CIRESE de mai-iunie 2006(74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Asa pe fuga cu ochii la cozonacii din cuptor trec si eu sa va urez:

Craciun fericit!Sa va aduca mosul bun in dar multa bucurie si iubire si zile luminoase alaturi de cei dragi!!
Eii.... si ceva cadouri pe langa ca nu strica..

Arabela vine, vine Mos Craciun,acum ii dau ultimele indicatii de regie sa nu cumva sa se dea de gol..

Miki si uau!! Ce mare s-a facut Marc, ma uit diseara pe indelete la restul de poze ca acu's cu mancarea pe foc si trebuie sa dau fuga si la magazin ca nu mi-au adus cadoul pentru sotz..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Primiti o urare intarziata? Craciun fericit alaturi de familiile voastre! Sper ca a fost Mosul darnic anul asta, chiar daca e criza...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Fie ca pana la sfarsitul lui 2009 sa se faca cel putin o minune pt fiecare din voi, iar 2010 sa va aduca mari impliniri si multe minuni, bucurii si oportunitati extraordinare de care sa puteti profita toti !

Cand Cerurile se deschid - in aceste zile de sarbatoare -, daca ne mentinem frumosi, luminosi si buni, avem ocazia ca Dumnezeu sa coboare asupra noastra tot ce e mai luminos, mai curat, mai bun pentru noi. Asa sa fie !

Craciun Fericit !

si

La Multi Ani !

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Felicitari mamicilor care le-au daruit fratiori si surioare cireselor dragi! Ce mi-as dori si eu o surioara pentru Andrei, dar inca nu se poate... poate la anul...

noi suntem sanatos, Andrei merge in continuare la cresa, l-am mai lasat un an. Ii place, si ma bucur de asta.
Avem o maaare problema cu kk... nu vrea dom'le la olita si pace... asa ca inca n-am eliminat scutecul de noapte. Ca face dimineata, iar daca n-a facut, se abtine pana seara, la culcare. Si tre' sa-l schimb din nou.

Altfel e un dulce, pupacios, vorbaret si iubicios asa cum il stiti... Postul tv de desene preferat a devenit jim-jam, si stie toate personajele de-acolo, imi canta prin casa melodii din desene...
E dulce foc si-l iubesc de nu mai pot!

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ho ho ho!

Fete dragi, chiar daca eu nu scriu din motive evidente de lipsa cronica de timp, mi-e drag de nu mai pot sa aud de voi si de puiutii vostri, asa ca poftiti de scrieti sa nu lasam subiectul sa se stinga!

Pana pune Arleena poze am mai pus eu o tura: http://family.webshots.com/photo/2263248690061225341DdNAah

Miha, ce-a crescut Marc, baiat mare!

Cami, voi ceva poze?

Virgi sper ca ati petrecut frumos craciului in Ro!

La noi mosul i-a adus un carucior Baby born, care i-a placut dar n-a dat-o pe spate , no ca nu stiu ce sa-i mai iau la fata asta, mai tare s-a bucurat de o papusica Cenusareasa de la Simba , fata mea ii mai desteapta ca mine stie ca e criza .

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Diana ce frumosi copii ai tu acolo!!! Iar ornamentele din brad m-au impresionat!!!! E asa de elegant!!!!

Noi cum santem in vacanta, primea mea vacanta fara griji de mai bine de 5 ani, ne odihnim, ne plimbam, ne jucam cu Marc.....
Pacat ca la noi clima e asa de dura si a trebuit sa amanam un drum .....ca era prea periculos sa mergem .
Uitati aici ce inseamna : www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-12-24/16:31:48" target="_blank">zapada canadiana

Si www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-12-25/15:22:26" target="_blank">in padure

Mai aveti pe acolo si poze de la Craciun si de la vizita la acvariu, unde sunt si ursi polari....Asta e la noi in oras la doar 10 minute de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La multi ani tuturor celor care au sarbatorit un Sf Stefan!!

Diana ai niste comori, sunt toti trei asa dulci, mare fericire trebuie sa fie la casa voastra..

Miki super la voi zapada - mor de invidie Da-i pup] lui Marc ca-i tare frumusel.

Iacata-ne si pe noi: http://picasaweb.google.com/mamide2cirese/Decembrie2009#

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Cami vezi ca linkul dat de tine nu merge.Pentru ca pozele sunt private. Foloseste cel care e in partea de jos a invitatiei pe care mi-ai tirmis-o mie pe mail. Ala merge.

Vad ca ti-a iesit bine cozonacul

Ai doua fetite ca luna si soarele de diferite. Dar vad ca se inteleg de minune. Si se joaca frumos impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sarbatori fericite si un an nou mult mai bun decat cel ce se incheie

ma tin departe de calculator - pt ca suntem implicati 100% in sarbatori

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor.
Cu multa intirziere va zic si eu sarbatori fericite.
Am vazut o droaie de poze, ce sunt mari toti copii, mai ca nu-i cunosc.
Mai Diana zi-mi si mie cum te-ai incumetat la al treilea? Ca eu cu doi imi es din minti. O dat Domnu si o racit Nuta si nu merge la gradi, si eu inebunesc cu ele doua acasa. La Tina es dintii, deja avem unu, si miriiala cit incape, Nuta nu a avut asa ceva. Iar Nuta pe linga ca e racita face si nazuri, nu maninca, se mirie si ea.
Am avut si oi serbare la gradi aici sunt si pozele. Am fost gogoasa.
Va dorim un anou cit mai fericit si plin de indeplinire a dorintelor.

Mergi la inceput