Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

mai incerc inca o data

poze

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+

monique esti o mamica atat de finutza, iar Teodora ta este o frumusica si o dulcica :)

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Interval optim: 4 - 10
Leucocitoza- numarul de leucocite este peste limitele considerate normale.

Carina multumesc, super informatii. Mie mi-au iest 18, tie?

Camy, nu am nimic cu fecioarele, nu am nicio cunostinta care sa fie in zodia asta dar am asa o ...nu stiu cum sa explic. Piticii sunt de vina!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

bine, fie, o sa incerc sa mi-o scot pe mama din cap (de cand v-am citit la ea ma gandesc) cand zice "cu banii aia faci altceva....ce te dau anii afara din casa?", asta pana i-o taie sotza-miu, ca la el nici pas nu zice, sau altii care nu au curaj sa iti reproseze, dar le vezi privirea...

hai sa va zic ce am facut la eco....un borac are 3 kile si 200g , iar celalalt cam 2900, pe cel de cam 2900 nu a putut sa il masoare bine ca statea primul gras cu capul pe el si nu prea se vedea...in rest totul e ok....mergem maine la tanti doctorita mea cu eco in dinti, sa vedem ce zice...daca pastram data de 25...la ora 7 sunt programata la ea, asa ca o sa fiu matinala tare...nici n-o sa va las cafea ca se raceste pana va treziti voi...dupa aia o sa merg la servoiciu la fete pana la pranz cand o sa poata sotz sa ma aduca acasa...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

mai incerc inca o data
poze
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+

am ramas fara cuvinte.....ce papusica dulce are mami.... si mami e foarte draguta.
Superrrrr

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Monique02 esti o draguta, iar Teodora m-a dat gata. Ce fetita mare ai!

Multumesc ca ati admirat hainitele. Si apropo de asta voi ce marime ati luat. Eu am luat 56 sau 0-3 luni. Si vine ieri soacra-mea si imi zice, vai dar sunt prea mari, si caciulitele sigur o sa ii cada de imi venea sa ii zic "pai poate ii luati dv cadou unele bune, sa vedem ce gasiti!". dar m-am abtinut ca sunt fata diplomata (deh balanta!)

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Techila...intentia mea nu a fost sa te supar sau sa vexez alte fete...in fond fiecare face ce vrea cu banii si cu viata lui. Eu sunt nemultumita per ansamblu de sistem si de tara asta plina doar de profitori (chiar daca sunt medici sau constructori sau profesori sau ce or fi ei...toti se gandesc DOAR la interesul propriu si atit). Din pacate medicii depun un juramint la absolvire dar eu din experienta vad ca mai putin de 10% il respecta. Sanatatea a devenit o afacere profitabila pentru multi ( si stiu asta din interioul sistemului... un sistem care imi face greata din ce in ce mai des).

Eu va povesteam de cum e la cluj...voi la bucuresti aveti din fericire mult mai multe clinici de unde alege....

La inceputul sarcinii am facut un brain storming si am vazut ce dr ginecologi, anestezisti si neonatolgi merg la aceste cinici...si din pacate nu cei mai buni...asa ca am ales clinica in fct de echipa de ginecologi, anestezisti si neonatolog...

La cluj nu exista doar dr in particular si altii in clinica tot cei de la clinicile private merg si la stat, iar coada si timpul de asteptare la ei e la fel indiferent unde te duci.

Deci...inca odata scuze...nu vreau sa supar pe nimeni...am expus situatia de facto din minunatul nostru oras...atit.

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Ramona, Dana pe unde umblati? Mai scrieti si voi ceva sa nu ne gandim la prostii...

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

bine, fie, o sa incerc sa mi-o scot pe mama din cap (de cand v-am citit la ea ma gandesc) cand zice "cu banii aia faci altceva....ce te dau anii afara din casa?", asta pana i-o taie sotza-miu, ca la el nici pas nu zice, sau altii care nu au curaj sa iti reproseze, dar le vezi privirea...

hai sa va zic ce am facut la eco....un borac are 3 kile si 200g , iar celalalt cam 2900, pe cel de cam 2900 nu a putut sa il masoare bine ca statea primul gras cu capul pe el si nu prea se vedea...in rest totul e ok....mergem maine la tanti doctorita mea cu eco in dinti, sa vedem ce zice...daca pastram data de 25...la ora 7 sunt programata la ea, asa ca o sa fiu matinala tare...nici n-o sa va las cafea ca se raceste pana va treziti voi...dupa aia o sa merg la servoiciu la fete pana la pranz cand o sa poata sotz sa ma aduca acasa...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1

Consider ca m-ai iertat
Ioiiii....adicatelea pe 25 la 7 dimineata vei fi mamica
Dupa ce am citit ce ai scris ma gandesc oare cum stau ei acolo unul peste altul....cum se inghiontesc si cum se imping....
Doamne ajuta si va fi totul minunat .....crezi ca putem visa si noi la niste poze ?

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Techilla sa-ti traiasca baietei, wow! Esti o eroina! Pe cuvantul meu, nu stiu cum poti sa ii duci pe amandoi in burtica (numai ei au 6 kg.) si sa mai faci si diverse activitati casnice gen lipit tapet in dulap sau schimbat muscatele. Noi celelalte gravidute ar trebui sa tacem malc si sa nu ne plangem de nimic

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

si www.youtube.com/watch?v=9cO8YRTCxL4" target="_blank">inca ceva de suflet frate, de suflet....cel mai deprimat manelist ever....daca aveti rabdare sa ascultati pana la cap..just for fun

si techila..lasa mamele si soacrele...doua tari de la soacramea...noua zile dupa ce nasti...nu aprinzi foc si stai legata la cap....nu am reusit sa smulg de la ea esenta acestor superstitii...eu zic..a f bine nu gatesc nimic..aa zice nu nu ai voie sa aprinzi..
a si alta tot de la soacra..se da la moasa un prosop si un sapun..de fapt la cea care il spala pe bebe....la care eu..pai acu se dau banii..aa nu neaparat prosop si sapun...

de la mama..ii zic ca vreau sa imi fac cearsafuri de pat ..a pai la bebe nu se coase nimic..nici scutece..nici cearsafu..ca va fi mutulica..va vorbi greu...maicamea chiar m-a socat..ca nu o stiam asa

plus ca nici uneia nu i-a convenit ca am luat haine si alte chestii dinainte...

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput