Mamici cu 2 pitici(10)
Raspunsuri - Pagina 4
julax spune:
Dana,nici nu stii cat m-as bucura sa scapam fara antibiotic.Ai avut curaj si tu cu sosetele,hmm,te mai poti gandi aiurea cand vezi cate o tragedie pe la tv,dar..Doamne fereste,de asta e bine ca sa ai medici competenti la care sa mergi.
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Ana,of,ce inseamna dragostea de mama...
Si el ce sensibi
.Gandeste-te ca este bine ,ar fi super daca te-ai putea aduna,ai vorbi cu el si nu i-ai da de inteles ca nu mai poti de dorul lui(adica sa nu-l nelinistesti mai tare),ci l-ai intreba eventual de ce a mai facut si ca il pupi sau mai stiu eu ce(dar fara tonul ala ,stii tu).
Khrisu,banuiam eu ca esti inteleapta

Gata,chiar fug la somn,ca am restante...
Noapte buna!!!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ana_a spune:
Iulia
eu incerc sa ma adun, mai sunt 3 zile pana vine acasa.
Ieri am vorbit cu el, si mi-a spus ca a prins 3 soparle, una mare, una mijlocie si una mica
dar ca pe aia mare a scapat-o, asa ca i-au mai ramas 2 pe care le tine intr-un borcan si se joaca cu ele, banuiesc ca le alearga prin toata cabana
cum a facut de altfel si la Colibita.
Cred ca il apuca dorul mai tare de noi atunci cand ne aude la telefon, mi-a zis de 3 ori ca ma iubeste in 5 minute
si a oftat de muuulte ori, nah...mi-am promis ca este ultima data cand ma mai las influentzata de buni, care nah...nu a vrut nicidecum sa duca copilul fortat, insa a mers pe ideea ca deh, ce conteaza daca el nu vrea? o sa-i treaca acolo!...in fine...ma duc sa ma culc ca maine am de pus niste muraturi si de platit ratele la banca.
khrisu, pls, da-ti te rog numele baietelului tau daca vrei sa-l adaug la listuta.
Recunosc ca nu am actualizat de mult....asa ca va rog sa ma bombardati cu mesaje ca eu actualizez cu drag daca imi spuneti unde si cum.
O noapte linistita tuturor!Sa auzim de bine!
proud mummy
crengu75 spune:
ALELUIA!!!!!!!!!!!!! Mi-au dat drumul in sfarsit la centrala. Dupa mai mult de 2 luni!!!!!!!
Am revenit cu pozele.
http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/Albena%202009/?action=view¤t=P1010734.jpg
http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/Portrete/
http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/Rianna%201%20anisor/
Va mai povestesc maine. Noapte buna.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
ana_a spune:
crenguuu cat de frumosi sunt!!! Minunati! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!!iar tu mami, parca le esti sora nu mamica!
sunteti o familie foarte frumoasa!
proud mummy
ana_a spune:
Sa va povestesc o faza haioasa, intamplata la 2 zile dupa ziua lui Matei Eram in curte cu niste prieteni iar Stefan le arata noua lui colectie de scoici "de recif" cum ii place lui sa le numeasca, primite de la niste prieteni. Printre minunatele scoici de toate culorile era si una mai obijnuita, mare, pe care prietena mea o pune la ureche sa "asculte marea" explicandu-i la Stefan ca poate sa auda valurile marii daca asculta atent
Matei, cuminte, cam igorat de toti(pt ca era cuminte
)statea in carucior numai ochi si urechi la ce se intampla. Dupa ce Stefan isi etaleaza colectia, pleaca cu scoicile, lasand totusi pe cea mare si obijnuita pe masa din curte. La 20 de minute dupa toata treaba asta Matei se foieste in carucior si intinde manutele cu "gggg" Initial am crezut ca vrea o doza de bere
dupa care este vesnic innebunit....dar refuza doza
si intinde manuta cu "gggg" Ii zic prietenei mele sa-i dea scoica ca poate pe aia o vrea, ei si o ia in manute foarte satisfacut, se uita curios la ea, si o pune la ureche, "ascultand" insistent valurile marii...avea asa o mutrita simpatica si atenta, copiind in totalitate expresia lui Stefan care asculta fascinat valurile in scoica!
A fost unul din primele gesturi de genul asta! Ne-a bufnit rasul pe toti si sa suparat pe noi, a lasat timid scoica din mana facand botic... abia l-am imbunat, ne-am cerut si scuze ca l-am suparat dupa care sa luminat la fata si a mai incercat o data sa asculte scoica ![]()
proud mummy
OanaRusu spune:
dragutz Matei
Ana e ca un fel de copiator ambulant, tot ce face Paul imita in continuu, de ex, dc suntem in bucatarie (eu si Ana) si Paul canta sau vorbeste in sufragerie, Ana imita imediat sunetele pe care le aude. Oricum, eu cred ca el e pe primul loc in sufletelul ei
macar ca tzatza e iubirea ei cea mare, cand ma vede ca ma dezbrac, vine sa-mi dea pusi pur si simplu, si rade de parca ar fi in rai
Ce m-a surprins acum vreo sapt, a fost ce mult si bine intelege ce vorbim, Paul mi-a cerut rachetele de tenis, eu i-am zis "imediat, sa vedem unde sunt" iar Ana a venit la mine, m-a luat de mana, m-a dus in camera lor si mi-a arata sus, pe dulap, unde erau rachetele (eu cam uitasem, sa va spun drept). Cand le-am luat a fost foarte fericita - si atunci cand e multumita de ceea ce fac pt ea, imi face din palme "bravo" si zice "baaa" adica "bravo"
Crengu, sa-ti traiasca - eu sunt sigura ca le-ai mai pus o data, nu? imi amintesc rochita de la un an 
grupul de mamici 
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
gabitzam spune:
Se pare ca toti copilasii mai mici sunt indragostiti de fratiorii mai mari. Si ai mei tot asa sunt, Raducu tot in fundul lui Andrei se tine, il imita, il ingana cand se prosteste si lalaie aiurea.
Alaturi de SEBI