Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Iesi de acolo.

MOana, nu prea ma pricep eu la multe dar stiu ca acele comprese pt ochi pt bebe sunt normale da.

Apa de mare e pt nasucul copiilor. Ii pui daca e infundat. Te ajuta la desfundat nasucul. Si da, e 20-30 ron din cate am vazut eu. Cam la atat ma pricep din ce ai intrebat tu.
Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Mimika sutienul e 95 B, in situatia in care normal cat ai sau aveai?
Daca e prea mic, desi se largeste cu 5 cm, ma gandeam sa-l pastrez p-asta de bun, dupa nastere, ca e frumusel foc si pentru cat o tine furia, daca trec prin "furii", sa-mi iau si unul de urgenta, asta ca sa nu patez hainele, ca numai pe motivul asta vreau sa apelez la sutien.
Oricum in sarcina am renuntat de tot la el, eu care nu ieseam din casa niciodata fara "titze false", ca ma simteam dezbracata...

34+

Aveam 75 B inainte de sarcina. In sarcina 80 C cred ca am avut. Si acum 95 cu indulgenta. Acasa ma schimb de 3-4 ori pe zi. Juma de zi stau legata cu un scutec peste tzitzi sa nu ma scurg pe jos. Oricum patul e botezat in fiecare noapte.

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Citat:

Mimika sutienul e 95 B, in situatia in care normal cat ai sau aveai?
Daca e prea mic, desi se largeste cu 5 cm, ma gandeam sa-l pastrez p-asta de bun, dupa nastere, ca e frumusel foc si pentru cat o tine furia, daca trec prin "furii", sa-mi iau si unul de urgenta, asta ca sa nu patez hainele, ca numai pe motivul asta vreau sa apelez la sutien.
Oricum in sarcina am renuntat de tot la el, eu care nu ieseam din casa niciodata fara "titze false", ca ma simteam dezbracata...

34+

Aveam 75 B inainte de sarcina. In sarcina 80 C cred ca am avut. Si acum 95 cu indulgenta. Acasa ma schimb de 3-4 ori pe zi. Juma de zi stau legata cu un scutec peste tzitzi sa nu ma scurg pe jos. Oricum patul e botezat in fiecare noapte.

hi5
poze

pupaturi mimika si multumim de sfaturi si de info. asa de bine prind!!!! ma bucur tare mult cand te aud pe tine si sunt optimista datorita tie.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

OanaM eu mi-am luat protectii pt mameloane de la Avent (destul de scumpe 36 ron, dar eu am un pitic ca nu prea suport sa mi le atinga cineva si atunci am zis ca pt orice eventualitate...). Sunt doua marimi parca mici si mari. Eu am luat mici, dar cred ca erau mai bune mari, e vorba aici de circumferinta mamelonului si nu de lungime ca asa sunt mult mai lungi decat un mamelon!

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Mimika revin repede cu intrebarea pana nu pleci la baieti! Paturicile alea in care sunt inveliti in poze (una roz, una verde)din ce material sunt si sunt groase sau subtiri?

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Citat:

Eeeee si acum am nevoie de ajutoare, help.......

- cum e cu compresele de ochi, ca la farmacie mi s-a spus ca nu exista ceva special pentru bebei, sunt cele clasice;

da, sunt unele mici, 50 bucati la pachet. Sa iei multe, ca folosesti la greu.
Citat:

- cum e cu apa de mare pentru nas, ca am vazut ca ar costa vreo 20-30 lei, dar nu stiu la ce-i buna;

Spray cu apa de mare e bun pt desfundat nasucul. Inca nu l-am folosit.

I

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

bine ca am aflat de compreseele sterile pentru ochisorii bb-ilor

felicitari techila pentru boraceii mari

si acum ies putin afara asa ca sa nu intrebati de mine ca sunt ok, dar vreau la aer.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Asa va vreau, suuuuuuuuper sfaturi.

Mimicutz asta cu prosopelul sau un scutecel e suuuper, cred ca o s-o aplic.
Eu inainte de sarcina 75B, in sarcina vad ca tot 75 B, acum daca ma apuca "furia cu pricina" il trimit pe al meu sa ia un 80 B sau C sau deja achizitionez eu unul mai de 2 lei (cum au zis fetele ca ar fi cel de 9 lei de la Jolidon).

Cu protectoarele de la Avent, cred ca pe astea ma hotarasc si eu, acum sa vad cum e cu dimensiunea mamelonului.
Si azi cand am fost sa-mi iau tampoane de sani (tot Avent, 22 lei 24 bucati), erau si unele maxiiiiii, pentru Pamela Anderson, m-am speriat cand mi le-a aratat. Deci eu ma bag mai la mini.

Si apa asta de mare cum se introduce in nasuc, ca nu era poza, doar o cutie mare si nicio instructiune. E cu picaturi? Voi lua si batista bebelusului, dar inca nu am ajuns la pozitia ei in lista...... Deci se introduce dupa ce scot tot ce trebuie cu batistutza?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:

Eeeee si acum am nevoie de ajutoare, help.......

Am fost cu lista la farmacie, din tot ce am ccules si de la voi si la unele am neclaritati, fapt pentru care nu am bifat, iar maine ma asteapta o noua zi de shoppingarit, printre alte treburi de-ale mele:
- cum e cu compresele de ochi, ca la farmacie mi s-a spus ca nu exista ceva special pentru bebei, sunt cele clasice;
-cum e cu sanii artificiali, sau protectoarele sani artificiali, ca am tot studiat si nu m-am hotarat si tare sunt "ciufutica" la capitolul sfarcuri, as vrea sa stiu ca am niste protectii pentru pata asta a mea de pe creier;
- cum e cu centura de gravida, ca eu nu gasesc ceva bun (mi s-a spus la Help net ca aduc doar pe comanda) si nici nu stiu daca chiar e o investitie care se merita;
- cum e cu apa de mare pentru nas, ca am vazut ca ar costa vreo 20-30 lei, dar nu stiu la ce-i buna;
- unde gasesc acele pansamente Vivapore pt cezariana.

In ceea ce priveste samponul si gelul de dus pentru bebic am gasit azi unul care era spuma de la Mustela la 45 lei, 2 in 1, astfel incat sa nu stai cu 2 butelci langa caditza si era parca si la 500 ml, deci suuuuper OK, zic eu. Imi depasisem bugetul pe ziua de azi si m-am abtinut sa-l iau, dar daca nu-mi infirmati ca nu-i bun (macar dupa prima luna sa-l folosesc), maine bifez si achizitia asta.

34+

Sa ma bag si eu ca musca, sper sa nu incurc

-compresele de ochi sunt comprese sterile normale, nu exista nimic special
-protectie ptr mameloane eu mi-am luat de la Avent, sunt 2 marimi si sper sa le pot folosi ca si eu am pitici cu sfracurile extrem de sensibile....sper sa nu gresesc dar parca am vazut ceva si la Carrefour dar firma era noname.
-la centura ptr gravide nu ma bag ca nu e cazul, dar am un site dat de fete care mi se pare ok tonus-elast.ro
-apa de mare ptr nas este buna ptr mucisori, dar nu toti bbeii o suporta, eu una nu ma arunc la ea
-pansamentele vivapore se gasesc la mai toate farmaciile mare, inclusiv la Helpnet, trebuie luate cele mai mari

Cam atat!

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Mimika revin repede cu intrebarea pana nu pleci la baieti! Paturicile alea in care sunt inveliti in poze (una roz, una verde)din ce material sunt si sunt groase sau subtiri?

37+ cu

nazdravanul meu

Paturicile care erau in scoicute sunt grosute, pe o parte sunt pufoase, pe o parte bumbacel finut. Nu stiu sa explic mai bine. Luate din Auchan. Nu i-am invelit cu ele. Acum le-am facut sul si le-am pus la spatele lor. La iarna or sa fie tocmai bune. Acum mai am un rand de paturici, nu asa bune la material, mai subtirele, cu ceva plastic prin ele. Pe alea le-am pus acum in scoicute. De invelit seara ii invelesc cu plicul de la pilota (fara pilota), ca si asa e cald de mori...

hi5
poze

Mergi la inceput