Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Ma bucur ca v-a placut filmuletul.
Si pentru ca azi e zi de sarbatoare mare, facem 13 saptamani si trecem in trimestrul 2, fac cinste cu o
(pentru cine bea) si sucuri naturale(dupa reteta Ellei - natural 100%
) pentru toate fetele.
Pupici si o zi buna!
(la noi e ultima zi de lucru pentru urmatoarele 2 saptamani
)
Oana
13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
inaioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Dragelor, tocmai am venit de la ecografie cu un doctor nou (second opinion conteaza la mine intotdeauna!). M-am programat eu la 4D, dar el tot 2D transvaginala mi-a facut, chiar daca aparatul e 4D, ca cica la virsta asta desarcina asa se face si gata. Ok, am inteles!! Am o veste buna si una mai putin buna. |
Ecografia 2D se foloseste pentru a vedea componenta a orice (tipuri de tesut diferite, oase, organe etc) pentru ca vede pe "straturi", ecografia 3D iti arata bebele "pe dinafara" , cum arata la mutritza iar cea 4D e exact ca cea 3D doar ca arata toate astea in timp real, fara nici un delay.Ultimele doua sunt mai degraba moft pentru parinti, cu exceptia ca 3D poate depista unele defecte de genul buzei de iepure sa zicem, daca a trecut cumva neobservata la 2D, dar asta mai tarziu, dupa 20 saptamani.
Doppler vede fluxurile de sange, e bun pentru a vedea circulatia copilului si mai ale IR-urile mai tarziu.
Vladimirescu, stai linistita si gata. O buna prietena s-a descoperit hemoatomul la 6 luni de sarcina, cand a avut si sangerarea si ..e bine merci, are o fata frumoasa de una an juma' (daca vrei, va pun in legatura
CoriMami spune:
Bravo Oana, multumim pt filmuletul emotionant si sa ai un trim II cat mai frumos
Eu am luat analizele, si mi-a iesit TSH mare, care cica ar indica o hipo-functie tiroidiana. Dar nu mi-am dozat si T3, T4. Mai am o mica problema la VSH si la coagulare, in rest toate bune.
Si...azi facem 10 saptamani
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010
castelanaC spune:
Buna fetelor, mai primiti o burtica?
Ma numesc Castelana si multumesc lui Ellanik ce m-a invitat aici pe forumul acesta.
Sunt si eu o burtica de 7 saptamani si 2 zile, data probabila a nasterii este 8 aprilie
deci pentru prima pagina:
Castelana DPN 8 aprilie
va multumesc anticipat!!!
castelana fericita
7+
babyangel spune:
| citat din mesajul lui CoriMami Bravo Oana, multumim pt filmuletul emotionant si sa ai un trim II cat mai frumos ![]() Eu am luat analizele, si mi-a iesit TSH mare, care cica ar indica o hipo-functie tiroidiana. Dar nu mi-am dozat si T3, T4. Mai am o mica problema la VSH si la coagulare, in rest toate bune. Si...azi facem 10 saptamani ![]() "neta fetele, Cori, adauga si tu la semnatura saptamana in care te alfi...ca doar la 10 S esti veterana... Oana, super filmulet...am stat atenta sa-i vad genunchii cand i-a aratat dra...dar nu am reusit ..tre' sa ma mai uit...Te felicit ca ai ajuns in trimestru 2 fara incidente majore...de-acu' te poti relaxa putin.. S-aveti o zi superba , fara "dureri de cap"! Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag! DPN 19 martie 2010 |
Anca
11+
babyangel spune:
Castelana...ce nume mishto....
Bine-ai venit printre noi draguto...sa ai parte doar de clipe frumoase in cele 33 de saptamani ramase, si sa ne bucuram impreuna de tot ceea ce ne aduce aceasta sarcina!

Anca
11+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui babyangel Castelana...ce nume mishto.... Bine-ai venit printre noi draguto...sa ai parte doar de clipe frumoase in cele 33 de saptamani ramase, si sa ne bucuram impreuna de tot ceea ce ne aduce aceasta sarcina! ![]() ![]() Anca 11+ |
Multumesc mult de tot!!!!!
Tie la fel sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!!!!!
castelana fericita
7+
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui catus76_ro Multumesc Anca! ![]() ![]() GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de viitor prunc pretios de mar-apr! |
felicitari pentru sarcina

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui nemary Ancadragoman, ai facut testul? stiu ca de mult timp munciti la bb2. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare Daria POZE DARIA |
nu l-am facut ca imi este teama sa il cumpar ...parca atunci cand il cumpar CM stie si vine sa ma surprinda
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
honeybaby spune:
Vladi- foarte frumos cum ti-a facut bebe cu manuta.
Oana- am vazut filmuletul, foarte emotionant. Pai, gata ai bebe mare de acum incolo. Cred ca o sa fie primul bebe care isi va face aparita la noi la odisee.
As incerca si eu azi sa-l filmez pe bebe , dar nu cred ca pot sa tin telefonul drept si sa fiu atenta la monitor.
Sunt curiasa daca azi se vede de ce apar scurgerile, data trecuta nu s-a vazut nimic inafara de bebe. A mai patit cineva asa ceva ? Sa aiba scurgeri dar sa nu stie cauza??
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !