Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Intru pe fuga, nu prea am timp de nimic lately.
Laura felicitari! Un bb sanatos si la termen! Si poate sa fie si baiat ca sa aiba Mirci cu cine sa joace un fotbal. Si poate sa fie si fetita sa fie o pereche.
Am apucat numai aseara sa vad pozele DaneiH - superbe!
SilviaPop multa sanatate, voiam sa-ti zic ca e prea devreme sa poti spune cu precizie daca un copil are ADHD. Eu zic sa nu te ingrijorezi, asta e varsta, mie mi s-ar parea mai suspect sa fie cuminti si la locul lor la varsta cand au atatea de descoperit si de experimentat.
V-am pupat, v-am zis ca sunt pe fuga, din pacate suntem bolnaviori si eu si piticul. Raceala, gripa, nu stiu exact. Mai degraba raceala ca nu facem febra, insa ne curge nasul, tusim, nu putem dormi. E super sa fii racit pe canicula, la 40 de grade
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Salut!
Laura felicitari ptr bebe! Ce veste buna!
Alysh si Simo va doresc sa vi se intample minunea si voua cat mai repede!
Silvia am citit prin se ai trecut si iti urez multa sanatate din tot sufletul!
Vreau sa le urez si eu bun venit pe lume bebelusilor de anisiap si alex@sara! Asa tare mi-as dori si eu bebe 3, insa sunt din ce in ce mai sigura ca nu pot sa il am.
Am avut ceva pb si de aia am disparut in ceata...promit insa sa va citesc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Am intrat numa' sa las
ptr. mamicile de Europa.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Buna Desiree! Bag mana in foc ca ai avut ajutor de nadejde acolo
.
Mihaser imi pare tare rau ca ati avut ceva probleme. Sper ca acum sunteti bine? Multa bafta si sanatate voua!
Doloress sa va reveniti repede! Alungati raceala si incarcati-va cu caldura pt la iarna din cele
40 de grade?!?!
Am uitat si eu sa mentionez ca povestea SilvieiPop m-a . Imi pare rau ca ai avut asa mult de furca in per asta. M-am uitat prin poze si ce a crescut Robert
, e un frumos! Sa fie sanatos!
Intalneala placuta fetelor! Adunati-va cat mai multe si faceti multe poze, da?
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Alysh spune:
"neata,
Desiree, multam de cafelutza, o savurez cu placere
Mihaser, ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Ce-ai patit? Intra mai des, povesteste-ne ca aici e un loc bun pt incurajari si sfaturi de nota 10.
MsBB, maine e intalneala, nu vii?
Vlady
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Alysh - ce mi-ar place sa pot veni. Din pacate, cum butonul "Engage" din Star Trek nu functioneste la mine
,n-am nici o sansa sa ajung. Insa daca o sa va uitati atent pe cer pe data de 28 august, la ora 11'15" am o sa ma vedeti , nu, nu zburand ca o vrajitoare pe matura
, ci in
deasupra Bucurestiului in drum spre
.
Asa ca, va rog, sa-mi faceti din mana ca io sigur va voi saluta atunci ...
Dar sa fim noi sanatosi, mai apuc io sa zic una-alta pana atunci.
AMR 9 zile pana plecam
Edit - ah, am urat de astazi intalneala placuta pt maine caci maine voi fi plecata
. Dar cand ma intorc vreau poze, vreau amanunte, vreau sa simt atmosfera de la intalnirea m&m
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Reallaura spune:
Neata scumpele.
BUna cafeluta, cum se gandeste Desiree la fetele de peste ocean!!
Andree ce poze frumoase, ce mare s-a facut Eric!! Imi place oraselul ala unde ati fost, cum se cheama?? Merci ca ai intrat pentru felicitari!
Eu o sa sun azi sa ma programez la decalotat ca nu reusim sa facem mare lucru si ne-am panicat amandoi. Noi nu reusim sa decalotam mai deloc
Abia astept sa scapam si de asta! Dar parca pe voi va decalotase dr de familie, imi aduc aminte ce ai mai tras atunci cu comprese cu rivanol...
Dolores merci si tie si sanatate multa si tie si lui PAtrick!! Sa va faceti bine repede!
Mihaser merci de felcitari. Wow, ti-ai dori bb3??? suuuper! DAr de ce stii sigur ca nu mai puteti avea??
SAu ati decis sa nu mai faceti??
Alysh ieri nu am mai apucat sa te sun, am fost numai pe fuga, ca de obicei. Ne vedem maine!! multi
Msbb unde mergeti scumpa la mare cu avionul???
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Reallaura spune:
Ca-eric greturi inca nu am...
Dar insomnii la greu, cred ca i-am luat din gresealka locul lui Cleo! POate fac o feti frumu ca Maruca!
Am mancarea pe foc asa ca probabil iesim mai tz afara azi...Mircea e f marait, numai in brate ar sta, nu stiu ce are...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Ca-eric ![]() ![]() ![]() Am mancarea pe foc asa ca probabil iesim mai tz afara azi...Mircea e f marait, numai in brate ar sta, nu stiu ce are... Laurita, mami ![]() |
alea o fo in lunile 7-8-9-10
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Bai , ce misto ca va intilniti...As vrea si io...
Noi miine plecam, nu mai mergem la Putna ca e drumul prea lung, cred ca mergem la SUzana si iar la Crasna..Venim duminica.Daca nu plecam faceam tot posibilul sa vin si io. Pe cuvint!
SIs, miine la decalotat..Uuf, sper sa fie usor si rewpede sa-i treaca. Hai, majoritatea baietilor au trecut prin asta si dc nua r fi necesar...nu as zice, dar la Mirci chiar e problema, se vede ca-l deranjeaza. Plus ca la putza lui mare va fi mai usoara procedura, la Mati a mers mai greu ca fiind mai mica si el gras intra mereu inauntru...Cu cresa eu zic sa-l dai din timp dc tot vrei sa-l dai...cind apar coditzele Mirci sa fie deja imunizat. Nu e de glumit cu imunizarea Sis, dureaza cam 6 luni daca nu mai mult. Deci gindeste-te bine.
MsBB...plecati? Ne mai auzim oare pina plecati? (ma gindesc si la plecarea mea ..va urez concediu placut!
Andree, ce pozici frumoase!!
Mihaser...de ce nu mai poti face un bb? Imi pare rau de problemutele tale...Of, gindurile mele bune.
Eu mi-am facut ieri test iarasi. E negativ.
Multumesc fetelor pentru gindurile bune, sper sa iasa cit mai repede si la noi liniuta 2. La noi problema e ca l-am intarcat mai tz si cit am alaptat probabil mai greu sa ramin..
Am vzt si pozele lui Ralu_t, ce scumpic e Tudor..SI mami lui a slabit foarte frumos. Bravo mami!!Sa intri mai des pe la noi.
Noi ieri am fost la dr. Mati are alergie,nu varicela si cred ca stiu si de la ce. i-am dat kiwi. Macar acum stiu care-i treaba.
Doloress, imi pare tare rau de Patrik, cum a reusit sa raceasca pe caldura asta, a baut mai rece poate??
Pupici de la noi.
Ah, Cleo, nici mie nu mi-au intrat banii...ce-o fi? Nu au bani cu siguranta, ce ma oftica!!
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"