Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)
Raspunsuri - Pagina 6
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Monikus...ai schimbat prefixul si ai 30 sapt. Felicitari! Dana 35+ cu Alexandra http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 AMR 4-5 saptamani |
ms frumos
Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
claucia spune:
Sunteti atat de haioase si de dragute, sarumana pentru aprecieri, nu sunt prea meritate pentru ca pozele sunt facute mai de departe asa, plus ca altfel le vad eu pe calc fata de webshots unde se mai micsoreaza, mai avantajeaza omul...care mai este si imbracat ca sa nu se vada toate cele.
Am vazut si eu poze frumoase si admir atat de mult fetele cu poze cu rochite scurtute sau Techilute in pantaloni scurti si underware-ruri ca au picioare fit si se pot arata. Eu astazi am gasit si cui sa dau Leg Magic-ul (nu ca as fi facut prea mult pe el) si dupa ceza cu copil mic in casa si cu printesa mare de plimbat greu de crezut ca mai faceam...
Moama ce explicatie Luto despre poze, m-ai lasat masca! Bai da destepte sunteti, eu am pe undeva asta cu cosmetizatul linkului dar mi-e usor sa ii fac copy si paste direct. Dar voi! Stiti si alte variante si ocolisuri, bravo!
Clau 35+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
santorini spune:
Am pus pe langa pozele cu patutul (si aici astept opinii, daca trebuie sa dau salteaua mai jos, sau in prima luna nu cade din pat)si cu cateva hainute, si cu mine acum vreo luna.
Ia sa vedem merge?
poze
37+ cu
nazdravanul meu
alex25 spune:
Camy, sar'na!
----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
lutoniana spune:
citat din mesajul lui claucia Moama ce explicatie Luto despre poze, m-ai lasat masca! Bai da destepte sunteti, eu am pe undeva asta cu cosmetizatul linkului dar mi-e usor sa ii fac copy si paste direct. Dar voi! Stiti si alte variante si ocolisuri, bravo! |
sa o vezi pe Aida ca stie formulele pe de rost
Ce e acela magic leg ? ceva de facut gimnastica ?
Cea mai fericita 36 + cu
carinablanca spune:
citat din mesajul lui santorini Am pus pe langa pozele cu patutul (si aici astept opinii, daca trebuie sa dau salteaua mai jos, sau in prima luna nu cade din pat)si cu cateva hainute, si cu mine acum vreo luna. Ia sa vedem merge? poze 37+ cu nazdravanul meu |
Draguta graviduta esti. SI nici tu nu te-ai prea ingrasta
Vazut poze dragute cu hainute si patur.
parerea mea e ca ar trebui coborat cu un nivel. Poate nu-ti cade chiar in prima luna dar cum incepe sa se invarta exista o posibilitate. Cel putin fratele meu asta facea. Cum nu nera cineva in camera cum il gaseam pe jos desi era assa de mic ca nici nu iti putei inchipui ca e capabil de asa ceva.
36+ cu
monikus spune:
katteryna, daca deja simti tu ceva inseamna ca in curand scoatem majoretele pt tine. bafta maine.
Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
claucia spune:
citat din mesajul lui santorini Am pus pe langa pozele cu patutul (si aici astept opinii, daca trebuie sa dau salteaua mai jos, sau in prima luna nu cade din pat)si cu cateva hainute, si cu mine acum vreo luna. Ia sa vedem merge? poze 37+ cu nazdravanul meu |
Wowww, merge si ce frumosi sunteti. ce hainute dulci, cu manecute lungi si scurte, tare dragalase. nu mai zic de patut ca e o dulceata.
M-a intrebat cineva acum recent daca "il mai lipesc patul de al meu acum la al doilea bebe" si eu i-am spus ca nu l-am lipit nici prima oara...dar este o idee f buna. Nu stiu daca se preteaza dormitorului nostru, chiar si patutul cu plasa merge, in loc sa te dai jos ii mai faci un nani-nani ca partea de sus se leagana (pentru cele cu prindere si la jumatate si jos ulterior) sau iei bebele mai usor...la cele de lemn poti scoate o parte si se doarme in siguranta dar la comun ca sa zic asa, mai usor pentru mama.
Clau 35+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
lutoniana spune:
citat din mesajul lui santorini Luto profesoara trebuia sa te faci mama, ca explici super |
Daca rasuceai si pozele luai 10 cu steluta...asa iei 10 simplu ca sunt hainitele foarte frumoase
Si mami
Ce super e salteaua.....eu nu cred ca va cadea ....(iti spun asta ca am mai crescut 5 copilasi si stiu )
Cea mai fericita 36 + cu