Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Felicitari Laura!!! ce curajoasa esti. eu nici sa nu aud de bb2. mai e cineva insarcinata pe aici ca eu sunt cam in urma...
ce bine de cele care aveti soti mai maturi. al meu e mai mic decat mine si n-am nici o baza in el. e exagerat de optimist iar eu sunt in extrema cealalta ( dar vreau sa cred ca sunt realista ). imi bate mereu apropouri ca mai vrea si o fetita dar cred ca nu ma mai incumet din cauza sanilor.
sa va zic cum e cu fimoza. au fost ai mei la medic iar medicul a zis ca nu face nimic fara semnatura ambilor parinti, pot fi ei si in America plecati :). in fine si pt ca era doar o umflatura localizata l-a strans acolo pana a iesit tot. of, saracutul, a plans, s-a zbatut dar partea mai grea a venit dupa. de cate ori facea pipi il ustura foarte tare si 48 de ore a fost un chin. zicea mama ca ii plangea de mila. era si speriat si nu vroia sa stea la schimbatul pampersului. cand mi-a zis la telefon, dupa 5 min a inceput sa-mi curga sange din nas. nu suport sa stiu ca sufera. adevarul e ca si eu ma stressez din orice si poate de asta au aparut problemele la sani .seara asta n-a mai plans.
o posibila cauza ar fi musetelul. mama il stergea cu musetel dar musetelul e cicatrizant si cred ca din cauza asta s-a uscat mucoasa si s-a lipit. cica trebuie spalat cu sapun. eu stergeam special zona cu un servetel umed. oare nu e indicat?
mie mi-e frica de decalotare chirurgicala, am citit ca pot ramane sechele. o sa incercam la baita, incet-incet, sa vedem daca reusim.
fetelor, stiti un bazin pt bebelusi prin bucuresti? am inteles ca pt cei mici apa tb sa aiba 30 grade. l-as duce si eu pe nazdravan.
va pup si intalneala placuta.

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am mai pus cateva pozici, in special de sambata de la festivalul de baloane aici
http://community.webshots.com/album/573902551qQlEEC?start=12

Ia uitati la Patrick cum vrea sa o taie, sa deschida usa, insa nu prea reuseste: http://family.webshots.com/video/3023793930102927551urjKPW

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Annika mea doarme dusa deja de 40 de min.
E cam tarziu sa ajungem - poate reusim sa ne vedem si sapt. viitoare

Distractie placuta mamici si maldite si mugurasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Doloress, ce simpatic e Patrick cu cheile. Cum cauta el cheia potrivita, mortal!
Si ce de castele gonflabile acolo. F. frumos!
Si in Buc. exista ceva asemanator, cu mai putine chestii si nu asa frumoase, insa marele avantaj, sunt montate printre copaci, langa lacul Herastrau, sunt mese din lemn unde pot bea ceva, exista si leagane, si-o scena unde copiii danseaza.
Chiar e frumos afara, iarna frunctioneaza inauntru si e un aer inchis si nu-i prea grozav.

I-am mai admirat si pe Gogo cu buzitele ei frumos conturate si ochi mari si pe Vlad (danicris)

Ne mai laudam si noi cu un cuvant, ce numai Victoria cu "hat".
Annika mai nou spune "caun" de la scaun, ca o vede pe sora-sa mereu stand la masuta pe scaun si cere si ea sus.
Iar cand o striga prin casa, cu voce groasa "La-laa", La-laa, ma topesc de dragul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am admirat-o si eu pe Gogo cu fatzuca asa de dulce, daca ar avea codite ar fi ca Veronica

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fetele.

Alysh, saru’mana de complimente.

Laurita, sa-ti fie de bine papica, nasol cu turele la baie dupa atata pepene. Da, e misto leaganul acela insa este unicul, e bataie pe el. Saru’mana pentru complimente. Chiar voiam sa te intreb : nu a reusit medicul pediatru sa-l decaloteze pe Mircica manual, ca sa nu ajungeti la chirurg ? Pe Vladuc l-a decalotat dr. Bidiga de la Medlife si a fost ok. Sanatate multa lui Mircica si sa scape usor de problema asta.

Desiree, felicitari pentru isteata mica, stie multe pentru varsta ei. Multumim pentru complimente.

Georgiana, gogosica ta este superba, are niste ochi minunati, iar parul imi place foarte mult, are o culoare foarte frumoasa si zici ca este coafat. Pup obrajorii Teodorei.

Simonix, multumim.

Inais, atunci si inca o data

Doloress, multumim. Ce frumos la festivalul acela de baloane ! Ha, vad ca a inceput sa se uite sub fustitele fetelor ! Dejaaaaaaaa !?! Bravo, Patrick, te-ai prins repede care-i treaba.

Adriana, ce frumooooooooos La-laa !

Gabitza, ai dreptate, chiar seamana cu Veronica. Cum sunt piticii ? Le-a trecut tusea ?

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna!

Sunt in bagaje, plecam la o verisoara de la Sebes maine. Robert e inca innebunit dupa cutiute muzicale, parca i se aliniaza toate planetele cand le aude.

Andree ai dreptate cu Ikea, si mie imi palce mult ca au tot felul de chestii destepte, uite de alea de inchis pungile (de cereale, de cafea, de. ex) deschise si nici nu sunt scumpe si totfelul de minuni nu sumpe, dar asa destepte, elegante. Si au si prajituri foarte bune

Doloress, Danicris si Chinabulina am vazut niste pozici frumu-frumu, of, tare imi sunt dragi, nu mai mai satur de bebelacii-copilasii nostri.

Apropo de asta, Alysh ai si tu un baietel de reclame mai! Pune-l sa faca reclame la laptic si pempersi Doamne ajuta sa faci un copil, doi cati mai vrei tu, ca tare bine va ies

Silvia of, of... greu mai e, cel mai greu din lume...cand sufera puiutul..ai vrea sa iei tu tot si sa suferi tu de 1000 de ori numai sa nu stie el ce e suferinta. Pup si sanatate multa (la putzy)

Simona have fun si sa va intoarceti sanatosi!

Fetele, asteptam cu interes poze cu maldite, muguri sau pepeni sau ce-o iesi la intalnire.

Mai voiam sa mai zic ceva, probabil cuiva, dar s-ar parea ca lobotomia vine o data cu mamicia. Va pup, ati avut parte de o vreme super faina de intalnire.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Adriana ce rau imi pare ca nu ai venit la intalneala.

Acu vreau sa dau cate o rosie lu Inais, Lori si lu Adriana ca nu se uitara la fata mea dansatoare, na de aia. Si pentru ca voi imi sunteti dragi si pot sa ma iau de voi, pe Andrada o iert ca parca nu a mai intrat pe forum si de restu m-am luat pe mess

Poze de la intalnire vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Mortale pozele cu carucioarele

Sa va fie de bine intalnirea, sunt superbi toti M&M !!!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

super misto la intalnire. ce de carucioare! voi inca le mai folositi? eu aveam 2 si pe amandoua le-am vandut. al meu se intorcea in genunchi in el si se ridica. am trecut la tricicleta. mereu va intalniti cand eu nu am puiul cu mine...altfel veneam si eu.
dar mamicile unde sunt?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput