Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)
Raspunsuri - Pagina 8
katteryna spune:
Si pe mine m-a dat gata salteluta Santorini Si hainutele! Sa le folositi sanatosi!
37s+ 6z cu floricica RAISA MARIA
MangaGirl spune:
santorini super dragutze pozele si hanuitele...iar tu arati minunat.
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
carinablanca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katteryna
Felicitari mamica harnicuta! Si ma laud ca si eu mi-s gata de nascut Dar care sunt alea 6 simptome??? Please, ati vorbit despre ele si n-am fost io pe faza? 37s+ 6z cu floricica RAISA MARIA |
Crocodana a postat in capitolul trecut un shortcut la un filmulet unde explica o multime de chestii interesante legate de momentul cand se apropie nasterea inclusiv cele 6 simptome
Pe scurt simptomele ar fi
- contractii BH
- stabilizare greutate
- multa energie - perioada de nesting (cca 48 de ore)
- coborarea burtii (de pe la 36 de saptamani si cica cu cca 2 saptamani inainte de nastere)
- scurgeri vaginale mai abundente
- diaree cu o seara inainte de nastere
EU as putea sa spun ca am doar acele contractii (si dureroase si nedureroase - pentru care inca mai iau tratament sa nu vina torusi prea repede ) Dar sa vedem ce zice doctora joi ca poate terminam ncu tratatamentul, si mi s-a stabilizat greutatea (unde saptamana trecuta aveam 80 azi am avut doar 79 kg
Le astep si pe celelalte
36+ cu
santorini spune:
Sa stii Techilla ca sunt de acord cu tine. Si eu tot la o clinica particulara o sa nasc. Bine ca in Cta costa mai putin 50 de mil. Dar este noua, au sectie de nou nascuti (chiar au avut unul la 34 de sapt si e OK) si toata lumea este cu zambetul pe buze. Eu de aia am ales-o si bineinteles pt faptul ca dr. meu si-a dat demisia din spital cand au deschis si lucreaza numai acolo. Dar este altceva fata de mutrele super acre de la Spitalul Judetean din Cta.
37+ cu
nazdravanul meu
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila m-am intors.... tin neaparat sa zic si eu despre nasterea la particulara pentru ca acolo o sa nasc si nu mi se pare corect ce ziceti . si eu si sotz lucram la multinationala (la aceeasi) si in ianuarie cand am aflat ca sunt insarcinata am zis ca banii ce vor veni la prime (la noi in fiecare martie se dau prime= x salarii, in functie de performanta) vor merge pentru nastere. am avut o tentativa de a merge la stat la doctorita sora-mii, dar mi-a trecut dupa ce am vazut gravidutze in fata cabinetului care statreau la coada de 5 ore si intra aia care dadea spaga mai mare asistentei, iar cand in final am intrat la asistenta in anticamera se auzea doctorita zbierand "cate mai imi trimiti??? nu vezi cate e ceasul?". drept urmare banutii din prima i-am pus la bancuta si am mers la particulat, unde am cea mai minunata doctorita... dar am si credit ipotecar pentru casa si am si leasing la masina...doar ca am prioritizat altfel lucrurile...asta nu inseamna ca bebeilor mei le va lipsi ceva sau ca am luat ceva de-al lor ca sa fie ma-sa pupata in dos 3 zile... m-am suparat Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1 |
Vezi, asta ziceam, ca pot fi de acord si cu alte pareri...dar de ce naiba sa mai platesti la nemernicii de la stat luna de luna din banutii tai ? din ce ai muncit tu ? Banii aceia sunt aruncati efectiv in vant.
Mama care s-a operat anul trecut si-a facut cinspe mii de analize si ecografii TOATE pe bani . La operatie a cotizat de numa numa, si la dr si la anestezit si la ....e adevarat ca nu a platit patul si zilele de spitalizare ....dar e totusi ceva care-mi da cu virgula.
Ceva CARE NU ESTE FAIR PLAY.
Nu te supara Techiluto pe mine ca nu vreau sa te necajesc acum la ceas aniversar...cand mai ai doar 7 zile
Dar imi dau si eu cu parere.
Si uite iti ofer si 5 ca sa ne spui ce ai facut la doctor.....pleassssss
Cea mai fericita 36 + cu
MangaGirl spune:
am gasit pe ebay wrapu-uri mai ieftine de 45 de lire cat sunt peste tot si care mi se pare o nebunie pentru o bucata de material tivit - asta e mai acceptabil. wrap
varsta bebe
poze
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Vezi, asta ziceam, ca pot fi de acord si cu alte pareri...dar de ce naiba sa mai platesti la nemernicii de la stat luna de luna din banutii tai ? din ce ai muncit tu ? Banii aceia sunt aruncati efectiv in vant. Mama care s-a operat anul trecut si-a facut cinspe mii de analize si ecografii TOATE pe bani . La operatie a cotizat de numa numa, si la dr si la anestezit si la ....e adevarat ca nu a platit patul si zilele de spitalizare ....dar e totusi ceva care-mi da cu virgula. Ceva CARE NU ESTE FAIR PLAY. Nu te supara Techiluto pe mine ca nu vreau sa te necajesc acum la ceas aniversar...cand mai ai doar 7 zile Dar imi dau si eu cu parere. Si uite iti ofer si 5 ca sa ne spui ce ai facut la doctor.....pleassssss Cea mai fericita 36 + cu |
sutn de acord cu luci. macar daca te duci la private stii pe ce dai banii...si stii ca iti spun o suma si totul e inclus. dar la stat, tre sa dai din buzunar si sa tot dai ca altfel nu te baga in seama. ceea ce mi se pare o magarie enorma. daca e de stat apai atunci asa sa fie. Luci poate confirma...nu am platit o analiza...singurii bani pe care i-am dat au fost 2 lire pentru doua poze la scanul de 5 luni. E adevarat ca nu fac tot atatea analize cat in Romania...dar dk sunt probleme...le fac. Mie la tiroida mi le fac cel putin o data la 2 luni...si sunt scumpe...stiu cat costa si acasa. Mai ales cele de anticorpi. deci nu se pune problema sa nu te tina sub observatie, daca exista riscuri. e adevarat ca nu ai parte de 4D sau de scan lunar...dar nici nu platesti nimik si te mai si scutesc de indoieli ca ce nu stii, nu te framanta. In cazurile cu probleme (tensiune, colesterol, col, etc) vor fi mereu cu ochii pe tine. Si cand te duci la ei nu stai o mie de ani sa astepti. ca odar esti gravida.
varsta bebe
poze
monique02 spune:
mai incerc inca o data
poze
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+
santorini spune:
Ai dreptate Luto, eu cred ca sist. sanitar din Ro ar trebui reformat de la radacina, si problema cea mai mare este Casa de asigurari, pt ca banii se duc acolo ca in sacul fara fund si sunt extrem de prost gestionati.
37+ cu
nazdravanul meu
crocodana spune:
www.traficul.org/?p=4755" target="_blank"> Ceva haios
Pentru techila..ca sa nu se supere...
Intr-adevar fiecare le stie pe ale lui...cand am spus si eu la inceptul sarcinii prietenelor deja mamici ca vreau sa nasc la privat mi-au zis ca mai bine ma gandesc la bebe decat la mine...ca banii aia pot sa ii folosesc pt el...ca doar nu nasc aia in locul meu...ma rog nu-ti imagina ca au fost diplomate..culmea e ca eu chiar la bebe ma gandeam ..v-am povestit de fixu meu cu infectia...
si noi avem rate foarte mari, la un apartament de doua camere si un teren...si vreau sa zic ca am avut "prieteni" care ne-au zis..."las ca daca v-ati intins atata"...daca vorbeam de un carut mai scump "mofturi, fitze"..
noi asteptam primul copil care nu vine f devreme, avem amandoi 30 si pana acum am muncit sa nu ne lipsesca nimic cand va veni, e normal sa vrem tot ce e mai bun, in masura posibilitatilor..asa ca pls nu sta suparata ca nu ai mai fi tu ...zau..
in plus aici pe forum avem ceva in comun pana la un anumit punct...apoi suntem atat de diferite..
38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea