Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Da, leg magic e un aparat de te tii de niste manere si dai din picioare asa lateral. Pare simplu dar de fapt iti cam ard coapsele, pe interior si exterior. Partea proasta e ca te cam doare si ca orice aparat de acasa nu mai ai chef sa te auto-flagelezi si nu mai faci nimic...Nu stiu daca da rezultate ca la mine nu a apucat

Gata. am fugit in parc la Bordei cu asta mica. Bine ma, eu cica "am fugit" am ramas cu expresiile trecute...ma tarasc la masina si dupa aceea ma campez pe o banca in Bordei - e mai aproape de adevar

Va pup.

Clau 35+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Interval optim: 4 - 10
Leucocitoza- numarul de leucocite este peste limitele considerate normale.

Carina multumesc, super informatii. Mie mi-au iest 18, tie?

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mie mi-au iesit 11 (peste interval dar nu cu mult). Acum tu pe deasupra am inteles ca ai avut ceva infectie, care poate sa deteremine cretsrea mai mare. Nu te agita, totul e bine. SI eu asa am fost saptamana trecuta cu placenta calcifiata dar uite ca a mai trecut o saptamana si totul e ok, multumesc lui Doamne Doamne. S a speram ca asa va fi la si la controlukl de joi.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vik , din acelasi motiv (oamenii) eu m-am mutat pe camp
dar la mine la spital intru cand sunt programata, max 15 min intarziere...eram odata si trebuia sa intru eu la eco si a venit o gravi cu probleme, dar a iesit doctorita sa ma intrebe daca e ok si nu ma supar daca intra inaintea mea...normal ca a intrat, ca doar nu-s nebuna, dar a fost caz izolat...

doctorita care ma urmareste presteaza doar la euroclinic, dar relaxarea pe care o am din cauza ca stiu ca ea are grija de mine nu face toti banii...si daca vrea sa-mi scoata broastele prin cap o las....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Hai nu va culcati ca am pus si eu 3-4 poze cu mine noi cu burta mare, si dormiti dupa, bine?
aici: http://family.webshots.com/photo/2650011330104955882SLljDY

ultimele 3 sunt in zilele noastre

Clau 33+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

mama mama
era sa pic de pe scaun
ce sa mai zic esti absolut mortala
tu ce manci ?
ce dulce e fetita ta , si ce bine seamana cu tine

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

38+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......24 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Clau nu stiu daca ai mai spus dar ce nume pui la bebelasa 2 ?

Cea mai fericita 36 + cu

Iubita mea, acum am vazut, o sa o cheme Elisa Ioana - mi se pare cam aproape de Alessia, insa Alessiuta mea ii spune mereu "bebe Isa" si ori gasesc ceva cu Isa ori ramane Elisa. Oricum imi place Elisa Ioana si probabil ca o sa am Alessia si Isa

Clau 35+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ca sa identifici mai usor sutienul, e vorba de unul cu buretei, ca astia ma avantajeaza pe mine si fara sarme sub san. Pretul de 37 lei e redus cu 30 sau 50% nu mai stiu sigur.Aveau pe negru si culoarea pielii, iar in spate e un sistem care se poate largi cu 5cm, intrebi dupa descriere si sigur il identifici.

Cat despre Medlife, Euroclinic si Regina Maria, ca asta avem mai de soi prin capitala, eu am testat, ca sa nu mor proasta. Preturile sunt cam la fel (doar la medicii mai cu renume sare pretul cam tare si asta doar ca scoate o somitate plodul, deci platesti mana de lucru la dublu atunci cand e "firma de firma"), iar conditiile, dupa cum a inteles fiecare sa-si amenajeze locul, mie Regina Maria mi s-a parut mai lucrat de un arhitect, adica se vede interesul pentru frumos.
Eu am intrebat cand a fost inaugurat si mi s-a spus decembrie 2008, ceea ce confirm si eu, ca stau in zona si stiu cand a rasarit in peisaj.
Nu pot da cu rosii in conditii, ca erau conditii de 4 stele, iar asistentele toate un zambet, aceleasi ca si la Giulesti, doar hainele de job erau mai faine.
Fiecare isi cheltuie banutii cum crede, fiecare vrea sa-si faca cate un moft si stie cat sa se intinda, fara a da explicatii nici parintilor, nici rudelor, eu am teoria liberului arbitru in toate.
Nu dau cu rosii nici in spitalele de stat, deoarece am avut ocazia sa stau si la reanimare, sa fac si FIV in Romanica si am avut si televizor si rezerva si asistente si cadre medicale numai un zambet, fara sa scot vreun ban in mod deosebit.
Alegi spitalul privat unde vrei sa nasti mai ales dupa medicul pe care il ai, iar eu cum merg de ani buni cu Giulestiul, am ales intr-o etapa a vietii Regina Maria (mai ales ca pe fie'mea o va chema si Maria si am citit mult despre Regina Maria, deci erau niste chestii care se legau pe acolo la nivel spiritual), ca acolo lucreaza mai tot Giulestiul.
Acum, vedeti voi, nu stiu cat e vorba de "fitze" si habar nu am care e limita acestui cuvant, unde incepe sensul si unde se termina. Madalina Manole a nascut in iunie la Giulesti, desi putea avea fitze de Regina Maria si isi permitea un Marinescu la 4000 euro, insa a preferat rezerva de la stat. Andreea Marin acum 2 ani tot la Giulesti a nascut, desi putea zbura spre orice alta tara, insa daca a ramas grea cu Marinescu, pe mana lui a nascut.
Deci e o treaba atat de personala a fiecareia, incat acolo unde te simti mai confortabil si in largul tau, acolo te duci.
Asta e ca si problema: "pot sa plec in concediu la Sovata sau la Nisa, depinde ce vrea sufletul meu si cum vreau sa-mi cheltui banii castigati, dupa cat poate duce fiecare."

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

si ptr ca am destule semne ca s-ar apropia nasterea m-am hotarat sa merg sa manc o pitta
asa ca o ultima dorinta inainte de nascare
sa fiti cuminti

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

38+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......24 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

Buna mamicutelor si gravidutelor,
V-am citit cu interes de la inceput , v-am indragit pe toate si am trait alaturi de voi fiecare emotie,felicitari mamicilor care au nascut si sanatate puisorilor .eu in 24 august sunt programata pt cezariana ,mai am putin si emotii cat casa ,maine merg la control si daca sta cu capul in jos ramane pe luni ceza ,daca nu o fac joi ,la un moment dat a stat in transversa si medicul a zis ca o facem mai repede ,vedem maine.
va doresc nasteri usoare .imi trimite si mie cineva parola de la poze si mail ,pliz,daca vrea cineva si cu mine pe mess angiangi1972
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

si www.youtube.com/watch?v=9cO8YRTCxL4" target="_blank">inca ceva de suflet frate, de suflet....cel mai deprimat manelist ever....daca aveti rabdare sa ascultati pana la cap..just for fun

Asta e din categoria "da mama cu biciu-n mine"
ca a inceput si Bebitza sa se miste, va jur...poate il fac manelist
Cel mai mult mi-a placut ca avea si atzica de martisor la mana....

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Techila, felicitari pentru bebeii mari.

Monique, dar ce fetita frumoasa ai

36+ cu

Mergi la inceput