Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 8
MsBB spune:
Ops - sunt baba batrana si-mi tremura mana. Am dat click de 2 ori si m-am dublat . Am sters balbaiala
Lorich spune:
Buna si de la noi, mai pe la pranz asa! mai estem?
Uite ca am intrat si am gasit doua mamici mai chiulangite asa, Raluca si Andreea aveti niste baieti de toata frumusetea si chiar imi era dor sa-i vad.
Andreea ma bucur ca sotul mamei tale se lupta si ii este mai bine!
MsBB o sa i-o arat lui Robert pe Andra in zbor
Doloress sanatate muuuulta!
Laura te pup burticutza mica, baga fresh de porto (pt acid folic) si gata, lasa abdomenele, ca si asa faceai pt tonus, tu n-ai burti de aruncat.
Gabi cum mai sunt baietii?
Dana absolut superbe pozele, ai niste copii frumosi, ce mai sunteti o familie frumoasa si se vede ca si fericita! Radiati din pozele alea.
Despre decalotare, la noi pediatra i-a scos caputul la ultima vizita, nu a zis niciodata nici pas la procedura ei, in schimb pe mine nu ma lasa acum sa mai incerc si mi-e sa nu facem vreo "buba" diseara pun niste crema inaintre de baie, sa se inmoaie, apoi baie lunga, apoi poate merge; mi-e frica sa nu se stranga acolo ceva, Doamne fereste!
Inais voi cum sunteti? Robert a facut azi noapte, dar taricel. Foarte ciudat! Iti scriu aici, ca nu ma mai loghez pe mess: multumesc din suflet pt aseara - multumita voua Robert a avut program cu cereale, baie si mai ales picaturi in ochi. Cred ca programul Iasminei a fost facut praf. Ma gandeam unde am gresit - crec ca masa de la Ikea..hmm.. dar a meritat, la cat s-au distrat puiutzii. Inca o data esti o woama de meleoane si tati vostru un wom!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
Lori, dar de ce nu te mai logheeeezzzziiiii Io cu cine mai vorbesc? Ce ti-ai luat frumusel de la Ikea?
Baietii sunt deja sensibil mai bine, aproape nu mai tusesc. Acum am sunat-o pe Mariana, Raducu a tropait prin parc si a mers singurel si a fost foarte happy, a si mancat bine. Ultima maseluta e incapatanata, nu vrea sa iasa.
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Lorich iubita, daaa, am renuntat la abdomene, dar sa stii ca am facut si burta, cred ca a doua burta e mai mare ca prima...
Adriana decivii si tu maine???
Cleoii dai bani de taxi si vine? invata-ne si pe noi, mai!
Msbb in ce tara la marea Mediterana??
SIs abia astept sa va intoarceti!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
andreap spune:
salutare si de la noi
se vede ca a mai venit lumea din concediu...am citit cate ceva,da' nu fac conspect ca nu ma ajuta memoria
Oricum,Laura felicitari..felicitari!!!!!sa fie intr-un ceas bun..sa ai o sarcina uosara si un BB sanatos si frumos.
Mor de invidie cand citesc de ..eu nu voi mai fi niciodata..poate doar daca ma marit cu altu' ca al meu nici in gluma nu suporta ideea de BB3..asa ca,iertati-ma,dar sunt invidioasa pe voi.
Cleo,ai primit indemnizatia(parca tu ai intrebat..).eu o primesc mereu impreuna cu alocatia pe 18 si aseara..surpriza!cardul gol..oare cand o sa-i luam?
DanaH,super vacanta..ce ritm ati avut..in Bucuresti te-am 'ratat'....ramane la anu' sa ne vedem..sper
Desiree,super haioasa buburuza!ce harnica..a mea sigur baga sticla in gura,nu in cos
Simona,pana la urma ce erau bubitele?
Ralu_t,ma enervezi cu slabitul tau..eu mai am 5 kg care s-au lipit de mine si cum naiba sa scap de ele???..iar tu..mai slaba ca inainte..este nepermis!
Ref.la indemnizatie..sper sa va fie bine la bani la toate care programati BB2..sau BB3(simona)
Noi de 2 zile mergem la strand; au astia un bazin cu apa mica si caldaaaaa..se balacesc capritzele cate 2 ore in apa.
Sara a vut o zi naspa ieri..maraita,lipita de fustele mele..a plans iar pana a vomitat in masina....azi vad ca e mai bine.
stie cineva sa-mi dea un sfat ref.la dependenta ei de mine?sau la plansul asta disperat pana vomita?ma gandeam sa caut un psiholog sa-mi dea ceva sfaturi..Mariuca nu a facut niciodata asa,deci sunt cam 'pierduta'....
fug sa citesc si pag.3-8 si revin..sper
pupici
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Adriana_78 spune:
Gabi, MsBb, m-am gandit si eu sa bag cornetele pe cardul celui din fata sau spate.
MsBb, da asta era linkul cu Pangasius. merci!
Laura, nu promit, sa vad in ce ape se scalda maine dim. Annika
Ea de obicei doarme de pe la 9 la 10:30 - nu stiu cum sa fac sa nu fie nici cu fundul in sus la intalnire, din motiv de somn.
daca vin aduc un baietel, ca ieri am fost la friser cu Annika
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Lorich iubita, daaa, am renuntat la abdomene, dar sa stii ca am facut si burta, cred ca a doua burta e mai mare ca prima... Adriana decivii si tu maine??? Cleoii dai bani de taxi si vine? invata-ne si pe noi, mai! Msbb in ce tara la marea Mediterana?? SIs abia astept sa va intoarceti! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 |
nu stiu cum va educati voi copiii... ..dar fiica mea se descurca
edit: merge si in piatza. Unde nu cumpar, fura de pe taraba sau bazaiie pana ii da vanzatoarea
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
andreap spune:
Cleo,acum am vazut ca ai primit banii.....pe ce data veneau de obicei?sa stiu cat o sa astept...
Simona,eu am nascut cu doctor la Muncipal..daca vrei,ti-l recomand,e un dragut.dar are ore la CMU Unirii..oricum poti merge la spital,eu acolo mergeam de obicei.
Gabitzam,eu stiu de la bronsiolita Sarei de la 6 luni ca ptr.tuse(si chiar si ptr.mucisori)aparatul de aerosoli e sfant.nici nu-mi mai bat capul cu siropele!asa ca data viitoare daca faci de la inceput , sa vezi ce repede scapi.sanatate.Si eu ma gandeam ca poate din cauza sumei nu-mi mai dau astia banii..chiar sunt oarecum "panicata",e prima oara cand nu vin la timp..si nici macar nu sunt in Bc sa merg in Hambarului sa vad ce se intampla..poate vin azi totusi..
pupici la toata lumea
Super listuta ptr.intalnire....va invidiez..poate mai faceti una si sapt.viitoare...vin cu siguranta!
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Doloress spune:
Fetelor ce frumos ca va intalniti! Sa faceti multe poze cu strengarii vostri
MIHASER bine ai revenit, imi pare rau sa aud de probleme!
SIMONACIP lasa ca vine si la voi liniuta doi! Patrick a luat raceala de la mine, eu de la sefa mea si tot asa. Ma bucur ca nu are febra insa e maraici tare de tot, ca nu poate respira. La batistuta nu mai sta, nu statea el nici cand era mic, aseara era sa ma dea jos de pe scaun, are o forta! Asa ca a stat fornait toata noaptea, mi-era tare mila de el. Ii pun apa cu sare din aia dar nu are mare efect.
LAURA imi pare rau sa te dezamagesc, eu am avut insomnii toata sarcina, nu intelegeam cum vorbeau alte fete ca ar dormi toata ziua si toata noaptea, eu stateam cu ochii pe pereti nopti intregi si iata ce baiat a facut mama! Deci nu e simptom de fetita
MSBB da mai, a venit si la noi vara in sfarsit de o saptamana! Si atunci sunt si eu racita, nu ma pot bucura deloc de soare. Azi s-a mai racorit, insa sambata duminica, cu factorul umiditate au fost aproape 40. Eu nu puteam respira nici de cald nici de raceala. Unde mergeti la mare? Dixtractie placuta! La noi AMR o luna si ceva …
Am vazut niste poze super cu Tudor de RALU, cu Eric de ANDREE27, numai baieti unul si unul la Odissea noastra, dar si fetite pe masura!
DANICRIS ma gandeam ca tare mai seamana baietii nostri si fizic si la apucaturi. Nici al meu nu vrea sa pape bucatele mari. Incepusem eu sa-l invat cand avea vreun an, a venit socrela, care face soc daca nu papa baiatul, face orice sa pape, asa ca ii tot paseaza. I-am zis sa-i dea bucati mari ca ajuns ca daca simte o bucata mai mare o scoate imediat afara cu limba. Insa tot nu se hotaraste. Ii da, vede ca nu mananca si cedeaza si ii paseaza. I-am zis ca ea pleaca si incepe gradinita acusi si nu o sa aiba cine sa-i paseze. In fine, mai negociem.
ANDREEA eu nu prea stiu ce sfat sa-ti dau cu privire la dependenta, al meu era tare dependent si inca mai este dar nu chiar ca inainte. S-a rezolvat cam in 3 luni, de cand merg la servici. Primele saptamani, cand veneam se agata de mine si nu-l mai dadeam jos vreo ora. Apoi incet incet a inceput sa se obisnuiasca. Acuma cateodata nici nu ma baga in seama cand intru in casa. Sau mai joaca teatru. Se face ca nu ma vede, se uita in alta parte cand il strig cand intru in casa si apoi deodata vine repede si se arunca in bratele mele si ma strange de gat. E un scump.
LORICH mai este cafeluta, ca la mine e dimineata! Te invit la a mea!
Unde e IULIA?
Azi avem 9 ani de casnicie. Nu mai stiu cand ziceam zilele trecute ca facem 8, eram convinsa ca-s 8 , ma dadeam cumva mai tinerica, apoi am vazut ca ma felicita mama in e-mail pentru 9 ani si ziceam ca nu a calculat ea bine Ufff 9 ani, o gramada de vreme!
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Doloress spune:
MAGDONE am o clienta aici pe care o cheama Vivian Olive. M-am gandit la tine...
A propos, Laura te-ai gandit deja la nume? Pe mine m-a gasit Gabi intr-o seara pe site-uri cu nume, cautand nume de fetite...
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran