CIRESE de mai-iunie 2006(74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Oana, n-am poze, nu-i bai. Multumesc de intrebare
Deci nu se stie nimic despre Alec(Lacri) si Razvan(Angelica)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

OANA la noi la camin s-au facut serbarile cu tot cu parinti....imi place ca nu avem educatoare panicate.
ARABELA sa stii ca abia de azi a nins asa mai serios, de acum putem spune si noi ca avem iarna.

Mai rau e ca in fiecare seara Daria isi pregateste hainele pentru camin si e tare suparata ca e vacanta.
Din fericire la noi acomodarea cu caminul a fost de nota 10, fara plansete...si alte circuri de care am avut parte din plin cu Rares.
Ea oricum se descurca perfect la imbracat/dezbracat, mancat si mers la baie singurica.
La serbare a fost tare barbatoasa....ptiu ca mi-a crescut inima

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Diana felicitari pentru Teodora!!!! Sa creasca mare sanatoasa si la fel de frumoasa ca fratii ei!!!!!

La noi a venit iarna serios......

Cami o sa incerc sa-ti scriu. Adica promit sa iti scriu. pe forum nu prea pot intra de la job dar un mail o sa incerc sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Am inceput tare bine caminul - exceptand faptul ca am mers o sapt mai tarziu pe motiv de crize (inca nu aveam tratamentul de mentinere), insa dupa vacanta de o sapt, n-a mai vrut sa mearga... l-am tinut vreo 2 zile acasa, apoi a mers din nou. Si dupa 1 dec iar circ - am cedat pt anul asta, vedem noi in ian cum va fi...
Culmea e ca stie o gramada de poezioare (nu integral, da'le cam stie) si cantecele - a inceput sa le zica de vreo 2 sapt...

Va pup, incerc sa-mi fac din treburi...
Pa-pa

... vine craciunul.... waw!!!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salutare livada! iar pe pagina 3..?

Miki scrie cand ai tu vreme, mi-ar placea sa mai citesc vesti de la voi, si un link la poze sa il mai vad pe Marc, cred ca a crescut mult de cand nu v-am mai vazut.

Oana stii ca eu nu sunt nici pro nici impotriva gradinitei dar nu iti face asa multe griji, voi sa fiti sanatosi.

Cred ca faza cu invatatul poeziilor si cantecelelor cred ca e varsta, Sofia nu merge la gradi si in ultima vreme prinde din zbor, toata ziua imi lalaie cantecele(ca poeziile nu ne plac) si imi spune povesti. saptamana asta a invatat vreo doua colinde, nu le canta ea perfect dar le stie clar, mai incurca una alta dar zic eu ca e normal. face puzzle-uri cu pana la 70 de piese, stie sa numere pana la 20 in Romana in Engleza si recunoaste toate literele, acum o chinuie talentul in spaniola( dupa desenele cu Dora si Diego), spune cu ce incepe fiecare cuvant, si in general prinde tot din zbor si ne pune la punct daca calcam stramb..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Am fost surprinsa sa vad ca a fost readus la viata subiectul nostru. Am intrat sa va urez Craciun Fericit si Un Nou cu multe multe bucurii. Noi duminica plecam in romania, la zapada. Sper s-o mai gasim, ca n-am mai vazut-o de ani buni.

Astazi a fost ultima zi de scoala...a venit un Santa dragut si a lasat " exact ce trebuia"...un Santa cu temele facute...care a stiut sa aduca un fire engine. Au mai trecut pe la noi inca doi Santa, total neinspirati, " bad Santa", ca au adus cate o papusa. Au fost si ele bune la un joc de fotbal cu piciorul.

Sper ca Ciresele au primit sau vor primi ceea ce trebuie de la Santa. Sa aveti o vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

sa nu radeti de mine...am primit si io un link pt neste premii de craciun....
va rog un click pe a castiga un laptop
http://e-castig.com/index.php?r=sbJ8
revin zilele astea si cu poze...la noi a fost deja mosu si la gradi si acasa....pe motiv ca alex a plecat azi la bunici in vacanta de iarna...ce bine ca e zapada

la toata lume asi sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Virgi multumim si drum bun!! Vacanta placuta si abia asteptam povesti si poze cu multa zapada(ca si noi ii ducem dorul)

Simona am votat!acu' asteptam pozele..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

La multi ani si sarbatori fericite!

Victor il asteapta pe Moshu'.La voi vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Sarbatori fericite!!!! Un An Nou linistit plin de impliniri si de sanatate!!!!

www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-12-23/19:24:18" target="_blank">Marc si Mos Craciun la gradinita!!!

Ei au avut petrecere in pijama cand a venit Mos Craciun!!!!Si pentru prima data nu i-a fost frica de Mosu.

Aseara ininte de culcare ne-a spus ca l-a auzit pe mosu pe acoperis!!!

Cami pai pozele sunt la semnatura!!! Vrei zapada? Hai la mine Eu m-am mutat mai la nord-est si e mult mai multa zapada decat in vechiul oras. Cred ca busola noastra e stricata....Trebuia sa o luam spre sud O sa-i cer lui Mosu un job mai la sud.....
Virgi Drum Bun in Romania . O sa-i placa Luanei zapada!!!! Cel putin la Bacau e o gramada.

Mergi la inceput