Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
aha, deja ai raspuns, fugi la ei ca tare faina ocupatie mai ai.....
te pupam cu drag
Cea mai fericita
36 + cu 
alex25 spune:
Techila, nu te supara mama de pomana, ca nu are rost, in fond fiecare gandeste cum vrea. Eu daca aveam banii ma duceam clar la particular si recunosc asta...si la noi trebuia sa fie chestia cu prima, deci erau niste bani in plus, dar nu a fost sa fie, asta e. Ma bucur tare ca ai vesti bune de la eco, oricum in ochii mei esti o mare eroina.
Mimika, multumim de info, tare drag imi este de cum povesteti tu!
Eu am mancat pepene ca vaca si acum ma doare stomacul de mor, aproape ca imi vine sa ma chircesc de durere, proasta ce ma aflu!

Monikus, tu si cu mine, cu nebunia ca o sa fie bb mic, la mine se pare ca se cam confirma ca deja a inceput sa ramana in urma cu greutatea.....sanatosi sa fim, ca asta conteaza!
----------------------------------------------
Alexandra
33+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
M Oana spune:
Mimika sutienul e 95 B, in situatia in care normal cat ai sau aveai?
Daca e prea mic, desi se largeste cu 5 cm, ma gandeam sa-l pastrez p-asta de bun, dupa nastere, ca e frumusel foc si pentru cat o tine furia, daca trec prin "furii", sa-mi iau si unul de urgenta, asta ca sa nu patez hainele, ca numai pe motivul asta vreau sa apelez la sutien.
Oricum in sarcina am renuntat de tot la el, eu care nu ieseam din casa niciodata fara "titze false", ca ma simteam dezbracata...![]()
34+
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Monikus, tu si cu mine, cu nebunia ca o sa fie bb mic, la mine se pare ca se cam confirma ca deja a inceput sa ramana in urma cu greutatea.....sanatosi sa fim, ca asta conteaza! ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
La mine am senzatia asta si pt ca dr mea nu imi zice niciodata valori. Spune doar e in grafic, e ok. Ultima greutate o stiu de la 21 de sapt de la morfo-fetala. Atunci avea 400g. Iti dai seama ca stau cu grija. La ultima eco facuta la 25 sapt spunea dr ca are cam 600-700g asa dupa ochi. Urmatoarea eco o am abia pe 10 sept si eu stau tot cu grija. M-am blocat mai tare cand am vazut ce a patit Maria si ea era dupa mine ca DNP. Doamne ajuta sa fie toti bebeii sanatosi si sa fie numai grija noastra.

Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
alex25 spune:
Monikus, sincer iti spun ca nici nu stiu cum e mai bine....la mine mi se pare ca ma cheama prea des la eco si ca sunt prea multe chiar daca nu exista motive de ingrijorare si mi-e ca ma duc aiurea si ca stresez pe bb de pomana....la tine mi se par prea putine si stai cu grija ca nu ai detalii.....dar eu zic ca trebuie sa gandim pozitiv, e tare important!
----------------------------------------------
Alexandra
33+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
danangie spune:

DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
M Oana spune:
Eeeee si acum am nevoie de ajutoare, help.......
Am fost cu lista la farmacie, din tot ce am ccules si de la voi si la unele am neclaritati, fapt pentru care nu am bifat, iar maine ma asteapta o noua zi de shoppingarit, printre alte treburi de-ale mele:
- cum e cu compresele de ochi, ca la farmacie mi s-a spus ca nu exista ceva special pentru bebei, sunt cele clasice;
-cum e cu sanii artificiali, sau protectoarele sani artificiali, ca am tot studiat si nu m-am hotarat si tare sunt "ciufutica" la capitolul sfarcuri, as vrea sa stiu ca am niste protectii pentru pata asta a mea de pe creier;
- cum e cu centura de gravida, ca eu nu gasesc ceva bun (mi s-a spus la Help net ca aduc doar pe comanda) si nici nu stiu daca chiar e o investitie care se merita;
- cum e cu apa de mare pentru nas, ca am vazut ca ar costa vreo 20-30 lei, dar nu stiu la ce-i buna;
- unde gasesc acele pansamente Vivapore pt cezariana.
In ceea ce priveste samponul si gelul de dus pentru bebic am gasit azi unul care era spuma de la Mustela la 45 lei, 2 in 1, astfel incat sa nu stai cu 2 butelci langa caditza si era parca si la 500 ml, deci suuuuper OK, zic eu. Imi depasisem bugetul pe ziua de azi si m-am abtinut sa-l iau, dar daca nu-mi infirmati ca nu-i bun (macar dupa prima luna sa-l folosesc), maine bifez si achizitia asta.
34+
techila spune:
luto....am ramas datoare de la pag 11...porunceste te rog...
ia de-aici: 
, ia si de la boraci: 
si dau si 

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze
si 
AMR maxim 7 zile
- ultima zi de marti 3in1
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Monikus, sincer iti spun ca nici nu stiu cum e mai bine....la mine mi se pare ca ma cheama prea des la eco si ca sunt prea multe chiar daca nu exista motive de ingrijorare si mi-e ca ma duc aiurea si ca stresez pe bb de pomana....la tine mi se par prea putine si stai cu grija ca nu ai detalii.....dar eu zic ca trebuie sa gandim pozitiv, e tare important! ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Esti tare draguta. Asa e. Nu stii cum e mai bine dar uita-te la Luto si la Manga. Ele nu au parte nici de cat avem noi. Pana la urma, pe vremuri nu se mai faceau atatea ecografii si bebeii ieseau sanatosi. Am incredere ca si la noi va fi la fel. Cu toate astea, mi se pare normal sa fii ingrijorat. Fiecare din noi e mai mult sau mai putin. Unele suntem mai curajoase si fie spunem fie ne incurajam singure altele suntem mai prapastioase si ne plangem de mila mai mult. Oricare ar fi situatia fiecare are dreptul sa fie ingrijorat si nu e nici o rusine sa iti fie frica.

Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE