Mamici cu 2 pitici(10)
Raspunsuri - Pagina 3
ClaudiaH spune:
Cami, asa cum zicea si Krishu, e bine sa porti un sutien de sport cand faci sport. Probabil porti dar iti mai zic si eu o data. Si mie mi-e teama ca de data asta nu mai scap basma curata si tot o se mai lase. Dupa prima sarcina/alaptat/slabit nu mi s-au lasat dar am purtat si port in continuare sutien non-stop (peste noapte folosesc ceva mai lejer). Sper sa nu se lase mult nici de data asta dar... vedem noi. Cand mai faci poze sa ne mai arati si noua cele doua nastrusnice. Mi-o si imaginez pe Sofia la gimnastica.
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Iulia, referitor la episoadele virale ale lui Stefan regula era simpla daca timp de 3 zile febra nu scadea, in ziua 4 ma duceam din nou la cabinet si ii recolta sange din deget ca sa numere leucocitele. Dar de obicei in maxim o saptamana trecea. Imi amintesc ca a avut o data enterocolita dar o zis ca e virala si abia dupa 7 zile a inceput sa-si revina. Imi amintesc ca nu i-a dat niic macar antidiareice spunand ca e bine sa aiba diaree ca sa se curete intestinele. Am murit saptamana aia dar intr-adevar dupa 7 zile a fost deodata ca nou: fara diaree, fara febra, si cu pofta de mancare. Astia cam asa trateaza orice boala: "trebuie sa lasam organismul sa lupte! ziua trebuie lasata febra sa lucreze pana la 39 iar noaptea pana la 38, deci nu dai antitermic pana nu ajunge la 39 respectiv 38!" Cand mi-e copilul bolnav, imi vine sa-i strang de gat dar dupa ce boala trece le multumesc ca nu i-au indopat cu medicamente. pana acum au avut dreptate de fiecare data cand au pus un diagnostic si au dat un prognostic. Nici nu am ce face caci nu pot sa iau eu de la farmacie ce vreau eu. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Eu incerc sa gasesc asa medic pe-aici... da' e greu... e groaznic sa vezi cum se altereaza starea copilului, dar dupa ce tece si n-a primit medicamente decat strict-necesar, e tare mare multumirea
Acum suntem la al 3-lea medic de fam... sa vedem cum merge aici, nu-s multumita si prefer ca in loc sa adun frustari sa caut alt medic, asta e.
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
| ClaudiaH Publicat la - 19/08/2009 : 13:16:56 -------------------------------------------------------------------------------- Iulia, referitor la episoadele virale ale lui Stefan regula era simpla daca timp de 3 zile febra nu scadea, in ziua 4 ma duceam din nou la cabinet si ii recolta sange din deget ca sa numere leucocitele. Dar de obicei in maxim o saptamana trecea. Imi amintesc ca a avut o data enterocolita dar o zis ca e virala si abia dupa 7 zile a inceput sa-si revina. Imi amintesc ca nu i-a dat niic macar antidiareice spunand ca e bine sa aiba diaree ca sa se curete intestinele. Am murit saptamana aia dar intr-adevar dupa 7 zile a fost deodata ca nou: fara diaree, fara febra, si cu pofta de mancare. Astia cam asa trateaza orice boala: "trebuie sa lasam organismul sa lupte! ziua trebuie lasata febra sa lucreze pana la 39 iar noaptea pana la 38, deci nu dai antitermic pana nu ajunge la 39 respectiv 38!" Cand mi-e copilul bolnav, imi vine sa-i strang de gat dar dupa ce boala trece le multumesc ca nu i-au indopat cu medicamente. pana acum au avut dreptate de fiecare data cand au pus un diagnostic si au dat un prognostic. Nici nu am ce face caci nu pot sa iau eu de la farmacie ce vreau eu.mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Claudia,vreau si eu sa am de-a face cu astfel de medici,care sa fie siguri pe ceea ce stiu si sa nu administreze antibiotix"preventiv".Ai alta incredere cand un medic iti spune sa nu dai antibiotic copilului si alta e sa ieie tu decizia asta9cum fac eu acum)
.Ioana e mai bine,a avut doua scaune azi,de dimineata,unul moale si altul apos la scurt timp.I-am dat antidiareice si antitermice,desi febra nu a mai facut.Am procedat asa,deoarece data trecuta ii dadeam antitermice cam la 6 ore,dar nu exact si m-am gadit ca poate de asta nu a incetat febra.Cu toate astea,ma gandesc daca data trecuta cand i-am dat antibiotic nu a fost ceva viral,caci febra a durat o saptamana(ceea ce pare mult si ai zice ca e infectie),dar nu a fost asociata cu numic altceva,nici macar cu lipsa poftei de mancare,cu care ma confrunt acum.I-a trecut din urmatoarea zi cand i-am administrat antibiotic,dar daca a fost o coincidenta?Hmmm,of,cat tanjesc dupa un medic care sa isi faca meseria fara a indopa copiii cu medicamente
Buna idee sa ii dau mai des sarurile

Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

rromanitza spune:
Fetelor,
A mai trecut o zi....Stateam si meditam, in timp ce il culacam pe Luca, ce repede trece timpul asta, acus parca eram gravi cu o multime de belele( placenta praevia, sangerari) iar acum se face anul de la vremurile acelea....Offff...Nu imi pare rau, dar cred ca sunt putin nostalgica....
Cami, cand povestesti de Sofia la gym parca il si vad p Dvd la inot!!!
Exact cum spui tu: prima sedinta cu tipete si urlete, a doua ceva mai bine, iar la a 3-a, cand eu nu am putut merge, s-a aruncat singur in apa!!!
Asa ca stai linistita ca va fi bine....si iti tinem si pumnii asa ca sigur va fi bine! Oricum atata timp cat te stie pe tine afara cu Sabina o sa fie cam greu pt ea....Spor la scoala si pupici!
Noi vom pleca pe la sfarsitul lunii septembrie, cred, dar inca nu stiu sigur. Va tin la curent!
Sanziana, multumim! Sa speram ca este alegerea cea buna si inteleapta...M-am cam saturat de inceputuri in ultima perioada, dar ii facem fata si acestuia...
Iulia, sper ca ai rezolvat cu albastrul de metil....nush cum sa iti zic sa ii dai Ioanei, ca presupun ca micuta nu poate suge zaharul asa ca cei mari....cred ca ideea cu betisorul de urechi e cea mai buna....din cele rele....dar la asta ma gandeam si eu...Sanatate!
Fetelor ce mai stiti de Mada?
A, inca ceva...Puteti sa il puneti si pe bb Luca al meu la zile de nastere? Va rog....
12.12.2008 Multumim!
julax spune:
Oana,am citit postarea ta,cu citatul Claudiei si am crezut ca am scris eu,dar nu-mi aminteam sa fi scris astfel,am dat mai jos si am gasitsi postarea mea![]()
Cat despre vacanta,daca sotul se descurca cu amandoi,astfel incat sa te poti relaxa,da-i o bere din partea mea
,al meu nu face fata cu amndoi decat pentru scurt timp.
Nu ma pot abtine sa nu rad,Ioana s-a ridicat la marginea patutului(ceea ce nu face de obicei) si se uita la mine(scriu la lumina monitorului),ma striga si rade,se pare ca n-are somn.
Sanziana,multumim
!Si eu ,ca si tine dupa 4 ani de stat acasa o sa ma simt cam pe langa subiect,dar vom vedea la momentul respectiv ce si cum.
Crengu,au venit mesterii?Si noi tot cam in aceeasi situatie,dar nu m-as mai enerva si de asta,ca si asa am vazut ca am destule riduri.
Ana,hai ca acusica vine Stefan si a-i sa-l pupi cat pentru toate zilele in care nu a fost langa tine
Cami,multumim!
Mi-o imaginez pe Sabina cat timp e Sofia la gimnastica![]()
![]()
Poate o filmezi sa ne-o arati .Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
rromanitza spune:
Iulia, chestia cu febra e tare ciudata.....David a facut febra o saptamana intreaga, 39, si nu scadea deloc. fara nici un fel de infectie, gat rosu sau tuse.....Nu am inteles atunci nu inteleg nici acum, asa ca stai linistita, da-i fetei antitermicele....Stii ca ma gandeam la ce ai spus tu despre coincidenta de a-i trece febra cu antibiotic....Lui Dvd i-a trecut cand am incetat sa ii dau antitermice, i-am pus sosete cu otet si comprese cu apa rece....Nu am dormit toata noaptea si le schimbam cand se incalzeau..A doua zi dimineata....36,5!!!! Si gata.....Coincidenta???????? Hai, fi linistita, ca trece orice ar fi! 
julax spune:
Dana,sa nu-ti para rau,toate avem momente de nostalgie,eu am in preajma aniversarilor,imi place sa ma uit pe poze
Nu i-am dat cu albastru de metilen,ci doar cu spray tantum verde.Si asa am mai insistat cu sarurile de rehidratare,n-am vrut s-a mai necajesc si cu asta,mai ales ca am gasit o alternativa.
Pe Mada am zarit-o cu ceva timp in urma la odiseea noastra(cea in care e Alex si Ari),dar recent nu mai stiu.Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ana_a spune:
| citat din mesajul lui rromanitza A, inca ceva...Puteti sa il puneti si pe bb Luca al meu la zile de nastere? Va rog.... ![]() Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008 |
rezolvat!
daca mai sunt ceva modificari de facut la listuta, plsss dati de veste!!!
proud mummy
ana_a spune:
Iulia, multumesc de suport! 
Azi am tot taraganat si nu am dat telefon sa vorbesc cu el pentru ca sigur ma apuca plansul si nu as fi vrut sa-l pun intr-o situatie nasoala....si asa ii este si lui dor de noi...
Chestia este ca l-am pacalit cu ziua de nastere...am hotarat noi pentru el ca mai bine pleaca la munte cu soacra sio petrecem luni decat sa stea toata saptamana acasa in oras doar pentru ca azi e ziua lui...nah...eu zic ca nu-i strica aceste zile la varful muntelui...
Mai pe seara a sunat sotul sa vada ce face si buni ia spus ca nu il mai da la telefon pentru ca de fiecare data cand il sunam sta o buna bucata de vreme trist si mai bine sa-l lasam in pace...Ia mai spus ca ieri nu a mancat nimic si azi noapte a vomat, uhhh azi nu a mai vomat, deci nu este nici o indigestie ci doar dorul de noi....asa a facut si cand eu am fost la spital sa nasc, mai ales cu 2 zile inainte sa ajung acasa nu manca nimic si voma aiurea....de emotii...
Uff imi este dor de el, si sper sa nu-i tranzmit starea mea telepatic ca numai rau ii fac.
El na vrut sa stea asa de mult....mi-a zis clar ca numai 2 zile insa nah... soacra a insistat ca nu pateste nimic...
proud mummy