Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

vik , din acelasi motiv (oamenii) eu m-am mutat pe camp

pupa-ma si pe mine

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

uai luto, n-as putea sa ma supar pe tine...doar mi-am folosit si eu dreptul la replica. maine sunt programata la ora 7, maine nu va las cafea, pe 25 inca nu stiu la ce ora merg la spital....mine aflu....

croco, foarte tari si inteleptele tale

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Angela bine ai revenit (eu te-am retinut ca eu aveam acelasi nume de domnisoara). Nastere usoara si poate intri mai des!

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Techila...ce flacai mari si grasuni ai, sa iti traiasca! Si eu ma mai plang de a mea bebelina ca va fi mare si grasa...

In orice caz eu te invidez ca traiesti in camp, vorba ta...si eu mi-as dori asa ceva...fara vecini, agitatie, trafic, praf si altele...

Frustratile mele si "ciuda" asta pe sistem imi vine de la faptul ca tot timpul compar cu sistemul francez... si cu cel canadian...si cand ma gandesc ma oftic rau. Ca suntem cica in EU....dar numai cu vorba...cu fapta cred ca mai dureaza vreo 30 de ani...

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Oare parintii Ralukai cam cate tiruri de pastai au adus de la tara ca a zis ca merge sa curete niste pastai pentru o ciobica....si nu a mai aparut

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

fetelor acu ca am achizitionat si biberoane pe mine ma bate gandu sa vad cum functioneaza sterilizatorul....sa nu radeti.

pentru cele avansate...dupa sterilizare le lasati in aparat pana la utilizare? si cand le sterilizez scot tetina din capac, scot capacul mare ...tot tot nu?

dar cand le montezi pt bebe si pui laptele nu mai pui si niste bacterii de pe maini...chiar daca te-ai spalat?

acu nu va imaginati ca le sterilizez acu si le pastrez pana atunci dar na....."lipsa de preocupare"

a si inca o faza? se pot steriliza si borcanele de zacusca? sau dulceata???

do not laugh pls!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Lucia, exact la asta ma gandeam si eu...Raluk a noastra e tot cu pastaile?
Eu sunt sola acasa,baietii mi-au iesit afara,pe mine nu m-au luat ca cica si-asa ma simt rau si sa nu care cumva sa ma apuce contractiile...pana in 24/25 (de-ar stii ei ca eu ma rog contrariul)

Techia,sa-ti traiasca grasaniidragii de ei

Anco n-a mai dat de dimineata pe aici....sper ca e ok (asta daca nu cumva e ocupata cu zuma)

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Croco la mine toate sunt in tipla, n-am avut timp sa desfac nimic, inca n-a venit sorocul, dar mi-am facut temele citind temeinic etichetele si vizionand pozele.
Bibele se pun jos, iar pe raftul 2 se pun accesoriile. Incearca si vezi cum intra mai multe si mai comod.
Partea cu borcanele de muraturi o lasi pentru perioada de dupa alaptari, e faza a doua de utilizare, lasa acum muraturile, ca oricum n-ai timp de ele, cel putin asa sta treaba prin zona mea.....
Acum, iti dai seama ca nu avem acasa conditii de sala de operatii, cu totul steril, mai lipseste sa ne punem si ceva in zona gurii, cum facea Michael Jackson, ca sa fim mame de mame.
Te speli frumos pe manute si manevrezi obiectele, iar daca ai petisoare pe creier folosesti la greu sprayul antibacterial pe care l-am dat eu in lista, anti ecoli si bacterii de tot felul, dar de unde sa ai bacterii de acest gen prin bucatarie habar nu am.......

Joaca-te cu el si vei vedea ca vei descoperi totul singura, in 15 minute te vei satura si de jucaria asta si vei vrea alta jucarie, mai interesanta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

techiluta, ce bebici maaaari. Sa fiti sanatosi!
Am vazut ca vorbeati de sutiene. E vorba de alea de alaptat? Eu am luat din Auchan, 16 lei bucata. L-am trimis pe sot sa imi ia cea mai mare marime, ca de Pamela Anderson. A gasit marimea 95 (parca) cupa B. Bine, partea cu cupele am uitat sa o explic. Mi-e bun doar cand sunt sanii goliti cat de cat. cand sunt plini ma cam strange. O colega de salon avea unul care arata cam la fel, luat de la Jolidon cu 9 lei. Daca imi luat sutienul inainte de nastere imi luam o mare tzeapa, ca s-au dublat aproape ca marime. Aaaa, am uitat sa ma laud ca am scapat fara vergeturi pe burtica. Nici una. Ce o sa ramana pe sani...mai vedem.
Alte categorie: tarife in Municipal.
Doctorul - de la 250 de euro in sus. Eu am spart piata ca i-am dat doar 8 milioane. Ca n-aveam mai mult. Am dat si rezidentului, mana aII-a 2 mil jumate. Anestezistul ia 3-4 milioane. Al nostru si-a luat...tzeapa. Cand am intrat eu in sala am intrat cu mana goala, Razvan era pierdut pe holuri, nu l-a identificat pe anestezist oricum...Neonatoloaga noastra, dr. Sarbu nu a vrut nimic, i-a dat un buchet de flori (care era pt mine). Alte tarife de care am auzit la neo: 3 milioane si 5 milioane, dar bebe cu probleme. Cand s-a terminat operatia au venit pe rand si s-au prezentat la sot, la cersit. Scarbos
Si el a bagat mana in buzunar, ca doar avea 2 baieti santosi, "ce e banii, mancatz-as". Inclusiv brancardierul s-a prezentat (care, fie vb intre noi, era frumos de pica). Eram eu anesteziata de la cap in jos, dar ochii erau larg deschisi . Nu stiu sa zic exact cat a dat la asistente si alte bagatoare de seama. La una dintre ele Razvan i-a dat 30 de lei, ca i s-a parut ca nu a facut nimic si a facut aia o fatza de a mai scos Razvan 20 de lei. Bani la asistente eu am dat cu mare moderatie. In post-operator am dat doar uneia din tura de dimineata, ca vroiau sa ma mute dar se faceau ca nu aud ca vreau calmant. Si eu ma rupeam de durere. Cu 10 lei i-a revenit auzul ca-n telenovele. Apoi am mai dat la asistentele de la bebe. Cele care au acceptat. Mi s-a parut mai important sa se poarte cu ei bine, decat cu mine. La cele care faceau toaleta zilnica nu le-am dat, ca in fond era treaba lor. Daca vreti lenjerie curata sau halat pentru sot nu va faceti iluzii ca primiti pe gratis. Infirmierele sunt mai rau decat asistentele. daca nu le dati nimic o sa primiti un cearceaf cu gauri probabil (ca mine ) Razvan a vrut sa le dea bani, dar i-am zis ca nu am venit sa cumpar lenjerii din Municipal si atata timp cat e curat cearceaful e OK.

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Oana....sarumana..
instructiunile le-am citit inca de cand l-am cumparat..dar azi am avazut ca tetinele de la bibe se scot separat..habar nu aveam...

iar de zacusti si alte alea..nu am avut eu timp fara bebe dar cu....da azi am gatit zacusca si mi am adus aminte ca mama steriliza borcanele la cuptor...

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput