Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu am avut o saptamana crunta , la serviciu treaba de nici nu am timp sa respir, miercuri si joi , serviciu dimineata, cursuri dupa-amiaza, cumparaturi si smotru seara, vineri examen, azi rob pe plantatie, frecat pereti la greu si abia am terminat rufele de calcat, noroc ca nu prea mai gatesc in ultimul timp de cand stam la socri

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Rox petrecere frumoasa la munte , tare frumoase pozele din vacanta si eu care nu am ajuns nici macar un weekend al mare vara asta , macar ma delectez cu pozele voastre

Maria ce vesti bune, sa aud numai de bine si petrecere frumoasa

poze

Mergi la inceput

eu ma retrag ca abia nimeresc tastele, dimineata poate sunt mai in forma

somn usor va doresc

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari din suflet YAIA si ERINA,sa aveti sarcini usoare si bebelushi sanatosi

la multi ani! sarbatoritilor

bikmaria,ma bucur tare tare mult ca s-au indreptat treburile.sa va priasca acest concediu si sa fiti vesnic iubiti si fericiti.felicitari din suflet

devylla,cum iti mai e?reusesti sa impaci si capra si varza?la mine e greu tare mai ales cand incep amandoua a urla
nu e geloasa Ebonee absolut deloc,dar isi cere drepturile,noroc cu,copiii de pe afara ca de altfel ma internam
oricum,le iubesc de nu mai pot si cred ca de asta fac fata.

vroiam sa va intreb pe voi,ce stiti de implantul ala in mana pe baza de hormoni ca metoda contraceptiva.aici mai toate il au si cica sunt happy cu el.insa ai ciclul neregulat,vine haotic,o data la 2-3-4-5 luni si muuuult.imi e frica sa nu ma dereglez cumva de la el si sa nu mai pot face puradei (in caz ca imi mai vine de unu:D)
ce stiti de el,e okai?

sa aveti o duminica frumoasa

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Erina, felicitari pt bb2. Ma bucur mult pt tine, mai ales ca erai convinsa ca perioada maternitatii s-a incheiat, dar si mai mult ma bucur ca te vad entuziasta, relaxata cumva si fericita!
Cu muuuuuulta intarziere iti multumesc pt linkul despre rezolvarea problemelor de violenta la copilasi. Am scapat de beleua muscatului in parc.

La multi ani fericiti de viata!

Alina 36+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Yaia felicitari pt bb made in RO.
Sa dea DD sa tzii la termen un delfinas la fel de destept, frumos si cuminte ca si Tudor.

Rodica ma bucur ca ati rezolvat cu jobul sotului. Acum te poti bucura de o luna de rasfatz si relaxare avandu-l pe sotz acasa.
Nastere usoara, pun la treaba fetele, ca am intrat in febra 'cuibaritului' si nu stiu daca mai reusesc sa le mobilizez mai tarziu.

Teo la mare

Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Sabina Y, nu pot sa spun decat ca m-am topit si eu si sotzul, si mi-au dat lacrimile. Minunat moment! Sper sa aveti toata viata parte de astfel de clipe, iar surorile sa se iubeasca neconditionat.

Cat despre durata mare a unui alaptat, cred ca se justifica, ea fiind mai micutza va castiga cu timpul forta de a trage eficient din san. Poate pt inceput ar fi bine sa mai scoti si tu cu pompa, si sa-i dai din bibe dupa ce suge zdravan 30-40 min la san. E doar o idee.

Teo la mare

Mergi la inceput

Papanash, insanatosire grabnica bolnaviorilor. Iti doresc multa putere si rabdare cu toti 3, dar mai ales cu Adi.

Alina 37+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
Teo la mare

Mergi la inceput

Am pus poze noi cu ceva timp in urma, actiunea se dorea una de amploare, insa am abandonat in favoarea atomicului. http://family.webshots.com/album/573944453qFdMRc

Teo la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Am pus poze noi cu ceva timp in urma, actiunea se dorea una de amploare, insa am abandonat in favoarea atomicului. http://family.webshots.com/album/573944453qFdMRc

Teo la mare

scump de tot atomicul tau.vad ca si lui ii plac animalutele grozav,Ebonee e inebunita dupa caini

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput