e cam greu sa va citesc povestile despre copilasi, despre noile sarcini si bebelusi, despre activitatile voastre in familie..caci si eu aveam vise si proiecte care insa s-au naruit..insa ne vom reveni si poate va veni si pe strada noastra soarele.
Alessia a crescut frumos, e tare vorbareata, de vreo luna rosteste si propozitii scurte, ti-e mai mare dragul sa o auzi. de scutece nu am scapat..ziua o mai tinem fara, insa cand mergem in oras nu, ca nu zice decat cu maxim 10 secunde inainte si daca ma nimeresc cu ea in masina, magazin samd nu am cum sa evit sa se scape pe ea..nu stiu voi cum procedati:)
De la 1 sept ma reintorc si eu la munca..insa nu pot sa zic ca abia astept, caci s-a instalat o oboseala psihica si nu prea imi sta gandul la altceva..insa, zic eu, ca imi va ocupa timpul si mintea macar jumatate de zi.
La album, dedesubt, aveti poze noi.
Speram sa mai revenim cu noutati, cand le vom avea..pana atunci,va pupam!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
devylla,cum iti mai e?reusesti sa impaci si capra si varza?la mine e greu tare mai ales cand incep amandoua a urla
nu e geloasa Ebonee absolut deloc,dar isi cere drepturile,noroc cu,copiii de pe afara ca de altfel ma internam
oricum,le iubesc de nu mai pot si cred ca de asta fac fata.

vroiam sa va intreb pe voi,ce stiti de implantul ala in mana pe baza de hormoni ca metoda contraceptiva.aici mai toate il au si cica sunt happy cu el.insa ai ciclul neregulat,vine haotic,o data la 2-3-4-5 luni si muuuult.imi e frica sa nu ma dereglez cumva de la el si sa nu mai pot face puradei (in caz ca imi mai vine de unu:D)
ce stiti de el,e okai?

Si la noi e nitel greu cu impacatul caprei si a verzei - de cand suntem acasa din concediu, Eliza a revenit la meniul "la'te" pe care il cere de fiecare data cand ma vede ca-l alaptez pe Daniel.
Are unele crize cand incepe sa urle efectiv daca nu-i iese ce vrea ea, sau daca in mementul ala nu ii noi facem ce vrea ea.

Joi am si eu programare la ginecolog, o sa il intreb de metode anticonceptionale, insa din ce-am vazut eu prin brosuri - nu scria nimic de metoda descrisa de tine.
Chiar .. intrebare, cum va simtiti cele care aveti sterilet? Da stari de proasta dispozitie, mai vine ciclul sau nu? (Eu sunt intr-o mare dilema ce metoda sa adopt )

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Nu am mai scris demult pe aici..

Chiar ma intrebam ce se intampla cu tine (cu voi de fapt). Imi pare sincer rau ca n-a mers, dar poate asa o sa iti fie mai bine. Macar n-ajungi la batranete sa regreti anii irositi langa aceasta persoana (matusa-mea nu mai are curaj la varsta asta sa se desparta, asa ca-si poarta inainte crucea ).
Am vazut pozele - esti o mamica frumoasa iar Alessia e o fetita dulce foc .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si la toata lumea, o saptamana buna sa aveti

Yannisa Milena sa cresti mare si frumoasa alaturi de familia ta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ia sa va dau eu o cafea, ca poate mi-o fi dus macar careva dorul (amara si neagra ca viata adicatelea )
sunt la mama, pt 2 zile, cu minute de laptop de la ea.

Am de felicitat pe Mario, Miruna, Iarina, CRisti de afibebe si in avans pe toti cei care urmeaza...pana in septembrie la mijloc nema internet la mine.

Felicitari gravidutelor, Yaia si Erina!!
Ma bucur imens pentru voi, sa aveti sarcina usoara si sa fiti rasfatate in aceasta perioada minunata.
Da, e mai greu la a doua, nu mai dormi cand vrei, etc etc...dar rezultatele sunt pe masura!!

Danielle, va pup si pe tine si pe printesite, las ca peste 3 luni o sa fie f f frumos cu doua ucuiete care vor interactiona.

Sabinuta, tot timpul am intrebat-o pe Bernox daca ti-ai luat fata acasa....ma bucur mult!
E normal sa suga f mult si prost acuma, pt ca va acomodati una cu alta.
Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare , nu cred ca va scadea in greutate . Ea acum suge f mult si pt a te avea aproape, trebuie sa recupereze timpul fara tine, gandeste-te ca in mod normal ea ar fi fost in burtica, normal ca te vrea lipita de pielicica ei .
Trimite-mi te rog frumos si pe mailul meu poza, sa nu mai umblu la toate parolele pe laptopul mamei mele.

Adi, imi pare rau sa aud de treaba cu mainile uscate.
Eu am avut odata pe brat si odata pe picior o portiune din asta, am crezut ca doamne fereste e alat balarie(psoriazis etc)
Insa prima a disparut la mare, a doua dupa ce m-am dat de 2 ori cu o creme pt piele f f f f uscata, lipobase se numeste.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani pentru 2 anisori!

Olivia Ioana(Alinkav)
Cristian Nicolae(Afibebe)
Yannisa Milena(Marunzika)

sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!

Papanash ma bucur ca au iesit bune analizele

Kriss imi pare rau...dar tot raul o fi inspre bine..suntem alaturi de tine Alessia e o dulcica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Yannisa Milena!

Sa ai o viata senina ca minunatii tai ochi albastrii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Kriss79, imi pare rau sa aud vestile tale!

Un mare pentru micuta chinezoaica!

Sa dea Domnul ca visurile tale sa-si gaseasca implinirea!

=====================

Mergi la inceput

La multi ani LoredanaG!

=====================

Mergi la inceput