Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Castelana bine ai venit!

Babyangel incerc sa ma relaxez cat mai mult de acum.

Anca stii vorba aia romaneasca: "curaj gaina, ca te tai". Pai se poate sa nu bagi tu un test mic?!

Denisa . Sotul a filmat aseara, ca nici eu nu as putea sa tin drept.
La mine nu s-a vazut motivul scurgerilor, pentru ca nu aveam nici un hematom nimic.

Oana 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cred ca ma voi duce singura la eco. In 9 luni o sa gasesc eu si timp de filmat.

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oana ce bebel mumushel!!! si maricel, cred ca o sa fie primul care o sa ne faca cu manuta live!

castelana, bine ai venit!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:)

Am citit un capitol intreg de ieri, mi-am pus cafeaua langa mine, mi-am facut notite si here we go:

Am citit ca mancati Hochland. Sa fiti foarte atente la tot ce inseamna branzeturi, mai ales Hochland din cauze aromelor ce le pun in ele: aroma de fum, marar, verdeata.... branza ! Din pacate asta stiu pt ca fabrica de arome e in Sibiu si Hochland e unul din cei mai mari clienti! Cascavalul afumat sa baga intr-o solutie de apa cu aroma de fum si intr-o ora e "afumat"! cititi f bine ambalajele sa fie deloc arome daca se poate!

A fost cineva la Albota in judetul Sibiu si zicea de pastrav proaspat! E proaspat intradevar dar sunt hraniti cu ingrasaminte si sunt pesti de acvacultura care nu au nimic bio in ei! La branza clar nu contest, pt ca sunt siguri oameni care o fac in jur, dar gravi fiind nu stiu daca e facute cu lapte pasteurizat/fiert ori ba!

Msymo e normal sa te intepe ovarele! nu tot timpul, dar au mai fost fete aici care se plangeau. si pe mine m-au intepat. acuma numai. ma inteapa in burta daca ma sucesc brusc de pe o parte pe alta!

Babyangel: daca ti s-a facut rau de la usturoi, nu sunt probleme cu fierea? de obicei e unul din semne! eu tot timpul zic: sunt femei care sa nu aiba probleme cu tiroida, circulatia si fierea?

Vladimirescu: iti sugerez sa treci si sa scrii retete! pe mine m-a terminat reteta de peste!

bb_yasmi: suntem alaturi de tine!

Nikole nu au treaba fetele astea cu poftele tale! si nici mila! da hai ca iti spun eu de o ciorba de burta de care aveam pofta ieri si nu a fost buna deloc... fara usturoi, fara otet, era dulce... bleax!!! nu mai e nici ciorba de burta ce era odata

Mami 25 crezi sa se miste deja bebe? eu am intrat in 13 saptamani si deja de abia astept sa dea din picioare.

Selina sa iti traiasca sotul si voi fericiti si sanatosi pe langa el!

Oana TT e triplu test? Mi-e mi l-a facut ieri pe dublu test si doc zicea ca nu e musai relevant triplu test.

Eu l-am vazut pe bebe ieri la eco. are 5,11 cm si sarea in sus de zici ca i-a pus mama trambulina sub fund! tare dragalas:)

Eu incep sa am dubii cu alegerea mea sa nasc la Tg Mures. Doctorul, desi un minunat si un pasnic, nu prea mai are timp de nimeni, astept cate 2 ore de fiecare data si nici nu cred sa il conving a vreau cezariana! mi-e frica de ceva complicatii din cauza tiroidei mele, puls exagerat fara pastile, dioptrii mari de plus! ce ma fac? sa ma schimb acuma si sa ma duc la clinica privata la brasov?

Bebe in 12 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Denisa iti tin pumnii, sa iasa bine eco!

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

buna dimineata!

bine ai venit castelana, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos

cori te rog, zi.mi ce tsh ti.a iesit si vsh si coagulare
eu am hipotiroidism post partum, depistat la 6-7 luni sau mai mult de la nasterea lui ivan, de atunci ma controleaza mereu cu ecografii si analize si in functie de TSH imi mareste sau micsoreaza doza, problema e in sarcina

denisa, ce fel de scurgeri ai? eu am avut la ivan , mici scurgeri maro in saptamna 8 parca, am sa ma uit pe ecografii sa vad exact si nu s.a stiut de ce

si eu stiam ce zice inaioana, la 3d iese buza de iepure mai tarziu si cam atat, in rest aici se pune accent pe eco normala,si daca apar probleme esti trimis mai departe, se fac 3d si 4d doar pentru ca parintii sa.l admire pe bebe :)

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Dayanara, nu ne-ai spus cum te simti. Trebuie sa fii optimista!

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- scurgerile au fost numai maro, si doar dimineata cand ma trezesc. De la 5 sapt au inceput , au mai facut pauza 3-4 zile, apoi iar au inceput din doua in doua zile.
castelanaC- Bine ai venit ! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
MSymo-Merci

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

symo, ieri am sangerat putin, doar pe hartie cand am fost la baie, dar era sange rosu inchis , nu maro, apoi s.a facut maro, si azi la fel, maro

denysa, poate iti spune azi ceva la eco cu toate ca pete maro stiu ca nu.s grave si trec repede , o sa fie bine si emotionant

roxana 6+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineata tuturor!
Mesajele voastre mi-au pus un zambet pe chip si in suflet
Vladi si Oana:felicitari pentru bebeii care v-au salutat cu manutele!Sa dea DD sa fie totul bine si cu sanatate!
Castelana: bine ai venit! Sarcina usoara si multa sanatate!
Selina: sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Maria 8+
Mami de Sammy

Mergi la inceput