CIRESE de mai-iunie 2006(74)
Raspunsuri - Pagina 15
Macrina spune:
Miki, e un copil sensibil. Daca nu il suspectezi de altceva, legat de limbaj si comportament, mie mi se pare normal. Si nu cred ca trebuie fortat sa iasa din aceasta stare. Pur si simplu rabdare si poate trece faza.... sau devine un copil deosebit.
Cand eram mica stiu ca am avut o faza fff plangacioasa, mereu plangeam si sor-mea o intreba pe mama "Cand ii trece odata faza asta?".. poate o fi si asta..
adib spune:
buna ziua
azi mi-am oferit placerea de a va "revedea".
ca sa va amintiti cine sintem ...
http://www.flickr.com/photos/47197369@N02/4327823182/
va dorim numai bine tuturor.
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adib buna ziua azi mi-am oferit placerea de a va "revedea". ca sa va amintiti cine sintem ... http://www.flickr.com/photos/47197369@N02/4327823182/ va dorim numai bine tuturor. |
Waw ce domnisoara! Ziua buna si voua
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
andruskandu spune:

Bine v-am regasit, mamici de ciresici...
Despre noi numai bine, Andrei merge cu placere la cresa, unde alearga toata ziulica, se joaca, si trage si-un pui de somn.
E o fire vesela, deschisa, iubitor, dulce, e imposibil sa fii trist langa el.
Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, e tot ce-mi doresc!
Veste maaare! A inceput si el sa faca kk la olita. De 3 saptamani nu i-am mai pus scutecel, ca s-au terminat. Saracutul, 3 zile n-a facut nimic si-a treia zi ziceai ca naste, nu alta. Dar acuma nu mai are treaba. Face de zici ca pana acum numai asa facea.
Stiti voi, ca va povesteam cum refuza olita si se abtinea pana-i puneam scutecel... acum a ramas doar o amintire.
Am mai adaugat niste poze la abumul de la semnatura, daca vreti sa va uitati...
Va 
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">
Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">
PozeAndrei
Muzica mea
Andreea
mamica fericita de
Andreiut Puiut 11.06.2006
Inaf78 spune:
buna ziua!
desi va stiu de muuult timp, voi nu ma stiti (v am citit in anonimat de cand am nascut). am un puiut (baiat) nascut pe 21.06.2006, deci un "ciresel".
poate va intrebati de ce scriu tocmai acum? pentru ca si noi am inceput gradinita, una de stat, in Bucuresti, si nu e bine deloc. cu una dintre educatoare e cat de cat OK, cealalta e dezastru: nu se ocupa de ei de loc, ii lasa la desene toata ziua, plus ca a invatat tot felul de cuvinte si expresii urate!!! banuiesc ca de la colegi (de la educatoare doar expresia FAI FATO...)
asta i oful meu. cel mare si care ma chinuie...
daca ma primiti in randul vostru mi ar face bine sa vb si sa schimbam impresii...
am inceput deja sa ma gandesc la scoala. am inteles ca si cu invatatoarele e dezastru. trebuie sa te zbati sa nimeresti la una buna...
----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
wapi spune:
Buna Ina,
Partea cu gradinita seamana izbitor de mult cu situatia noastra. Adica o educatoare cat de cat ok (ma rog - ar mai avea multe de corectat si ea) si una care nu stie pe ce lume traieste - nici acum nu sunt sigura ca stie cum ii cheama pe copii. Si pentru moment nu avem alternativa...
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Inaf78 buna ziua! desi va stiu de muuult timp, voi nu ma stiti (v am citit in anonimat de cand am nascut). am un puiut (baiat) nascut pe 21.06.2006, deci un "ciresel". poate va intrebati de ce scriu tocmai acum? pentru ca si noi am inceput gradinita, una de stat, in Bucuresti, si nu e bine deloc. cu una dintre educatoare e cat de cat OK, cealalta e dezastru: nu se ocupa de ei de loc, ii lasa la desene toata ziua, plus ca a invatat tot felul de cuvinte si expresii urate!!! banuiesc ca de la colegi (de la educatoare doar expresia FAI FATO...) asta i oful meu. cel mare si care ma chinuie... daca ma primiti in randul vostru mi ar face bine sa vb si sa schimbam impresii... am inceput deja sa ma gandesc la scoala. am inteles ca si cu invatatoarele e dezastru. trebuie sa te zbati sa nimeresti la una buna... ---------------------------------------------- O mamica fericita! (M.A. 21.06.2006) |
He-he!! Deodata cu puiul meu!
Of, nu stiu ce sa-ti spun... eu nu sunt in bucuresti - noi avem noroc de educatoare - dar cum spui tu, noroc iti trebuie, ca daca n-ai, nu sunt metode prin care sa poti schimba ceva ..
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Macrina spune:
Ina, eu cred ca e o situatie ff grava sa lase copiii asa mici la tv un timp indelungat, plus de asta ii afecteaza in mod negativ o atmosfera incarcata si lipsita de dragoste.. Eu clar as vorbi cu directoarea si i-as spune de toate chestiile astea.. Gandeste-te cum ne afecteaza pe noi o atmosfera stresanta la servici, darmite pe un copil mic..
Nu poti sa-l muti? LA alta gradinita/grupa/educatoare...
Iar pentru scoala, eu cred ca trebuie cautata invatatoarea.. Intreaba parintii in curtea scolii, cauta o persoana blanda si afectuoasa..
Adib, fetita ta e tare inalta, pare asa mare![]()
Andreea, felicitari lui Andreut
Inaf78 spune:
stiu ca e grav cu uitatul al TV no stop! plus ca i neglijeaza! am vb si cu directoarea, care mi a zis ca ceilalti parinti nu s au plans.
eu am incercat si anul trecut sa l duc, la aceeasi gradi, dar alta grupa si alte educatoare, si acolo "una" era dezastru!!! l am dus cat l am dus si apoi am spus ca i bolnav... la reinscriere in mai am schimbat grupa, dar directoarea a tinut sa mi precizeze ca avem prea mari pretentii!!!
am spus ca nu am pretentii de la gradinita decat sa invete sa socializeze si sa se obisnuiasca cu ascultatul, statul in banca, sa nu vb neintrebat... ori la TV pot sa l las si acasa ca sa scap de el si sa mi fac treaba!!! plus ca se tembelizeaza. la drept vorbind...
poate va intrebati de ce nu schimb gradi, fiindca e cea mai aproape de casa si in drum spre serviciul meu.
dar de tacut n am sa tac!!! de mine nu se scapa usor. doar ca sunt indignata ca ceilalti parinti nu fac nimic!!!
pana la urma o sa l mut... desi ptr psihicul copilului nu i buna nici varianta asta!!!
chiar acum e la ai mei si nu sta acasa, il duce mama dimineata la o gradi de 4 ore la o educatoare super!!!
dar eu vreau copilul acasa langa mine, plus ca avem si bona... deci... nu mai am cuvinte!!!
aceste intamplari, plus alte zeci de intamplari despre invatatoare, m au facut sa incep sa ma interesez de invatatoare de la scolile din imprejurimi sau de pe langa serviciul meu (desi nu vreau sa tarai copilul prin oras...)
as vrea sa l dau de 6 ani si asta inseamna ca anul acesta e de informare, fiindca la anul in 2011 trebuie inscris.
voi va dati seama? poate vi se pare ciudat ca intreb deja de invatatoare, dar la scoala trebuie inscris cu un an inainte!!!
in rest el e doritor de informatii noi. vrea sa faca bastonase, cifre, litere, invata sa desparta in silabe... mai greu e cu coloratul... zice ca nu i place!!! dar vrea nu vrea, 10-15 minute/zi coloram si apoi trecem la liniute, multimi si altele!!!
am ajuns sa fac eu gradinita cu el acasa...
ar mai fi o varianta: o saptamana sta cu bona acasa, o saptamana (la tura cea buna) merge la gradi. dar el vrea zilnic!!! la colegi si la desene animate!!! ca de s a invatat cu naravul...
astept sa mai vb cu voi. trebuie neaparat sa impartasim aceste neajunsuri si sa incercam sa facem ceva! plus ca trebuie sa ne informam ptr mai tarziu (ei sunt aceeasi generatie).
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
Inaf78 spune:
WAPI, nu ma bucur ca am o colega de suferinta, fiindca nu mi place ce se face rau cu copii nostrii!!! dar cel putin putem vb pe tema asta comuna noua...
am vazut ca nu ai activat PM-ul. vroiam sa te intreb in ce zona (sector) stai.
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)