Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)
Raspunsuri - Pagina 7
lutoniana spune:
Clau nu stiu daca ai mai spus dar ce nume pui la bebelasa 2 ?
Cea mai fericita 36 + cu
monikus spune:
Santorini, super frumos patutul si hainutele. Vrreau si eu costumas din ala portocaliu. Salteaua e fenomenala. A mea cred ca are grosimea pe jumate cat a ta. Tu arati foarte bine.
Eu nu am vazut mamici urate la noi in odisee. Cine se vede asa, sa stie ca e din cauza oglinzii. Trebuie schimbata.
Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
crocodana spune:
MOana de unde ai luat pompa de san?
Cami pana la operatie a mai ramas mai putin de o saptamana nu?
ai incredere ca se vor strange...in seara asta il rog si pe sot sa vorbeasca cu colegii de servici..ei au mai avut astfel de actiuni si au fost prompti!
38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
santorini spune:
Vai fetelor ma faceti sa rosesc de atatea complimente. Si m-am mai linistit cu salteaua, ca imi faceam o mie de ganduri. Va multumesc mult . O sa o las asa o luna sau doua, cat imi este mie greu sa ma aplec si bebele nu se misca si dupa aia o pun la nivelul de mai jos. Ai dreptate Luto, data viiotare ma straduiesc mai mult
37+ cu
nazdravanul meu
monique02 spune:
Am pus si eu niste
Poze
asa mai diverse
Sper sa mearga linkul, multumim Lucia.
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+
techila spune:
m-am intors....
tin neaparat sa zic si eu despre nasterea la particulara pentru ca acolo o sa nasc si nu mi se pare corect ce ziceti . si eu si sotz lucram la multinationala (la aceeasi) si in ianuarie cand am aflat ca sunt insarcinata am zis ca banii ce vor veni la prime (la noi in fiecare martie se dau prime= x salarii, in functie de performanta) vor merge pentru nastere. am avut o tentativa de a merge la stat la doctorita sora-mii, dar mi-a trecut dupa ce am vazut gravidutze in fata cabinetului care statreau la coada de 5 ore si intra aia care dadea spaga mai mare asistentei, iar cand in final am intrat la asistenta in anticamera se auzea doctorita zbierand "cate mai imi trimiti??? nu vezi cate e ceasul?". drept urmare banutii din prima i-am pus la bancuta si am mers la particulat, unde am cea mai minunata doctorita...
dar am si credit ipotecar pentru casa si am si leasing la masina...doar ca am prioritizat altfel lucrurile...asta nu inseamna ca bebeilor mei le va lipsi ceva sau ca am luat ceva de-al lor ca sa fie ma-sa pupata in dos 3 zile...
m-am suparat
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Crocodana eu am spalat si calcat chiar si sacul de dormit si paturica. Cred ca sunt cu capul! 37+ cu nazdravanul meu |
pai si eu fac la fel. inclusiv paturica...sunt mici si cred ca pentru primii ani voi spala tot ca cine stie pe unde zac prin magazine si depozite.
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
katteryna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carinablanca Si daca toata lumea vorbeste de realizari sa ma laud si eu#536; - am terminat bagajelul de spital atat pentru mine cat si al fetitei - am cumparat cam tot ce ne-am propus - avem patut montat si toate accesoriile - am spalat si calcat hainute (cu mici exceptii) Acum o asteptam doar pe bebelina si cum de maine facem si noi 37 saptamani sper sa vina cat mai repede. Doar ca din cele 6 simptome eu am doar 2 (poate 3 dar nu sunt sigura). Sper sa vina momentul mult asteptat cat mai repede. toate fetele 36+ cu |
Felicitari mamica harnicuta! Si ma laud ca si eu mi-s gata de nascut
Dar care sunt alea 6 simptome??? Please, ati vorbit despre ele si n-am fost io pe faza?
37s+ 6z cu floricica RAISA MARIA
M Oana spune:
Croco de la Helpnet, cu reducere 5%. Tocmai ziceam ca nu pot sa fentez farmaciile la reduceri, dar azi am reusit.
De la card am parca 5% sau 7%, nu mai stiu sigur, plus ca aveau pentru bebelusi produse reduse cu inca 15%, deci 20% per total.
Cu sutienul de la Jolidon, am cautat poze, dar n-am gasit. Eu am fost si am intrebat de sutiene pentru gravide, dar am primit o oferta din cele clasice, de care va scriam. Asa ca am pus urmatoarea intrebare, zic eu isteata: "dar cu magnet in fata si fara sarme nu aveti?".
Continui dupa ce pun de mancarica.........
katteryna spune:
Techiluta nu mai fi suparata ci mai bine zi-ne ce-ai facut?
37s+ 6z cu floricica RAISA MARIA