CIRESE de mai-iunie 2006(74)
Raspunsuri - Pagina 8
OanaRusu spune:
Diana, mi-am implinit si visul cu alaptatul cu cea mica... inca nu mancam lapte decat de mama (in 2 zile face 18 luni), insa si a mea e tare rasfatata. Si-l iubeste de numa'pe "Pauie"-asa il striga...
Hai sa strig tare... poate apare arleena, ce mai face Alexutul tau??
Si pe Cami as striga-o - tare, pana in America!!
Macar sa mai stam putin pe-aici
...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
abibrinza spune:
Buna ziua!
Si la multi ani!
Felicitari mamicilor curajoase de 3 trei copilasi!Desi visez frumos la un bebelus (mai curand o bebelusa), cred ca o sa raman la stadiul de visat.Victor a crescut si e peltic.In poezia de la serbare are cuvantul 'zgribulita' iar el zice 'sgubuita'.Toata ziua vorbeste si a inceput sa se joace cu Mihai.Mihai e un acrobat de la natura si toata ziua face numai prostii!
Am vazut pozele si numai frumuseti!Parca prea repede cresc copilasii nostri!
Sanatate la toti si numai bine!
CamiM spune:
Salut livada!!si sorry ca am lipsit atat, dar… m-am banat singura de pe forum/ mess/ email ca nu mai faceam fata. Acum intru in vacanta de iarna, mai am un examen saptamana viitoare si scap, o vreme sper sa fu ceva mai activa. In plus saptamana asta am avut si fetele racite (amandoua sa nu cumva sa fie usor), sosu’ a avut si el examenele finale cu studentii( si de corectat si proiecte finale de vazut) si a fost teribil. Dar am supravietuit, acum ma pot ocupa de cadouri si alte cele. Yupii !!
Noroc cu Oana ca m-a scos din amorteala, chiar am chiulit la greu.. Oana
ochi de cupii frumosi si sar'mana!!
DianaR felicitari, mai ce copii frumosi, superbi !!… Timeea e bucatica rupta din tine, de Teodora nu ma pot pronunta inca, iar Vladut e tot al tau..hihi !!
Arabela ce simpatic !!Cum iti merge inapoi la servici ? Hai nu te speria, ca si noi mai vrem sa incercam o data poate iese baietel. Daca nu o sa fim ca in povestea cu imparatul Rosu cu trei fete.. hihi !!
Carmina, Doroti si tuturor copaceilor care au adaugat fratiori/surioare cireselor felicitari si voua si sa va traiasca pruncutii.

meei... nu inchideti livada, hai sa mai facem o incercare de mobilizare.. pleeeeaase!!!
Miki, Virgi, Arleena si tot restul copaceilor, hai cu un semn de viata.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
gabi25 spune:
Nu-mi venea sa cred ca au aparut mesaje de la ciresele....si cu poze noi de bebei si cu viitori bebei.
DIANAR ce minunatii ai acolo 
OANA inca mor dupa ochisorii lui Paul, iar Ana e o dulceata.
ARABELA esti curajoasa ca macar mai visezi la bebe nr.3 ... eu nu am curaj nici macar sa visez .... ma limitez sa maresc familia cu patrupede ![]()
Noi saptamana asta am avut prima serbare la camin si prima serbare la scoala. Daria a fost la fel de "barbata" ca in tot ce a tinut de camin....de care e super incantata din prima zi, acum e suparata pe mine ca e vacanta
. Rares e smecherasul clasei dar are rezultate foarte bune si o invatatoare de nota 15.
Daca vreti sa ne vedeti: http://s207.photobucket.com/albums/bb302/cameliaa/decembrie%202009/
Va pupam si astept sa mai vad ciresele in vizite scurte macar, pe aici.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
arleena spune:
hello hello 
mno...tare rar mai dau si eu pe forum.....nu stiu cum faceam mai demult....parca eram si mai activa in casa....acum mi se pare ca asa putoare is(mai las chiuveta plina de vase, balamuc in bucatarie, haine uitate la uscat, etc)...nu stiu ce-i cu mine
gabi slava domnului ca nu are alex lyme....i-am facut la cluj analize si a avut valori negative....deci e ok, tu cum mai esti??ce tare ii poze cu daria pe spatele cainelui
...parca o si vad ce nazdrava e
whow fetelor....2-3-4 copii fiecare....cred ca io raman ultima cu 1....
a nascut fina-mea de o sapt si de cand a vazut alex pozele cu fetita tot imi zice ca si el vrea o surioara....off offf ca nu-i momentul....sa iesim naibii din criza asta ...dar cu tara asta fara guvern...fara presedinte e cam naspa.........mna...poate castig maine la loto si emigrez![]()
pup ciresele si copacii si mai intru anu asta sa mai pun si io neste poze cu alexul meu...
CamiM spune:
'Neata livada!!
E miezul noptii la mien dar abia acum ma linistesc, e vacarm mare cu mandrele mele.. si fac atatea nebunii ca te doare mintea..![]()
Perla zilei de la Sofia: "mami be nice!" eu: pai nu sunt? .. ea: ba da,tu esti ok! dupa care se intoarce spre tata-sau si il anunta ca Santa l-a pus pe lista copiilor care nu-s cuminti si ca sa se faca cuminte..!! eu intreb dar ce a facut mami de a ajuns acolo? Ea: nu ma lasa pe mine sa ma joc la calculatorul lui.. he doesn't share...![]()

![]()
Gabi ce dragalasi sunteti, scumpi foc si pusi pe sotii asa-i?![]()
Arleena lasa ca nu esti singura care nu mai apuca sa faca multe, trec toate..
Sa va traiasca finuta si sa vina si la voi surioara, cand vreti voi.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
OanaRusu spune:
Cami(Gabi25), voi ati avut serbare? La noi in jud, prostie mare de tot, cica nu se fac serbari din motiv de gripa porcina...
Oricum, Paul nu vrea la camin nicicum
si pt 6 zile in dec nu m-am mai chinuit cu el. Insa spune la toata lumea ca el merge la camin... In ianuarie ma asteapta vremuri grele, sa-l lamuresc sa mearga la camin..
Faza e ca pe Ana o duc la bunici si o aduc la pranz - sa pape si sa faca nani. Si Paul evident ca vrea si el programul asta... la bunici si la mama acasa... cine-l poate condamna..
Sa speram ca in ian. o sa reusim cumva sa-l trimitem iar la gradi..
O sapt grozava la toata lumea 
Edit (ca-s batrana si uituca
): Cami, am vrut sa-ti zic ce mari sunt puii tai - dulce de tot Daria cu antene argintii 
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
OanaRusu spune:
Arabela, si noi avem acrobati in casa
cat timp e intre flacaii tai?
Ana imita tot-tot ce face PAul - si acum au paturile supraetajate in cam. lor - Ana doarme tot cu noi pe motiv de tzitzi - Paul doarme in cel de jos, si sus se catzara cu jucarii. Si Ana nu se poate (INCA!) urca sus, da'se tot atarna de patul de sus de o auzim cand chitzcaie speriata ca nu se poate da jos
numa' cu ochii pe ei...
Noroc ca-s bunicii aproape si-i trimit 2-3 ore pe zi acolo..
Arleena, ce mai zice Alexutul tau?
Diana, ma apuca spaima numai cand ma gandesc la auto-tuns... parca-i vad pe-ai mei... ca Paul face tot felul de experimente pe Ana.. si ea e in culmea fericirii ![]()
Macrina, oare eu am apucat sa-ti vad fetele? 
pa-pa 
abibrinza spune:
Oana, la noi e putin mai ciudat ca Victor (cel mare) se ia dupa cel mic, Mihai, care nu are stare de la natura.Cel mai bine se simte cand face tot felul de traznai.Azi aproape a reusit sa faca o tumba inainte.Si are 1 an si 7 luni.Intre ei sunt 2 ani si 2 saptamani.La noi serbarea a fost fara spectatori, dar au inregistrat-o si aseara la 20 am si vazut-o.A spus Victor poezia fara sa rasufle dar fara nici o intonatie.
Cami, soacra mea are 3 baieti.La norocul meu si al treilea tot baiat ar fi.Asa ca ne oprim aici deocamdata.
Gabi, tare scumpi copiii tai!Aveti zapada?Noi incercam sa ajungem pentru vreo doua zile de Anul Nou daca e zapada, sa schieze Victor un pic.
Arleena, bebe 2-3 vine cand simti tu de cuvinta.Eu cred ca fiecare are dreptul sa aleaga cati copii sa aiba.
cocutica spune:
BUna dimineata livada!
Felicitari Diana, Doroti , Carmina si celorlalte mamici de bebe 2 sau 3
pe care nu am avut ocazia sa le felicitam! Sa aveti copiii sanatosi, norocosi si sa se inteleaga excelent cu fratiorii si surioarele lor!
Mi se pare ca au trecut secole de cand nu am mai intrat pe forum. In noapte asta nu reusesc sa adorm si uite asa...am ajuns in livada ...
Va zic repede 2 vorbe despre noi si apoi ma duc sa primd cateva ore de somn.
Elena merge la gradinta din toamna si s-a acomodat destul de repede. Am fost tare usurata cand am vazut ca ii place si cand mi s-a spus ca manca foarte bine singura. Am vazut progrese la imbracat/dezbracat, mersul la toaleta sila faptul ca ii place sa faca lucrurile singura, si fara ajutor. Au avut serbarea de Craciun, dar fara parinti(din cauza gripei). Am primit un cd cu poze. Asta e, decat deloc e bine si asa!
Acum este in vacanta si isi exerseaza poeziile si cantecele cu Maria. Are grija sa o invete pe sora ei tot ce stie si impartecu ea majoritatea lucrurilor, mai putin cartile Disney din colectia "Adevarul" pe care le iubeste si le ingrijeste cu sfintenie. Cu virusii a fost darnica 100%...adica toamna asta la noi in familie a fost tomna racelilor: intai Elena, apoi Maria, tati, Elena iar, Maria, mami, Maria, Elena si tot asa ca nu mai stiu cand incep cand se termina .
Despre mine...toate bune si frumoase...Sunt inca in cic-ul pentru Maria si am de gand sa stau acasa pana il termin. Totusi am momente cand m-as duce la munca chiar de maine.
Acum am vazut cat e ceasul....
Toate cele bune si chiar imi doresc sa nu moara subiectul asta!