CIRESE de mai-iunie 2006(74)
Raspunsuri - Pagina 7
doroti_5 spune:
Bine ai venit pe lume Teodora, sa fii sanatoasa si papacioasa. Diana felicitari si mult laptic.
OanaRusu spune:
ia uitati si va delectati la o papadie aurie...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Macrina spune:
Fetelor, ce mai faceti?
Diana, sa-ti traiasca papusica
Stie cineva ce mai face Razvanel? A mai vorbit careva cu Angelica? Sper ca sunt bine..
Doroti, poate tu sa ma stii vesti...
..
Si despre Lacramioara, la fel, ce-o mai face Alecu?
shoricutza spune:
Si eu ma gandeam azi la Alec si Lacramioara. Chiar mi-as dori f tare sa stiu ce fac si ca sunt bine. Poate cineva (sau poate insasi Lacramioara) intra si spune ceva despre Alec.
Oana, te-am tot citit pe la subiectele despre alergii, astm si toate cele ... Ana are aceeasi problema ca si Paul din pacate ... imi pare asa de rau
. Multa sanatate.
OanaRusu spune:
Liana, dc vrei, da un PM cu id-ul de mess sa schimbam impresii...
Acum pare bine - de o vreme - insa de cand am adus patul nou, i-a revenit dermatita pe manuta - arata cam rau, si eu tot uit sa-i pun crema (locoid) pe zona aceea
de fapt, cred ca uit pt ca nu-mi place sa i-o pun - e cortizon si ala...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
DianaR spune:
Salutare! Multumesc de felicitari! Teodora e tare cuminte, papa, doarme, sta linistita, adoarme singurica in patut, e asa cum nu credeam ca pot fi bebelusii.
Vlad si Timeea sunt innebuniti dupa ea o tot dragalesc si o pupa, Timeea to spune sa i-o dau in brate s-o tina, crede ca-i ca baby born-ul ei... Cand o aude ca scanceste ma trimite la ea ca plange Teodora, mami!
Zilele astea a nascut si Carmina, o fetita sanatoasa pe nume Nadia.
Pup livada!
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
Macrina spune:
Diana, felicitari
.. Am vazut poze cu copiii, vai ce-o mai iubesti pe aia mica
, toti sunt niste scumpi dar Timeea cred c-o sa franga multe inimi.. Well, asa eram/am fost si eu dupa a doua fetita, inca mi se pare incredibila
si are aproape 4..
Felicitari si Carminei
OanaRusu spune:
Si eu m-am delectat, Diana, cu pozele cu Teodora - mie se pare ca seamana bine cu Timi? Poate e doar in mintea mea...
Cand iti admiram pe Timi si aveam doar pe Paul, tare-mi doream o fetitza cu carlinoti - ca Timi si ca Sofia lui Cami - adica stii.. cum e si in poza cu care ai castigat la klorane ![]()
Si uite pe cea mica a noastra...
aici
In orice caz, cum zicea pe forum o mamica, un copil mi s-a parut mult, acum insa parca doi sunt prea putini... mi-ar placea nr 3 dc as avea doar 3-4 ani mai putin ![]()
OanaRusu spune:
Se pare ca si amiss va avea un bebe in februarie...
Pacat ca s-a risipit livada...
O zi buna tuturor ![]()
DianaR spune:
Chiar pacat de subiectul nostru... Moare incet, incet...
Macrina, Oana, multumesc de aprecieri. Da o iubesc de nu mai pot pe bobolina asta mica. Timi e o frumoasa dar asa de rasfatata... of, of, stie ea ca poate sa obtina orice cu un zambet si-o pisiceala, te topesti instant. Azi i-am taiat carliontii, am tuns-o drept pana sub urechi si nu prea mai are zulufi. La sfarsit, pana sa scutur eu cearsaful de par apare triumfatoare cu ditamai smocul de par pe care si-l taiase singura
. No asta e, creste el si nu se mai vede ciunteala...
Oana ii tare scumpa zulufata ta!
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete