Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Santorini, dimpotriva, eu ma plang ca am luat numarul 2 si mi-e frica sa nu fie bbelusa sub 3kile si sa fie prea mari!

Eu zic ca sunt foarte buni aia, si mai mult ca sigur vor fi mai muti de 5 pe zi la inceput, asa ca nu iti face griji!

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Crocodana eu am spalat si calcat chiar si sacul de dormit si paturica. Cred ca sunt cu capul!

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Fetelor, eu calcat si spalat tot!Si Pampers am luat Newborn intre 2-5 kg.Acum sper sa fie ok.
Am sunat doctoreasa care mi-a raspuns in sfarsit ca deja incepusem sa intru in panica.Maine la 13.30 ne ducem la control si tot maine programam nasterea Nu stiu daca v-am spus dar daca vreau epidurala tre sa ma apuce ziua ca noaptea nu se deranjeaza anestezistul Deci, acum o programam dupa anestezist.Sper sa fie o zi cu noroc! Am niste emotii!Sper sa nu ma apuce contractiile de la ele Oricum eu am asa niste semne care ma fac sa cred ca se apropie momentul Z:dureri de spate ca la menstruatie, burtica intarita si lasata...
Doamne ajuta la toata lumea!

37s+ 6z cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

santorini si eu... tot....deci daca esti cu capul nu esti singura...

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

camy...toate mamicile sunt frumoase..zau nu zice asa..
spune-mi te rog cum stati cu banii pt operatie? s-au strans?

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

nu....azi dimineata erau doar 796 ron...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Gata, m-am intors pe baricade, azi am bifat pompa de san ( si tampoanele de sani, sunt tare mandra de achizitii.
Am luat pana la urma pompa de san de la Towmee Tippee, frumusica foc, cu biberon inclus, tetina de 0 luni si cu o husa de velur super eleganta, la mareata suma de 137 lei, nu ma asteptam sa scap asa ieftin. Am scapat si de stresul asta, sper sa-si faca treaba.....
Iar tampoane de san am luat de la Avent la 22 lei, 24 de bucati. Erau unele frumusele foc, in numar de 5 parca, care se puteau spala in masina de spalat, aveau un saculet pentru asta, insa am zis ca nu mai stau sa le spal si p-astea, am luat de unica folosinta si mai vad eu pe urma.
Monicutza, pai fata draga, ce-am vorbit eu si am tot vorbit despre patutul ala Bertoni cu 2 niveluri, travel/tarc si cu saltea de infasat inclusa?????
Am zis si de saltea cum sta treaba, ca sa nu va panicati. Pe patutul meu (ca al meu a avut etichete multe ), scrie ca e dimensiunea 60/120. Dar la nivelul de sus e ideala salteaua 55/115, pe care o gasesti la super preturi la Carrefour (si de cocos si de burete si de spuma si de ce vrei tu), iar jos dimensiunea ar fi de saltea de 120/60 (ca eu am luat un angajat si l-am pus sa le probeze pe toate, ca mi-s femeie gravida si nu lucrez cu greutati ), iar concluzia finala a fost ca salteaua mai mica, cea de 115/55 e ideala si jos, crede-ma nu e ca-n patul lui Procust, sa fie la milimetru......

Hai ca mai am multe de zis, dar mai striga si alte urgente dupa mine.... Va spun si de sutiene si de tot......

34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Buna, am ajuns si eu de la control. Totul e ok, bbelina are aproximativ 2,300 kg da cu picioarele de nu se mai poate si e frumoasa ca ma-sa.
Urmatoarea vizita pe 3 sept.
Nu stiu de ce dar sunt setata ca vreau fata Balanta, dati-mi una peste cap ca nu stiu ce am cu Fecioarele.Din cauza asta nici nu ma gandesc sa nasc pana pe 23 septembrie! Am pitici pe creier.
Mi-a dat sa repet analizele pentru ca mi-au iesit multe globule albe. Eu acum 2 saptamani am avut abcesul ala la dinte, dar si asa mi-a spus ca sunt cam multe. Alte infectii nu am, a mai patit vreuna din voi asa ceva?
Va pup.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

mai, mai, mai...eu sunt fecioara.....daca te-ar auzi barbatu-meu ti-ar da dreptate.....dar eu....

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Santorini
1. apasa copy pe link acolo unde esti in album, unde ai poze
2. deschide aici la noi un raspuns nou
3. deasupra ai "mod format" si selectezi "interactiv" in loc de normal care e implicit
4. te uiti putin mai jos unde ai casutele cu bolduiri si italice si gasesti un buton pe care scrie "introdu hiperlink"
5. actionezi butonul si ti se va deschide o fereastra mica, scrii "poze" si aooi in cea de-a doua fereastra bagi "paste linkul" (cel de la pct.1)
6. send
7. gasca savureaza
8.

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

N-am putu sa dorm, m-am foit ca o foca esuata si de pomana!

Multumesc tuturor de raspunsuri si de informatii, parca incep sa ma mai linistesc in legatura cu banii si cu cumparaturile. Ce m-as face eu fara voi!

Biberoane am luat si eu de la Avent, asa intelesesem ca sunt cele mai bune, acum cu DD inainte, ca nu mai iau altele.

Pompa de san nu mi-am luat inca pentru ca am zis sa nu dau banii de pomana si poate nu am nevoie de ea. Totusi, eu as opta pentru cea electrica de la PrimiiPasi e muuuuult mai ieftina decat celelalte si nu pot crede ca alea fac si ceva in plus.

Saltea nu am cumparat inca, nu stiu ce mama naibii astept, de fapt momentan nu mai am bani, dar din ce tot citesc pe aici cred ca ar fi bine sa desfac patutul si sa il masor clar sa nu ma trezesc ca iau de pomana - eu am patut pliabil...sa vedem.

Am cumparat si eu astazi aleze din alea de la Happy, betisoare de urechi, servetele de la Pampers, sampon/gel dus de la Nivea si inca 4 body-uri marimea 54 de la Carrefour, au astia niste preturi de nu te poti abtine! Acum parca imi pare rau ca nu am luat si eu un pachet din ala de pampersi de la Happy marimea cea mai mica, nu am stiu daca sunt buni de ceva, ca eu am de la Pampers marimea 2, si tare mi-e ca matza mea o sa fie mai mica de 3kile!

Cat despre poze, nici nu vreau sa ma discut, ca daca ar fi sa ma iau dupa ce am vazut pe aici mi-as pune o patura in cap si nu as mai iesi la lumina zilei.

Hai ca m-am intins ca o placinta, dar voi nu va suparati pe mine, nu?

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

eu am pompa de san de la primii pasi electrica...vreau sa spun ca-i super! parol!

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Si daca toata lumea vorbeste de realizari sa ma laud si eu#536;
- am terminat bagajelul de spital atat pentru mine cat si al fetitei
- am cumparat cam tot ce ne-am propus
- avem patut montat si toate accesoriile
- am spalat si calcat hainute (cu mici exceptii)

Acum o asteptam doar pe bebelina si cum de maine facem si noi 37 saptamani sper sa vina cat mai repede. Doar ca din cele 6 simptome eu am doar 2 (poate 3 dar nu sunt sigura). Sper sa vina momentul mult asteptat cat mai repede.

toate fetele

36+ cu

Mergi la inceput