Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
vladimirescu spune:
Dayanara, eu zic sa nu te mai termine psihic nimic, ghibuseshte-l si ciuguleste-l si ghigoseshte-l pe Ivan cit poti, pupa=l si maninca-l, si ai sa te simti fericita! Nu fa eforturi, maninca orice iti face placere (eu mi-am luat un carton de prajituri azi de nervi ca hematomul e tot acolo, si uite ca mi-au trecut nervii :))
Eu il pup si-l ciupesc pe-al meu de ma mir ca nu l-am invinetit (si el sta saraculca e calit de mititel cu mama lui nebuna care-l stringe de-i iese saracu' zeama) si mi-e mult mai bine, l-am invata sa vina in pat pest emine fara sa ma loveasca la "burtica bolnavioara" si nu vrei sa stii ce-l mai chuiesc saracul, dar imi dispare imediat orice stres cu el!
Asa ca stai cuminte si fii increzatoare, bine?
9+
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
oanaiacovita spune:
Servus fetili! 
Acum sa va zic ca sunt din nou in al noulea cer cand vad minunea mica cum creste la noi in burtica.
Nu numai ca a recuperat diferenta de la inceput, dar deja e mai mare cu 1 zi. Are fix 13 sapt si noi maine ar trebui sa facem 13.
Dra a zis ca are tot ce ii trebuie pentru 13 sapt, are manute, picioruse cu degetele de rigoare. Si noua ne-a aratat manuta asa ca la un salut.
E un scump cum se tot misca.
M-am bucurat ca a auzit si sotul in sfarsit inimioara cum batea tare tare.
Ce sa mai zic, sunt tare tare fericita. SI nu am cuvinete sa descriu exact ce simt.
De acum voi face TT-ul intre 15 si 18 saptamani, iar cu dra ma mai vad abia la 22 de sapt.
Asta sa o creada ea ca eu rezist pana atunci.
Fug eu pe la o clinica ceva sa il vad pe bebe si sa vad ce e, doar nu oi sta pana la 22 de sapt sa aflu ce e.
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
babyangel spune:
Avem doua perechi de manute miscatoare pe ziua de azi, si doua mamici fericite...
Si eu abia astept urmatoarea eco,are va fi peste 1 saptamana si jumate(adica de luni intr-o saptamana?
Oana si eu ma gandesc ca nu e prea normala dra daca crede ca stai pana la 22 s..Pai eu nu am facut inca eco de 13 S si ma gandesc deja ca in S 17-18 voi fi prezenta sa aflu sexul...
Pana atunci ma rasfat cu un pahar de bere ...sa doarma bb bine
, si va urez noapte buna si sa ne-auzim cu bine maine!
Anca
11+
oanaiacovita spune:
Va incant cu filmarea sotului din seara asta (scuzati miscarile, era emotionat
):
http://www.youtube.com/watch?v=otc_AR7Lzkk
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Dayanara stau destul de aproape de ai tai: in militari. BB_yasmi,Kitzy ce e cu voi pe aici? Sa nu ziceti ca vrei cate o "fratioara" pt Yasmina si respectiv Diana? 6+ |
a fost si la mine bb de martie aprilie dar nu a fost sa fie. a aparut tare pe neasteptate, pt ca momentan inca nu ne doream inca un bb....dar pe cand ma obisnuisem cu ideea a inceput sangerarile si s a eliminat sarcina :(
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
vroiam sa va spun ca desi nu mai sunt in aceasta odisee va citesc aproape zilnic.....si ma cuprind emotziile de fiecare data cand citesc vestile bune....imi aduc aminte ce bine si frumos a fost in timpul sarcinii cu iasmina.
nikole, am citit cu sufletul la gura fiecare postare de a ta!!! bravo bb de nikole! sa stai cuminte la mami in burtica pana "la marea intalnire"!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
freedelia spune:
Yasmi, imi pare rau de pierderea ta -- sa vina un bebe sanatos la voi cat mai curand.
Wow, manute si picioruse -- felicitari, fetelor, aveti bebelusi seriosi, nu gluma :)
Gata, mi-am mancat shaorma, buna a mai fost, acum stau burta in sus si nu mai pot sa ma misc. Dar a meritat -- de 4 ani nu am mai mancat o shaorma si cine stie cand o sa mai am ocazia, asa ca poate mai bag una pana saptamana viitoare cand plec...
Va pup si sa aveti o noapte buna!
dayanara spune:
felicitari oana! emotionant si la voi, mai ales filmarea asa m.a impresionat!
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
ellanik spune:
Deci dupa-amiaza am intrat , am vorbit despre sex (zero) si am inchis laptopul fara sa ies de pe forum.Acum, vin acasa de la plimbare, ridic laptopul si cand dau refresh de la pagina 3 hopa pagina 10.Moooaaammmaaa! Ce spor.Intru si citesc si ce gasesc ?Peste, peste,peste .A! Scuze !Si mici!Stiu ca e sanatos insa chiar nu il suport nici in imaginatia mea.Vladimirescu tu ziceai sa ii curat partile alea care produc mirosul.Pai si cand il curat cine ma resusciteaza ?Ca azi am varsat de la faptul ca am dat pe wc cu lichid specific si de la miros m-au apucat vociferarile.Pai, doar ce venise vecinul din tura si nu puteam sa-l dezamagesc sa-l las sa doarma fara sa ma auda.![]()
M-a distrat faza cu micii pe carton sa aiba gust ca la terasa.Super tare!
Vladimirescu sa stii ca si mie mi se rupe sufletul de mila peshticilor din metro care stau inghesuiti cu gura in sus asteptandu-si sfarsitul.Tare jalnic!Cat despre hematom ,ce sa iti zic?Daca poti sta acasa e minunat .Mai ales ca bebe ti-a facut si semne.E clar ca aveti voi un cod al vostru.Minunat!!!
Eu sa stii ca nu ma supar ca dai retete cu peshte ca doar n-oi fi gravida toata viata.Scot eu parleala dupa.
Cat despre puiul tau Oana, eu zic ca e baiat !
Asa, la plezneala!Plus ca e frumos cu spume de-ti vine sa-i mananci degetutzele si bucisoarele alea zglobii.Am vazut filmul si abia astept sa-l postez si eu pe al nostru de sambata.Maine trebuie sa ma defrishez ca doar nu merg la dr si sa-mi zica "Padureanca"
.
Deci recapituland offtopic, cum ii shade bine unei forumiste, pestele, usturoiul, micii, carnea (pe care le iubeam inainte) le-am scos din meniu pana la noi directive din partea pushtiului.
Bb_yasmi imi pare tare rau .Trebuie sa iti revii si Dumnezeu te va rasplati.Poate a considerat El ca nu e acum momentul.Trebuie sa fii pozitiva.
Andra_s mi-a placut faza cu arsurile stinse cu bere.Prea tare esti,mamicule!
Dayanara , fii optimista ca se va rezolva sigur problema.Vei vedea!
Freedelia esti tare , bre cu shaorma.Nu puteai sa mananci ieri decat ciorbita acra si azi shaorma.Eu o fac acasa si in loc de maioneza fac un sos de iaurt/smantana si in loc de cartofi prajiti pun tzaranesti.
Facem ce facem si tot de crapelnitza vorbim.Si ca sa inchei apoteotic tocmai ce i-am propus sotului sa ma transporte maine la Pizza Hut ca mi-e pofta de o pizza de acolo doar.Asta spre exasperarea lui.Inainte nu mancam...decat asa ...cat sa nu mor de foame si acum...vin cu pofte ciudate rau.
pt toate
Uitasem sa zic de tzitzi.Mie mi se pare ca de cateva zile nu mai sunt asa dureroase si asta e bine ca prea ma chinuiau durerile.Deci se intampla si la altele.
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
monis5 spune:
Buna fetelor
Scuze ca dau buzna pe aici - desi uneori va citesc si-mi amintesc deja! cu melancolie cum eram si eu la debutul sarcinii
, dar vroiam sa va intreb ce stiti de uta_ciun. Vroiam sa-i las un mesaj de felicitare pentru sarcina si multumiri ca ea a deschis odiseea noastra - nov.dec2009, dar nu reusesc sa-i gasesc ultimul mesaj....
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara!!! 

monis
28
acum si cu poze