CIRESE de mai-iunie 2006(74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Bine ai venit pe lume Teodora, sa fii sanatoasa si papacioasa. Diana felicitari si mult laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

ia uitati si va delectati la o papadie aurie...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Fetelor, ce mai faceti?
Diana, sa-ti traiasca papusica
Stie cineva ce mai face Razvanel? A mai vorbit careva cu Angelica? Sper ca sunt bine..
Doroti, poate tu sa ma stii vesti.....
Si despre Lacramioara, la fel, ce-o mai face Alecu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Si eu ma gandeam azi la Alec si Lacramioara. Chiar mi-as dori f tare sa stiu ce fac si ca sunt bine. Poate cineva (sau poate insasi Lacramioara) intra si spune ceva despre Alec.
Oana, te-am tot citit pe la subiectele despre alergii, astm si toate cele ... Ana are aceeasi problema ca si Paul din pacate ... imi pare asa de rau. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Liana, dc vrei, da un PM cu id-ul de mess sa schimbam impresii...
Acum pare bine - de o vreme - insa de cand am adus patul nou, i-a revenit dermatita pe manuta - arata cam rau, si eu tot uit sa-i pun crema (locoid) pe zona aceea de fapt, cred ca uit pt ca nu-mi place sa i-o pun - e cortizon si ala...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare! Multumesc de felicitari! Teodora e tare cuminte, papa, doarme, sta linistita, adoarme singurica in patut, e asa cum nu credeam ca pot fi bebelusii. Vlad si Timeea sunt innebuniti dupa ea o tot dragalesc si o pupa, Timeea to spune sa i-o dau in brate s-o tina, crede ca-i ca baby born-ul ei... Cand o aude ca scanceste ma trimite la ea ca plange Teodora, mami!

Zilele astea a nascut si Carmina, o fetita sanatoasa pe nume Nadia.

Pup livada!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Diana, felicitari.. Am vazut poze cu copiii, vai ce-o mai iubesti pe aia mica, toti sunt niste scumpi dar Timeea cred c-o sa franga multe inimi.. Well, asa eram/am fost si eu dupa a doua fetita, inca mi se pare incredibila si are aproape 4..
Felicitari si Carminei

Mergi la inceput

Si eu m-am delectat, Diana, cu pozele cu Teodora - mie se pare ca seamana bine cu Timi? Poate e doar in mintea mea...
Cand iti admiram pe Timi si aveam doar pe Paul, tare-mi doream o fetitza cu carlinoti - ca Timi si ca Sofia lui Cami - adica stii.. cum e si in poza cu care ai castigat la klorane
Si uite pe cea mica a noastra...
aici

In orice caz, cum zicea pe forum o mamica, un copil mi s-a parut mult, acum insa parca doi sunt prea putini... mi-ar placea nr 3 dc as avea doar 3-4 ani mai putin

Mergi la inceput

Se pare ca si amiss va avea un bebe in februarie...
Pacat ca s-a risipit livada...

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Chiar pacat de subiectul nostru... Moare incet, incet...

Macrina, Oana, multumesc de aprecieri. Da o iubesc de nu mai pot pe bobolina asta mica. Timi e o frumoasa dar asa de rasfatata... of, of, stie ea ca poate sa obtina orice cu un zambet si-o pisiceala, te topesti instant. Azi i-am taiat carliontii, am tuns-o drept pana sub urechi si nu prea mai are zulufi. La sfarsit, pana sa scutur eu cearsaful de par apare triumfatoare cu ditamai smocul de par pe care si-l taiase singura . No asta e, creste el si nu se mai vede ciunteala...
Oana ii tare scumpa zulufata ta!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput