Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (325)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Danielle, fetele cucuietele!
Ce faci pana la urma, le dai la cresa pe amandoua?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

saptamana asta aflu daca le dau sau nu,daca imi permite bujetu`
daca nu,asta e,stau acasa si rabd

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

la multi ani!!! Yannisa-Milena

adi,ai incercat kamilosan pt piele uscata?e super bun.si eu ma mai dau,dar mai ales pe Ebonee pe fata fiindca se joaca pe afara,pune mainile murdare pe fata si se irita imediat,i se usuca pielea,o dau cu kamilosan si pana dimineata nu mai are nimic.poate functioneaza si la voi

am fugit la dentist

sa aveti o saptamana usoara

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI fericiti si sanatosi Yannisa Milena de mami Marunzika!

Sa-ti fie viata minunata, Puppi Energia!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica. De la munca. Nici nu ma simt prea bine, sunt si cam obosita dupa weekend. Frumos la botez si la munte, dar sunt mai obosita ca vineri. Si tot apar mici problemute de rezolvat.

Danielle, cred e tare liniste si pace la tine de te mai gandesti si la BB3. Eu am sterilet si tot asa nu prea mai vine ciclul si zau nu m-as supara daca atunci cand il scot nu mai am nevoie de alta metoda contraceptiva.

Mariana, ma simt foarte bine cu ustensila cu pricina. Ciclul vine uneori, dar este ca si cum nu ar fi, sunt doar cateva pete rozalii, doar ca tine vreo 5 zile asa. In rest e o minune. Spre rusinea mea nu m-am dus la control pana acum, acum incercam sa ma mobilizez sa ma asigur si ca totul e ok acolo, nu doar ca ma simt eu bine.

Cecilia, ai rezolvat cu lucrarea? Daca nu, da-mi fisierul pe mail si ti-l imprim eu.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Yannisa Milena

Sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa, sa ai numai bucurii si sa aduci bucurii parintilor!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Kriss, imi pare tare rau ca lucrurile nu au iesit cum ai vrut. Sunt vise care s-au naruit dar sunt atatea altele de cladit, te asteapta pe tine sa iti recapeti puterea si optimismul. Te imbratisez, sa auzim de bine de acum. Aaa, cred ca am dat block din greseala la noul ID de mess, acum nu te mai am deloc la contacts si nici nu stiu cum sa deblochez.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Nu am mai scris demult pe aici..desi va citesc constant
Felicitari gravidutelor Erina, Yaia! Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!
bikmaria, ma bucur pentru voi ca ati reusit sa va rezolvati problemele si sa fiti o familie frumoasa!
Din pacate, noi nu am reusit.nu toate povestile au final fericit, asta e..cateodata mi-e cam greu sa va citesc povestile despre copilasi, despre noile sarcini si bebelusi, despre activitatile voastre in familie..caci si eu aveam vise si proiecte care insa s-au naruit..insa ne vom reveni si poate va veni si pe strada noastra soarele.
Alessia a crescut frumos, e tare vorbareata, de vreo luna rosteste si propozitii scurte, ti-e mai mare dragul sa o auzi. de scutece nu am scapat..ziua o mai tinem fara, insa cand mergem in oras nu, ca nu zice decat cu maxim 10 secunde inainte si daca ma nimeresc cu ea in masina, magazin samd nu am cum sa evit sa se scape pe ea..nu stiu voi cum procedati:)
De la 1 sept ma reintorc si eu la munca..insa nu pot sa zic ca abia astept, caci s-a instalat o oboseala psihica si nu prea imi sta gandul la altceva..insa, zic eu, ca imi va ocupa timpul si mintea macar jumatate de zi.
La album, dedesubt, aveti poze noi.
Speram sa mai revenim cu noutati, cand le vom avea..pana atunci,va pupam!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Buna Kriss! De cand te asteptam!

Noi o cunoastem personal pe Alessi din parculetul de la cinema Victoria unde vine in fiecare dimineata cu buni. Alessi nu a crescut frumos a crescut EXCEPTIONAL..o ador si o admir pe buni pt rabdarea de care da dovada...spre deosebire de mine care sunt mai tranara si mai nelinistita
Alessia este cuminte foc si ascultatoare si vorbareata imi place f mult si asta tb sa conteze cel mai mult pt tine...sa fie ea sanatoasa si sa creasca frumos in continuare...restul nu conteaza. Asa ca lasa depresia si focuseazate pe copil si serviciu o perioada .. eu asa as face...sigur iti va fi mai bine si iti va creste moralul

Sa nu te aud vreodata ca ai ceva de comentata la adesra copilului ca facem schimb sa vezi ce inseamna incapatanare, urlete si muuuuulta alergatura

Na ca i-am facut Alessiei publicitate de o sa sara baietii la interval acum sa ti-o fure!

P.S. Cred ca v-am vazut sambata sau duminica prin Mall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Pe la noi de ce nu mai scrii mai slippers?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Kriss- cat despre vise naruite cred ca fiecare are la un moment dat asa ceva...fie ca nu a facut scoala pe care o visa fie ca a pierdut un parinte sau un prieten drag samd. Daca tu ai iertat si ai dat o a doua sansa si ai facut tot ce putea face pt relatia ta si totusi lucrurile nu s-au indreptat eu zic sa fii impacata cu tine si sa mergi cu fruntea sus inainte si sa privesti cu optimism spre viitor...doar pe el il poti schimba..trecutul ramane acelasi cu bune si rele. Sunt convinsa ca suferi f mult dar gandeste-te o clipa daca ai renunta la valorile si principiile tale de viata si la aspiratiile tale cele mai puternice legate de viitorul familiei tale ai fi mai fericita? Eu cred ca nu

Mergi la inceput

Lui Tudor ias-u aparut de ieri niste bubite rosii doar pe spate cred ca de la transpiratie pt ca e leoarca de fiecare data cand iesim afara. Le-am observat de vreo saptamana la mana cand ii faceam baita dar nu se vedeau acum se vad.

Cu ce crema sa il dau?

L-am spalat, l-am tamponat cu ser si i-am dat cu o crema de la Mustela pt piele sensibila si iritaii

Mergi la inceput