Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Uitasem c evoiam sa va rog.
Este vreuna care a nascut la Municipal cu doctorita de preferinta si care sa aiba cabinet particular pe undeva prin drumul Taberei...Sau macar sa ma cheme la Municipal la consultatie...Ca la Corina Grigoriu nu mai merg, nu mi-a placut absolut deloc...
Va rooog!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Uitasem c evoiam sa va rog.
Este vreuna care a nascut la Municipal cu doctorita de preferinta si care sa aiba cabinet particular pe undeva prin drumul Taberei...Sau macar sa ma cheme la Municipal la consultatie...Ca la Corina Grigoriu nu mai merg, nu mi-a placut absolut deloc...
Va rooog!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Eu stiu o dr de care mi-a placut, nu am nascut acolo, Monica Cirstoiu, tanara si desteptuza, e la Polisano plaza si mai are pe undeva prin dr taberei, dar tb sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Mama, ce gasca se anunta pt. maine. Si eu care nu vroiam sa mai vin.
Noi am fost ieri toata ziua in Pantelimon, in parc. Morarilor - Annika doarme pe la 9:30, sa vedem cum facem, chiar mi-ar placea sa va vad.

Am inteles ca Mara vine singura - Cleo nu era pe lista

Parcul 23 are mai multe intrari
- una pe la Electroaparataj unde dai direct in Stadion - unde apropo, am auzit ca se lucreaza, modernizeaza Stadionul National
- si alte intrari sunt pe B-dul Basarabia.

Ylari, Campia Libertatii da in B-dul Basarabia -

Eu ma uit des pe harta, imi place tare mult - poti sa studiezi harta Buc. pe salutbucuresti.ro

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Simo mie mi-a placut mult de dr.-tza Badea, sotia lui badea. are cabinet langa Mc-ul de pe buzesti(daca vrei iti dai adresa si nr. de tel) dar te poti duce si la spital la consultatii. eu am stat internata la municipal in sarcina 2 saptamani si ea a fost tare dragutza cu mine.

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, am verificat, nici mie nu mi-au intrat banii, e cineva din Bucuresti care a primit indemnizatia luna asta?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Parca Micaela zicea ca a primit, sau am citit eu aiurea.

Ylari, mama ca voinicuta ai tu acolo. A mea e o aschiuta, abia are 9 kg.
Imi aduc si acum aminte cand ati venit la noi si erau ele doua pe covor: parca erau mama si copilul, asa mare era Eva pe langa Annika.

Fetelor, merge careva dintre voi la Metro la cumparaturi? Eu nu am fost niciodata, aici in Buc. , mai trebuie card din ala?
Daca ajunge cineva, se poate uita va rog, dupa cornete de inghetata, ca asa am inteles de la voi, ca acolo ar fi.
O sa ma uit si eu in Carfour cand ajung.

Inca ceva: mai are cineva linkul ala despre peste, despre Pangasius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, mie mi-au venit banii la posta luna asta, si indemnizatia mea (ultima, cea de pe iulie) si alocatiile copiilor. Au venit pe 10, ca in fiecare luna la posta. Nu cred sa nu fie bani, ca eu iau foarte mult, ca am fost din cele cu indemnizatia plafonata.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, daca-mi amintesc eu la Metro se facea si legitimatie pe o zi, acolo pe loc. Sper sa nu fac confuzie cu Selgros, dar parca asa era. O solutie ar fi sa mergi acolo oricum si sa rogi pe cineva la casa sa-ti bage pe banda si punga ta cu cornete pe legitimatia lui.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mi-au intrat banii ieri dupa amiaza. Am dat o parte din datorii, nu mai e mare branza.

adriana, da, o trimit pe Mara singura, ii dau bani de taxi si se descurca

voiam sa va zic ceva haios, dar am si uitat. Senila.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Adriana - cred ca de link-ul asta e vorba http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/

Si are dreptate Gabitza, poti ruga pe cineva aflat la casa sa-ti "imprumute" legitimatia pt o noua factura ori poti trece pe factura cuiva si platesti separat.

Laura - vizitam marea Mediterana .
Bafta multa cu putzi , sper sa fie bine!

Simo - lasa, urmatorul test va fi II ! Stii ce se spune? Ca se ia ! Asa ca data viitoare cand te vezi cu Laura pune mana pe hihihi
Drum bun si vacanta placuta si voua!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput