Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 5
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Ylari, daca vrei manere de-alea da-mi PM cu adresa ta si iti trimit. Si stai linistita, nu e mare lucru, sunt $1 setul de 6 manere (adica 3 porumbi)... _ Mami de Printesa Victoria Isabella Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Aoleu, sunt de unica folosinta??? Sau nu am inteles bine? Nu scumpa, merci mult, esti dragutza! Poate o sa vad prin Ikea...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
Laura, cum iubita vis-a-vis de campia libertatii? Nu intram pe acolo pe la restaurantul Riviera? La teatrul de vara? Parca e Bd Basarabia, nu? Da-mi reper te rog ca nu stiu, sunt capiata, nu inteleg unde ne intalnim... poate iar ajung in alt parc Eu stiam ca IOR este pe la campia libertatii... dar ce stiu io... v-am zis sunt varza cu Bucurestiul
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
Nu, draga mea, nu sunt de unica folosinta. Doar ca sunt "pe toate gardurile" si-s ieftine rau. Singura diferenta intre ce ai vazut la Victoria si alea de $1 e ca alea-s galbene, un pic mai subtiri si alea albastre se baga una-n alta cand nu le folosesti. Dar nici alea nu-mi amintesc sa fi fost scumpe, poate vreo $3-4... nu mai stiu, le am deja de cativa ani. Daca te razgandesti oferta ramane valabila.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Andree27 spune:
Datorita lui Anisiap am intrat sa o felicit pe LAura.VAi ce ma bucur!!!Draga mea felicitariiiiiiii!!!
Andreea , de Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
Alysh spune:
WOW FETELE, CATE NE STRANGEM LA INTALNEALA! ma BUCUR MULT DE TOT! ABIA ASTEPT!
NE INTALNIM IN FATZA RESTAURANTULUI RIVIERA LA ORA 9,30 10 FARA UN SFERT, CE ZICETI?
Ralu, bine ai revenit! ma bucur ca ne-ai mai dat vesti! Sunt albastra de invidie cat de slaba esti si ce bine arati! Bravo tie! Pozele de la mare sunt f reusite iar Tudor un dulcel!
Lilly
Ylari si mie imi intra alocatia si indemnizatia pe acelasi cont. Mergi neaparat in Hambarului sa recuperezi alocatia. MAi ales ca daca te gandesti ca iei din urma se aduna o suma frumusica.
Vlady
Andree27 spune:
Am dat din greseala sa se trimita.Si cum va ziceam,noroc cu Anisiap ca mai afu si eu una alta ce se intampla pe forum ca nu prea am timp sa va citesc.
LAura inca io data felicitari si ma bucur din suflet pt tine!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si voios ca Mirci
Noi suntem bine,ne-am intors de 2 saptamani de la mama,dar de cand ne-am intors foarte putin stam pe acasa ca ba mai fugim la Belis,ba la Felix ,si asa e de bine,ca doar mai e un pic de vara si apoi gata.Asa de bine a fost la mama,asa de relaxata am fost,am vazut si eu ce inseamna sa ai un ajutor,si vorba aia 'mama e mama'si nimic nu se compara.Pacat doar ca ce e frumos trece repede.Cat despre sotul mamei mele starea lui s-a imbunatatit,si chiar ma bucur pt ca el din cate am observat se lupta foarte mult,si chiar daca are dureri nu se lasa.Si asta dupa parerea mea conteaza foarte mult.
Va pus aici si cateva poze ,de fapt o gramada de poze si inca nu sunt toata daca vreti sa ne vedeti http://family.webshots.com/album/573948564pTJqkE
Acum seara am vb si cu Gabitza ca deja fac obsesii la decalotatul de putulica.Sunt atatea pareri cati dr sunt ca deja inebunesc.Mamicilor de baieti caputul putulicii la ai vostrii a iesit de tot?
Acum merg sa fac un dus si sper sa apuc sa va citesc sa ma pun si eu la curent cu tot ca asa imi e de dor de voi.Va imbratisez pe toate si pe toti!!!
Evolutia lui Eric
Alysh spune:
Fetelor, mai dati va rog link-ul acela cu FERMA ANIMALELOR, din Pantelimon parca, LAurita, Inais, voi ati fost, nu?
Vlady
cleo78 spune:
citesc pe4 sarite, din pacate nu imi aduc aminte si stiu ca voiam sa zic ceva...dar cine o mai tine minte ? ca io is lobotomizata.
pana una-alta, fac lista celor ce vin la marea intalnire:
pe 20 august, H 9 30, la patinoarul Lia Manoliu, aka parcul23 August, din bvd. basarabiei, vin:
Alysh
Reallaura
adriana_78
Ylari
Socrate
Mara
Piggy
Michaella
Pe cine am sarit, ziceti, ca..is lobotomizata.
Cine mai doreste, cine mai pofteshte? Inais? Cadina?
edit: alysh: http://www.fermaanimalelor.ro/contact
adree27, pozele sunt frumoasa foc, mai ce flacau ai.... Imi pare bine ca te-ai simtit ok la mama ta, si ca e mai bine pt ei cu problemele medicale.... unde la mare ati fo? arata f. frumoasa plaja
ralu_t, 25kile ai luat in sarcina? pai cea mai mare parte au fo de frumusetze, nou creata, special pt asha Big T, restul retentie de lichide. Auzi la ea, are -1kg fatza de sarcina....
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Andree27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 citesc pe4 sarite, din pacate nu imi aduc aminte si stiu ca voiam sa zic ceva...dar cine o mai tine minte ? ca io is lobotomizata. pana una-alta, fac lista celor ce vin la marea intalnire: pe 20 august, H 9 30, la patinoarul Lia Manoliu, aka parcul23 August, din bvd. basarabiei, vin: Alysh Reallaura adriana_78 Ylari Socrate Mara Piggy Michaella Pe cine am sarit, ziceti, ca..is lobotomizata. Cine mai doreste, cine mai pofteshte? Inais? Cadina? edit: alysh: http://www.fermaanimalelor.ro/contact adree27, pozele sunt frumoasa foc, mai ce flacau ai.... Imi pare bine ca te-ai simtit ok la mama ta, si ca e mai bine pt ei cu problemele medicale.... unde la mare ati fo? arata f. frumoasa plaja ralu_t, 25kile ai luat in sarcina? pai cea mai mare parte au fo de frumusetze, nou creata, special pt asha Big T, restul retentie de lichide. Auzi la ea, are -1kg fatza de sarcina.... o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Cleo multumi de laude.Si noi am veni la intalrnire ,dar distanta asta ne impiedica din pacata!!La mare am fost in sud,la Saintes Maries de la mer,pt ca nu am mai apucat sa ajungem la Aniasiap la Nice!
Evolutia lui Eric
DanaH spune:
salutare, fetelor!
in primul rand va multumesc pt aprecirile la adresa pozelor. au fost multe, stiu, dar am facut o selectie drastica din cele cateva sute pe care le-am facut. au fost, totusi, 5 saptamani, toate pline de evenimente.
peisajele de la munte au fost superbe. pozele nu redau nici a zecea parte din ce era acolo. ziceai ca esti in raiul lui heidei. am dat peste un satuc pe la 2000m, car free, cu case suspendate deasupra prapastiei, cu flori peste tot, cu o priveliste minunata catre trei varfuri de aproape 4000m. dar si cu sauna, minigolf, piscina, shi alte facilitati. ce bine stiu unii sa isi vanda marfa.
despre intalnirea voastra, mor de ciuda, zau. ma mai si laud ca am stat atata in romania, e drept ca mai putin in bucuresti. am fost de vreo 3 ori in moghiroshi si m-am uitat dupa fetele mele la debarcader, dar nu am vazut pe nimeni. din pacare nu am avut timp sa intru pe net, sa vorbim, sa vedem ce shi cum. dar asta este, promit ca data viitoare (cand o fi ea) sa vin cu temel facute, cu nr de telefon in agenda, adica mai organizata.
pana atunci, va urez vousa intalneala placuta si sa veniti cu poze, da?
alina, si mie imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem la breaza, dar ca toata vacantza, a fost tare pe fuga. am ajuns in breaza sambata pe la 4, iar la 5 era cununia religioasa in campina. apoi am emrs la restaurant, iar a doua zi cum ne-am trezit, am pelcat catre onesti. trebuia sa iau eu nr tau, ca doar il aveam, numai ca v-am spus ca nu prea am avut timp sa intru pe net.
am vazut ca mai vorbiti de program de masa. am avut noi program ce am avut, pana la vacantza, dar acum este totul dat peste cap, asa ca nu pot sa va zic nimic. sper sa revenim curand la programul nostru.
parca am mai vazut ceva discutii, dar am uitat. poze recunosc ca nu am apucat sa vad, dar o sa incerc sa vin la vin la zi si la capitolul asta.
eu acum sunt cam suparata ca alex e tare racit. il doare in gat, nu poate sa inghita. iar eu am numai scenarii negre in cap. ma enerveaza ca in ultima seara in interlaken, cand ne plimbam pe strada, am trecut pe langa un chinez care a stranutat shi evident ca nu a pus mana la gura, iar alex a trecut cahir prin dreptul lui. ma enerveaza de nu mai pot si nu pot sa imi scot din cap ideea asta. e drept ca a baut nult rece, cu gheatza, ca a fost la piscina si apoi prin oras, ca am mers tot timpul cu aerul conditionat, dar tot am pasarele. asa ca maine cred ca merg la doctor, ca sa imi iasa din cap asta.
nu prea stiu ca sa va mai povestesc. decat ca am inceput sa fiu tare stresata, au venit comentariile la teza de la comisie, unele bune, altele de ma-u omorat. trec eu shi de asta. dar deocamdata sunt super super ocupata. asa ca peste zi, mai rarutz.
va pup si va urez o noapte linistita si o intalnire placuta maine.
Poze