Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

FETELOR, PANA LA URMA MAINE NE INTALNIM LA RIVIERA SAU LA PATINOAR CA SUNT DOUA INTRARI DIFERITE DIN CATE STIU! NU?

mULTAM DE RASPUNS REF LA INDEMNIZATIE. Si la mine sunt intarziati banii Andreap
Ref la dependenta, al meu e super dependent, sta numai intre picioarele mele prin casa, nu se joaca si el singure, sunt disperata, nu pot face nimic. Sper sa fie doar o etapa/ faza.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Doloress,Alysh,multam de raspunsuri.Sara e dependenta la modul ca ma striga non-stop,urla daca nu sunt prin preajma,se agata de picioarele mele etc.Seara e teribil...urla daca ea sta in scaun in spate si eu conduc de exemplu..desi sunt la 50 cm de ea,ea vrea lipita de mine...da' urla pana vomita,nu asa de moft.ma deranjeaza ca si afara,unde ma asteptam sa nici nu ma bage in seama,absorbita de jucarii,fantani,copaci etc,tot pe mine vine 'calare'....nu o intereseaza jucariile sau copiii mai mult de 10-15 minute..apoi in brate la mine,ca un pui de maimuta.sa vedeti cum face daca vine un strain langa ea....parca-i salbatica!offf..sper sa fie doar o faza trecatoare.vorba voastra.desi mie imi pare ca se accentueaza.
Alysh,cate zile?sa stiu cat mai am de asteptat..au anuntat astia ceva pe la TV?
acum fug acasa,poate s-a trezit zgatia
mai vb maine

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Fetelor dati-mi si mie ultimele coordonate ale intalnirii pe pm sau unde vreti ca s-ar putea sa ajung si io. Spun s-ar putea. depinde de ora trezirii copilului, capacitatea mea de a ma ridica din pat, etc.
Ca acum am spatele teapan. Dar oricum eu nu fac vreo diferenta intre riviera si patinoar.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Salutari,

NE PUTEM VEDEA MAINE CHIAR LANGA RESTAURANTUL RIVIERA, IN PARC, PE MARGINEA LACULUI, ce ziceti gashka?

Concediu placut MsBB si Simo! va cam invidiez, hm, poate mergem si noi 2 zile la mare

Laura succes cu decalotarea, sanatate multa!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!! am inceput scoala si iar risc sa raman rau de tot in urma asa ca intru acum o tura.

Multumesc pentru urari si aprecieri.

Laurita felicitari!! sa ai sarcina usoara si bebe/lina sanatos/oasa!! pupam si pe Mirci si sper sa rezolvati cat mai repede problemuta.

Distractie placuta fetelor la intalnire.. abia asteptam povesti si poze.. multe poze!!

DanaH superbe pozele.. protagonistii cei mai cei dar faine tare si peisajele Tinem pumnii sa mearga totul lin cu teza.

Desiree super micuta!! Deja stie cum si ce..

Ralu.. sa mai zic si eu ce fain aratati.. super!! Good job mami!!

Simonacip drum bun si distractie placuta!

MsBB(zic acu'sa nu uit) concediu placut!!

uff!! am uitat ce voiam sa mai zic... musai sa ajung la farmacie.. oare cum s-o zice la astia la lecitina..

aniuei .. va pup pe toate si numai bine!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andreea nu stiu ce sa-ti zic, intr-adevar al meu nu e chiar asa, daca ajunge undeva unde sunt copii, si in general in orice loc nou pentru el, cu jucarii mai ales, l-am pierdut pentru cateva ore, nu mai are treaba cu mine. Bine, vrea mereu sa ma stie in preajma, cand plec si inchid usa plange dupa mine si cauta pe cineva cunoscut. Insa ii trece destul de repede si reia jocul.

Camitot uit sa-ti spun, ti-am admirat pozele cu capritele tale, maaama ce frumoase carliontate!

Am fost sambata la un festival de baloane, erau kilometri intregi cu chestii din alea gonflabile pentru copii, tobogane pîscine din alea cu bile, po gramada de jocuri pentru ei, n-am mai vazut niciodata atata copchilaraie fericita. Pacat ca era super cald. Patrick s-a jucat si el pana nu a mai putut, am crezut ca innebunesc tot punanadu-i palaria in cap, nu sta frate cu nimic pe cap. Si erau 40 de grade! Mi-a fost tare frica sa nu faca insolatie, insa n-a facut. Am sa pun cateva pozici cand ajung acasa, s-a apucat sa traga fetele de fuste, statea jos si le ridica fustitele. Mare golan.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Salutare si de la noi. Am o super veste: a nascut prietena mea din Deva, are un Tudor mic de 2 kg., nu stiu prea multe, atat mi-a spus. E nascut prematur, ea trebuia sa nasca in octombrie. Am incercat sa o sun si nu am nr. complet... Nu stiu ce s-a intamplat de a nascut acum. Astept sa ma sune, sper din suflet sa fie ok.

DOLORESS, La Multi ANi! Wow! 9 ani... Si noi suntem pe aproape, am facut 6 in mai.

MULTUMIM tuturor ptr. aprecieri si complimente.

Va pup, intru mai tarziu.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Doloress, la multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti, noi anul acesta am implinit 10, nici mie nu-mi vine sa cred, mi se par asa muuuuuulti. Inca o data la multi ani.

Iata inca o asemanare : nici Vladuc nu sta cu nimic pe cap, am incercat diverse, n-am avut ce face, toata vara a umblat cu capul descoperit, slava Domnului ca nu a avut nimic.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mai nou Victoria cere "hat", dar nu o mai tine nici ea pe cap, decat rar; cred ca e felul ei de-a spune "Vreau afara!" Asta cand nu ma ia de mana si ma trage la usa.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DESIREE felicitari prietenei tale! Si multa sanatate! Cu 2 luni inainte de nastere, 2 kg e binisor. Al meu tot la 7 luni s-a nascut si cu 1.890 kg, si era considerat marisor. Multe nasteri premature in ultima vreme, fara cauze aparente. Ziceau si asistentele la spitalul unde am stat cu Patrick, asistente care lucrau de 20-30 de ani acolo, au zis ca se inmultesc cazurile in ultima vreme ceva de speriat. Ele zic ca stressul, poluarea, in general neajunsurile lumii moderne. Vorbeam cu ele si ziceam ca inainte femeile munceau la camp in soare si nu mai nasteau prematur, acum totusi suntem cat de cat menajate si uite ca nastem mai des inainte de termen.

DANICRIS mi-e si frica cateodata sa ies cu el. De fapt de acolo sambata de aceea am plecat mai repede. Nu-l mai suportam sa-l vad cu capul descoperit. Nemaivorbind ca mi s-a atras atentia de catre alti parinti de pe-acolo, canadieni care de obicei nu se baga, isi vad de treburile lor insa m-au rugat frumos pentru binele copilului sa-i pun ceva pe cap. M-am facut toate culorile de rusine. In fine, nu m-am suparat ca stiu ca aveau dreptate si intentii bune. Le-am aratat insa ca nu sta cu nimic pe cap, nici cu batic, tot da jos in momentul urmator. Numai la inceput am reusit sa-l pacalesc, era totul nou si exciting pentru el si a uitat de cap, dar dupa vreo ora, nimic.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput