Mamici cu 2 pitici(10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

gata pizza, am si mancat jumate din ea delicioasaaaa mamaliga ei de silueta!Dar nah...mai calcam si stramb. Si eu as fi facut-o mai devreme daca reuseam.

crengu, eu nu pot sa dorm decat daca este liniste perfecta, daca si sotul doarme, din aceasta cauza ffff rar picam la amiaza cand erau copii mici si eu franta de nopti nedormite....asa ca asa i-am invatat si pe ei, in schimb, uite ca Matei cand este liniste se plictiseste am observat ca i se fac ochii mici mici de somn peste zi, dar inca mai vrea sa vada si sa auda asa ca intr-o zi asteptandu-ma vasele in bucatarie....si masina de spalat...si el nu dormea nici cum, m-am apucat de treaba...si a adormit in maxim 10 minute. De atunci....casa mea este mult mai devreme curata basca mai am timp si pentru mine ca fac curat in timp ce el motaie, si cand adoarme bustean eu sunt gata in mare cu treburile casnice.Mie tare imi convine asa si nu as vrea sa-si schimbe obiceiul

PS cuvantul "m.uiere" nu te lasa sa-l scrii direct din programul lor, sau cum so numi mai sunt si alte cuvinte, gen pop.ulatie etc...

am burta plina...deci nu am somn....si totusi voi merge la culcare ca maine nu ma pot trezi devreme la cafea...si ratez momentul de liniste pana se trezeste harciogul.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata!!!

Si ai mei dorm in liniste, dar noaptea! Ziua, mai ales daca nu au un program de somn comun ester imposibil sa fie liniste deplina...cand doarme Luca, Dva se joaca cu masinute sau mai stiu eu cu ce...Invers, David doarme, Luca are o logoree de zici ca intentionat isi face unul altuia!!

Claudia, distractie placuta! Te asteptam cu poze multe, multe saptamana viitoare....

Acum astept trezirea, ca nu ma pot indeparta prea mult de camera lor, deoarece Luca, atunci cand se trezeste, se catara p margina patutului si mai ca nu sare de acolo....cred ca odata si odata tot o sa o faca!!! Este asa ca si Ioana(Crengu) si Lucia (Claudia), se catara pesate tot cu toate ca nu merge dar are o vitaza de a se ridica singur in picioare...incredibil! Sunt convinsa ca o sa mearga mai repede decat a mers Dvd...mai ales ca il vede pe frate-sau alergand, sarind, topaind asa ca de ce nu si el? Sa vedem ce ma asteapta cand va incepe! Ce sport si pastile de slabit, ca ce-i drept am luat si din alea, dar nu de slabit(sa tina locul unei mese), ci sunt unele care nu lasa grasimea sa se depuna in organism, se numesc Xenical...dar faci de la ele un very weird looking pu-pu, de nu stii ce se intampla cu tine!!!Asta pana se invata organismul cu ele.... si nu au nici contraindicatii!Acum nu mai iau...sa vedem cum merge...
Gata, a sunat trezirea!
Va pup!!

Mergi la inceput

'neatza! o pentru toata lumea!!

Ma duc sa-l trezesc pe Matei, ca este in stare sa doarma pana la 10 si imi incurca din nou programul de somn la amiaza...

dupamasa vreau sa-l scot in parc, este ultima zi alone noi doi ca de luni vine acasa si juniorul din vacanta....ma topesc de dorul lui si tare imi lipseste povestile lui interminabileeee....ce chestie... uneori ii mai zic in gluma sa taca....acum ca nu este aici as vrea sa-l aud povestind si povestind....

am fugit.
va doresc o zi frumoasa!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata!!!!!!!!!!!

Romanitza, stiu si eu de la cunostinta ca Xenicalul ala te intoarce in timp, la pampers. Am lesinat de ras cand mi-a zis tipa aia ca mirosea dupa ea a kk si nu stia de unde, pana a constatat cu stupoare ca tocmai din chiloteii ei delicati iesea mireasma. Deci atentie maxima si inapoi la baxurile cu pampers.

Ana, mi-ai facut o pofta de pizza facuta in casa, mama, mama.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

vai de mine crengu.... chiar asa de puternic sa fie? Atunci clar nu prea e bun....ca scoate tot din tine Eu am baut ceai de slabit, o cutie rosie cu un 42 scris mare pe el, este bun la gust, usor acrisor si nu am avut probleme cu tranzitul ,Imi mai fac uneori seara cand infulec prea multe peste zi....
La mine toate ar merge ca unse...daca nu ar exista ciocolata !!!!
Iar pastilele "heritage" au fost super bune...nu am avut probleme nici cu mancarea, sa am vreo greata sau ceva de genul asta...nici cu palpitatii, nici senzatii de agitatie sau insomnii....au fost super.Ma bate gandul sa mai fac o "cura" de 2 saptamani, tot cu heritage

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Tipa aia mi-a zis ca xenicalul asta nu da voie grasimilor se treaca prin intestinul gros in organism si sa se depuna. Asa ceva, cam din topor explicatia dar nu stiu sa exprim altfel. Si cica le elimina. Si grasimea aia cam curge singura afara, intelegi, dar trage dupa ea si miros de kk sau urme, nu stiu. Dar oricum , curge ceva pe acolo, fara sa ai control.
Noi atunci eram in birou si am pocnit de ras si de atunci stiu ca ....in nici un caz xenical.
Poate nu la toata lumea, sau poate avea ea ceva probleme, nu stiu.

Eu am luat odata niste ceaiuri de slabit si am baut un pliclet. Eram la servici. Bai, m-a luat o forfoteala, da niste dureri crancene de burta si era cat pe ce sa nu ajung acasa. Puteam sa fac pe mine pe drum , iar durerea aia de burta nu am sa o uit. Si mi-a ajuns cu ceaiul de slabit, le-am donat la altcineva care nu a avut nici o problema, din contra , cica nu aveau efect, nu facea deloc kk, era o fire mai constipata.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Despre diete... n-am incredere in pastile - al meu sot a aflat de 2 doamne care au murit la final de dieta cu pastile - asta intr- luna.... chiar nu cred in ele, cred in dieta khrisu si Cami - miscare si portii mai mici, asa am slabit pana acum (cel mai mult 7-8 kg, ca mai mult n-aveam de unde).

Iar de catzarat... Ana desigur ca-i experta, a avut la "semne de buna purtare" gramada... se urca oriunde.

Na... Paul nu vrea sa se culce, fug sa-l lamuresc

WE placut!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Pai da mai ca si pastilele astea se iau cu o recomandare...Eu am de la medic cu Xenicalul, este prima oara cand iau, dar acum ca s-au terminat, si eu sunt ceva mai linistita...cred ca chestia cu mancarea este si psihic...am slabit in trecut si fara ele, doar cu miscare, insa acum nu am timp! SI nu aveam cu 30 kg peste normal!!!!

Cu ceaiuri de slabit nu am incercat ca si eu am stomacul sensibil si imi este cam teama....Vorba aia cu teoria relativitatii:un minut in fata sau in spatele usii de la W.C.!
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nu dati ...promit sa fiu cuminte si activa si aici

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Nu dati ...promit sa fiu cuminte si activa si aici

....

Cum e cu 2 bebei? cum te descurci?

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput