Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Monique esti foarte frumusica si tu si printesa.

Claucia distractie placuta in parc.

Techila, felicitari pt bebei. Sper ca al meu sa fie macar la fel de greu ca cel mai mic al tau. Nu stiu de ce am senzatia ca al meu va fi foarte mic. Sper sa imi treaca paranoia.

Raluk astazi nu ai fost in apele tale. Mi-ai lipsit.

Crocodana, ce ma amuzi. Pui niste intrebari foarte bune. Mie una nu mi trec prin cap decat dupa ce le aud de la tine.

Eu ma duc sa ma intind din nou pt ca bebele meu nu mai vrea sa se potoleasca. Nu ii mai convine nici o pozitie.

Va pe toate.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Mimika m-ai ingrozit cu tarifele astea. Sper sa nu aibe pretentii mai mari cei de la Elias ca eu acolo nasc. Daca trebuie mai mult, raman nenascuta.

Ce-ti fac bobocii?

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mimiko eu am citit nu am citit ce ai scris dar m-am mai uitat un pic la poze si simt ca am sa ma topesc de tot.
E super ca nu ai vergeturi....si tu ai avut burtica mare....
Crezi ca pot inlocui sutienele de alaptat cu niste bustiere ? ca imi sunt mult mai comode....
Mai zi-ne ce fac picii si cum ii deosebesti

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

fetelor acu ca am achizitionat si biberoane pe mine ma bate gandu sa vad cum functioneaza sterilizatorul....sa nu radeti.

pentru cele avansate...dupa sterilizare le lasati in aparat pana la utilizare? si cand le sterilizez scot tetina din capac, scot capacul mare ...tot tot nu?

dar cand le montezi pt bebe si pui laptele nu mai pui si niste bacterii de pe maini...chiar daca te-ai spalat?

acu nu va imaginati ca le sterilizez acu si le pastrez pana atunci dar na....."lipsa de preocupare"

a si inca o faza? se pot steriliza si borcanele de zacusca? sau dulceata???

do not laugh pls!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Nu stiu unde am citit, poate in instructiunile sterilizatorului, ca raman sterile timp de 6 ore daca le lasi in aparat. Cand le scoti si le montezi, trebuie sa fii spalata bine pe maine si eu, cel putin, incerc sa nu ating capatul tetinei sau alte parti care vin in contact cu laptele sau cu gurita lor. Biberoanele sau pompa se demonteaza de tot. Asa se sterilizeaza. Cu zacusca eu zic sa mai amani.

hi5
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Mimika m-ai ingrozit cu tarifele astea. Sper sa nu aibe pretentii mai mari cei de la Elias ca eu acolo nasc. Daca trebuie mai mult, raman nenascuta.

Ce-ti fac bobocii?

VARSTA BEBE

Se zice ca Elias-ul e scump...Eu n-am apucat sa testez

hi5
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Ce-ti fac bobocii?

VARSTA BEBE

Se zice ca Elias-ul e scump...Eu n-am apucat sa testez

hi5
poze

lasa ca-l ieftinesc eu. Doar nu m-or taia fara anestezie sau ma lasa taiata pe masa. Mai da-i in masa.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salutare fetelor
nu v-am parasit, dar azi m-am copt prin bucatarie, desi n-am facut eu nimic, tot a facut cumnata, dar am stat cu ea si tot m-am fiert .
nu prea stiu despre ce vorbiti dar promit ca sa recuperez.
sper ca toata lumea e bine pe aici.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Piticotii se pare ca isi fac singurei program de papa la 3 ore, ceea ce ma fericeste, ca macar stiu o treaba. Au invatat sa pape si la biberon, sper sa nu lase sanul. Insa, fetelor cu gemeni, o sa vedeti ce bine este sa pape unul san si altul bibe, apoi invers. Ii alaptez si simultan, dar mi se pare ca nu papa bine, nu se satura, sanii le preseaza gurita, obosesc repede si adorm. Apoi se trezesc repede, ca nu au stomacul plin. Cand papa cate unul papa bine si e fericit. Ca sa nu astepte celalat prea mult (dc e treaza) il bagi la bibe. Si o sa avem 2 brotaci fericiti. Si cum deja e ora lor de trezire, mie mi se scurge laptele, nu pe camasa, deja e pe picioare...Fug.

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mimko dar de dormit dorm in acelasi timp ?
i-ai pus la san simultan ca in pozele pe care stim ? (ti-a iesit ?)

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Mimikavorba lui Luto, nu ma mai satur de pozele cu cei doi pici. sa-ti traiasca, sunt tare scumpici! Am vazut ca in poze au hainite si sunt inveliti in paturici. Din ce sunt paturicile alea si sunt subtirele sau mai groase?

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput