Mamici cu 2 pitici(10)
Raspunsuri - Pagina 5
khrisu spune:
pe baietelul meu il cheama Matei si are 2 ani si 7 luni.
KHRISU mamik de baietel si fetita 
sanziana27 spune:
crengu am admirat si eu pozele, ca data trecuta imi cerea parola...ffff frumosi!
Sa va spun cum sta treaba la noi: Dragos si l-a revendicat pe David, ca fiind al lui, el l-a cumparat
desi el stie faza cu dr, cu taiul burticii, dar cum Dragos e indragostit de cumparaturi, ferice de nevasta-sa
ce s-a gandit el...ca David e cumparat de undeva si a gasit si locatia din Cluj, ca acolo e nascut!
revin
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D
ClaudiaH spune:
Crengu, am vazut acum si eu pozele. Vai ce mare domnisoara e Rianna! Iar Cristian... ce mai, baiat mare si frumos, parca s-a mai implinit un pic, nu? Inca mai e liber? Ramane cum am stabilit mai demult ca ne incuscrim? Sau a gasit o partida mai buna intre timp?
Iar tu parca esti sora lor mai mare, asa o silueta ai, nu mai vreau sa te vad in poze ca m-apuca depresia prin comparatie. Glumesc, ma bucur pentru tine.
Khrisu, deci facem pace? Sau tot mai ai un dinte impotriva mea?
Uite, chiar ieri am aflat de la o prietena ca si pe ea a parasit-o barbatul si ghici din ce motiv: nu era multumit seara cand venea acasa ca nu e perfecta ordine si curatenie in casa iar copiii nu sunt deja imbaiati si curati si, colac peste pupaza ca nu se ocupa cum trebuie de copii. Si ca sa fie treaba cu capac, dupa ce a plecat, a sunat la asistenta sociala sa reclame ca nu sunt copiii bine ingrijiti si ca sunt in pericol de s-a trezit saraca a doua zi cu serviciul de asistenta sociala pe cap. E distrusa. Bineinteles ca serviciul social n-a constatat nimic in neregula la femeie acasa. Si stiu si eu cum e ca ne vizitam des reciproc. Femeia are terasa si gradina si copiii se mai murdaresc nu poti sa-i tii ca-n vitrina ca-s copii iar in casa e cat de multa ordine poti tine cu doi copii, adica mai vezi jucarii insirate pe ici pe colo dar e curatenie tot timpul si chiar se ocupa de ei. Asa un tampit eu n-am vazut. L-as strange de gat daca as putea.
In ceea ce priveste copiii nazbatiosi care calca pe urmele celor mari, si la noi e clar ca sora isi urmeaza fratele peste tot si imita tot ce face el si tot ce facem noi, e deja mare pericol ca face numai tampenii. Ieri s-a urcat pe bicicleta mea eliptica si chiar se chinuia sa impiga in pedale. Sa ma lase picioarele cand am vazut-o, putea sa cada. Ea nu merge pe picioarele ei mai mult de 2 metri dar vrea sa se urce pe bicicleta, pe trotineta lui frate-su, ba chiar ieri s-a urcat pe masa din bucatarie cat timp eu eram cu spatele cautand ceva in congelator ea s-a urcat pe scaun si de pe scaun pe masa. Si nu-i e frica. Stefan a fost un copil din cale afara de prudent dar ea... cascador de cariera se face. In plus ceea ce ma enerveaza cel mai tare e ca e o sensibila si jumatate: fereasca Sfantul sa ridic tonul la ea ca plange de ti se rupe inima, cu suspine si lacrimi pana-n barba. Si la fel se intampla si daca-l cert pe frate-su: plange de zici ca am batut-o. Iar Stefan ma taxeaza: "incet mama ca o sperii pe Lucia!" Am zis ca seamana cu soacra-mea ca numa' ea se supara din te miri ce.
Gata, ma duc sa fac bagajele ca plecam diseara in Olanda la niste prieteni care ne-au invitat la festivalul international de artificii. Festivalul dureaza 3 zile si se dau de pe un vapor deasupra marii deci... spectacolul chiar va fi spectacol. Asa ca pana saptamana viitoare nu va mai deranjez. Va pup si va urez un week-end cat mai frumos!
rromanitza spune:
Caldura mare fetelor!!!
Crengu, cum sa nu remarci niste copii superbi? Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!! Si ce ochi frumosi...numai ai mei au trebuit sa semene cu ta'-su la ochi...caprui...ca eu am o minunatie de ochi verzi!!!!!
Mai si tu arati traznet!!!Felicitari, sunteti o familie frumoasa!!!
Despre copiii cei mici, copiii maimuta, aveti mare dreptate, daca David il zmotoceste pe Luca, el rade de mama focului....Daca il iau si eu...incepe sa se strambe si nu ii convine...Il divinizeaza pe frate-sau de parca el l-ar fi facut...Intr-o zi il "certam" pe Luca, si David a inceput sa planga...Il iubeste foarte mult, si sentimentul este reciproc.....cel putin deocamdata!!!![]()
La 5 de dimineata, Luca a inceput sa matzaie....Asta a durat cam o juma de ora si cred ca l-a durut burtica(erau si ceva basinici prin zona) iar dupa aceea a adormit....eu nu am mai apucat ca la 6 juma era din nou in picioare...acum sunt buimaca si nu cred ca o sa mai dorm vreun strop pana diseara, 10 juma-11!!!!

Fetelor, voi v-ati invatat copiii sa doarma cu galagie, sau cu liniste?
Va pup!
sanziana27 spune:
Dana ai mei in general dorm in liniste, fiind singura acasa cu ei, casa, cu etaj, bucataria la parter, camera lor la etaj, cand dorm ei clar nu dau cu aspiratorul pe la usa lor sau sa trantesc ceva.
Daca intru la ei in camera sa iau ceva sau sa duc, cat dorm nu se trezesc.
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D
khrisu spune:
Claudia n-am avut nici un dinte impotriva ta.![]()
I-as sugera prietenei tale sa se uite un pic dupa vreo amanta ceva, asta daca atitudinea sotului e schimbata in ultimul timp. O sa zici ca "uite-o si pe asta vede numai amante" dar crede-ma, eu deja stiu simptomele trisorului.
Weeekend placut tuturor!
KHRISU mamik de baietel si fetita 
ana_a spune:
Dana, eu in general prefer liniste
Insa am observat ca peste zi, la somnul de amiaza, Matei doarme cel mai bine in carucior, in bucatarie in timp ce eu spal vasele si "zbotalesc" prin casa, uneori fac curat in baie si il pun pe hol cu usa deschisa sa ma vada, alteori sterg parchetul sau aspir si el in carucior, undeva mai departe dar atat cat sa ma si vada, si adoarme instant in timp ce eu imi fac treaba.In schimb, seara, prefera linistea, orice zgomot il ridica in fund, pentru ca ar vrea sa doarma toata casa odata cu el
Idem si cu Stefan, mai putin ca el nu mai adoarme la amiaza.
Eu fac pizza, la ora asta
asa ca pana se coace, mai scriu una alta
.
Sa va povestesc o faza asta apropo de adormit copilul...in galagie ![]()
De Sf.Maria pe la ora 22 vecinii din spatele casei chefuiau de zor cu muzica data la maxim(boxa in geam) si povesti la bere si gratare. Noi tocmai ce ne adunam cu greu din curte cand ne striga sa mergem si noi la o bere. Tentatia era mare
asa ca hotaram sa mergem, gandindu-ma ca oricum nu putem sta mult pentru ca Matei nu ne va lasa...era obosit si trebuia sa doarma.In fine, il imbrac in pijamale, ii mai pun o bluza de trening pe el, ii iau sticla de lapte si trecem prin gradina la vecini
Acolo galagie maxima, vreo 8 persoane in total, muzica...tambalau. Matei isi bea laptele, se uita curios la toata lumea din carut....unii il tot strigau si-l provocau la povesti, i-au dat cozonac si covrigi....nah....ca la chef
Ei bine...in maxim 40 de minute adoarme bustean!!! Il mut 3 metri mai departe de masa din curte, il invelesc peste picioruse in carut cu o patura de la vecina, trag copertina de la carut....si imi zic in gand...stau linistita si eu un pic ca intr-o ora se trezeste si mergem acasa....Ei bine fetelor....a dormit Matei pana la 3 dimineatza in carut in curte, sub galagia si forfota tuturor...pana ne-am plictisit si am plecat acasa, acolo l-am luat din carut si l-am pus in patut si a continuat sa doarma pana dimineatza.....no???ce ziceti de asta? Eu una nu as fi crezut... Na patit nimic, doar ca l-au piscat vreo 3 tzantzari nesimtiti
in rest....era roua lasata pe carut si patura si el sforaia fara grija....
Fug la pizza.....
proud mummy
crengu75 spune:
Vai, fetelor, multumesc din suflet pentru complimente, chiar ma faceti sa rosesc.
Ma bucur ca v-au placut pozele.
Claudia, parca ai descris-o pe mandra asta a mea, la fel se urca pe scaune, pe pat, si tot sensibila, daca ridic tonul la ea, lasa capul in jos si plaaaaaaaaaangeeeeeee de ti se rupe inima. Si mai face si niste inflexiuni ale vocii, de zici ca parca are scoala de cersit mila.
Daca nu-s atenta se urca in picioare pe scaunelul de masa, nici nu stiu cum se strecoara pe launga tava aia, drept e ca nici eu nu am legat-o, dar o sa o leg de acum , desi protesteaza. Sau se lasa cu fundul in gos, se intoarce cu spatele si vrea sa evadeze pe sub tava, prin una din deschizaturile in care stau picioarele. Houdini, ce mai.
Drum bun si distractie placuta.
In ceea ce priveste barbatii, eu i-as lasa pe ei singuri cu copiii, macar o zi. Sa faca tot ce facem noi, pe langa copii, spalat, calcat, aspirat, mancare, etc, etc, etc.cUm dracu sa mai fii vesela, proaspata ,odihnita, si zvarluga in pat?
Pai, eu cad lata seara, nu-mi mai trebuie nici mancare, de aia am asa o silueta , pe cand el are o burta......
Cand i-am promis dragului meu sot sa facem schimb , sa plec eu la serviciu si sa stea el in paternitate, a zis ca am luat-o rau, si are solutia salvatoare.....fata suge si el n-are cum sa alapteze. Norocul lui.
Da ce-mi place cum trebuie sa fie femeia perfecta, silueta, cucoana pe strada, buna bucatareasa si hermelina in pat. Dar ei se cred cumva supermani. Nu oi fi eu Angelina Jolie, dar nici el nu este tocmai un Brad Pit.
Cat despre iubite, stiu sigur ca n-are timp , are grija patronul sa-l tina ocupat.
Scrisesem alt cuvant in loc de iubite si tot imi aparea altceva.Cred ca de la moderatori. Dar era un regionalism, cuvantul femeie sub alta forma. In fine.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
julax spune:
Ana,Stefan are treaba cu soparlele
,iar Matei e superdulce cu scoica lui,dar mai ales cum adoarme(si usor,din cate imi dau seama)
.Pizza la ora asta?Ma gandesc ca o sa si mancati...
,merg sa mananc un mar![]()
Crengu,in sfarsit!De acum la caldurica![]()
Dana,ai mei dorm de cele mai multe ori in liniste,dar nu neaparat fara nicun zgomot.De exemplu Ioana cand adoarme,Alex e dincolo si se mai aude.Alex adoarme oricum,dar daca nu e liniste trage de timp si intreaba:"Ce se aude?,Curge apa?,Ce face mama la usa?

"
Claudia,distractie placuta,waw,artificii...le ador!
Si la noi la fel, iubire maxima intre frati
Hai sa va spun ca Ioana e bine,Aseara i-am dat antitermicul ,noaptea am vazut ca nu mai are febra,la fel nici azi.De dimineata nu prea a mancat,dar la pranz si in seara asta a mancat fosrte bine.Azi nu a iesit deloc cu scaunul,e la fel ca inainte,deci sunt![]()
![]()
,am scapat fara antibiotic,exudatul a iesit negativ.Imi vine sa merg la dr,sa-i spun ce si cum,dar ce rost ar avea?O sa incerc sa merg la altcineva,mai incerc si probabil voi mai fi si medic pentru copiii mei.Toate suntem intr-o oarecare masura,nu?
O seara linistita!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Iulia, ma bucur nespus ca Ioana e mai bine.
Romanitza, si la mine copiii prefera linistea dar adorm fara probleme si in zgomot daca e nevoie. Dar nu prefer eu sa-i culc in galagie decat accidental,dac e absolut necesar, cand mergem la cumparaturi sau intr-o vizita ceva. Mie imi place sa dorm in liniste si consider ca e mai bine si pentru copii, sa se poata odihni creierul. Uneori adorm cu un zgomot usor de fundal, o emisiune tv data la minim, o discutie intre mine si sot, deci nu chiar liniste deplina oricand .
Noapte buna!
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)