Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna seara ,

Am apucat sa va citesc si eu dar pe sarite.
Multumim tuturor pt laude ,sunteti niste dragute ca de obicei.
Doloress multi ani inainte si cu multa sanatate si intelegere!!!!!!!!
Andreap si eu sunt invidioasa pe noastre pt ca sotul meu a zis ca mai vrea sa asteptam inca vreo 2 ani pana sa vina bb2 cu toate ca am avut noroc ca Eric chiar daca e un copil energic si nazvran e tare cuminte.Asa ca vorba ta daca nu o sa fac cu altul!!
Lorich ce ai luat de la Ikea.Asa ciuda imi e ca nu e Ikea si la cluj ca atatea lucruri frumoase sunt acolo si la preturi bune.Am noroc ca mai imi trimite ce mai vad prin catalogul lor ,matusa sotului din Austria.
Fetelor asa sunt de constipata de cand am venit de la mama de nu mai potAm baut tot feluri de ceauri,am baut activia,dar degeaba.
LAura multumim de laude ,iar orasul unde e mama mea ,e Avignon si asa e de frumos si de linistit,asa ca daca vreti sa mergeti ti-l recomand cu caldura.Cat despre decalotat tine-ai tu bine minte ca noua ni l-a decalotat fosta dr de familie numai ca nu l-a decalatat cum trebuie si mai mult ii rupsese pielicica de pe laterale,capsorul nu ii e iesit de tot ,ci doar se vede varful.DAr eu l-am dus la dr din Franta si mi-a zis ca e ok,ca acolo se reconda sa se faca doar la baita si finut si ca este vreme pana la 3 ani sa ii iasa tot.DAr eu aseara asa m-am impacientat ca o cunostinta a mers la o pediatra si aia asa a procedat ca dr lui Eric ca fara sa intrebe pe nimeni a decalatot baiatul si 2 saptamani l-au tinut numai in comprese si il puneau sa faca pisu in apa si noaptea ca avea saracutul la dureri de numa.Sii dr respectiva a zis ca era de datoria ei sa faca asa ceva sa nu se ajunga la bisturiu.Nici nu stiu ce sa mai cred,mie mi-ar fi frica sa nu ramana cu traume copilul..Acuma cine stie ,ca atatea pareri am auzit ca imi e capul varza.
Am vrut sa va mai scriu ceva dar vorba lui Cleo sunt si eu lobotomizataPoate e molipsitor.
Sa faceti multe poze la intalnire si sa va ganditi si la noi astia care nu putem ajunge!!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Simonacip, vacanta placuta, sa ai parte de zile frumoase si sa te intorci relaxata.

Fetele-plimbaretele, intalneala placuta maine, sa ne aratati si noua poze, sa murim de invidie.

MsBB, scuze, n-am incarcat poze noi, da' macar n-am uitat. Cateva gasesti totusi aici : http://picasaweb.google.com/danicris28/Mowglisor# insa nu-s prea actuale.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

DAnicris, baietelul tau e o frumusete!!! si are o fatzuca asa de ghidus!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna!

Doamne, simt ca pleznesc am mancat 4 farfurii de ciorba si 4 felii de pepene!
Alyshuca abia astept sa ne vedem!! In ce parc ai fost azi?
Andreutza, Cami M merci fetele de felicitari!!. Andreea tu iti mai doresti inca bb3, wow, ce tare esti!!
Doloress LA multi ani pentru cei 9 ani de casatorie!!Multi inainte!! mi-ar placea si mie sa existe aici km intregi de chestii de plastic, sa stau linistita ca nu cade si Mirciu sa-si consume energia. Asteptam poze! Ca nume ma gandeam la Ilinca Maria, dar mai vedem. Daca e baiat mi-ar placea Vlad- dar sa vedem, iarasi. Alysh ce vrei, si la gusturi pentru nume ne potrivim!!
Danicris ce super sunt leaganele alea imense din rafie!!! Rasfatelul tau e frumos de pica...seamana atat de tare cu Patrick de Doloress
Andree brrr ce povestesti tu acolo! Iar nu mai stiu ce sa fac cu decalotatul, tare sunt in dubii...nu am gasit azi programare la chirurgie pediatrica la Medicover, doctorul pe care mi-l recomandase cineva era in concediu. o sa sun dupa 21 sa vedem daca facem programare in septembrie... foarte grea decizia...speram sa nu ajung aici...
Cleo hahaha ce misto filmuletul. sa-l dau si eu lui B sa vada la ce foloseste tehnologia...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

desiree, deja cere HAT??? pai miine vine cu indicatzii si sageti: executarea

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Cleo, sa-ti spun drept, Victoria cere multe: pantofi, hat, scutec schimbat "Bum" si imi arata camera ei, apa si papa, tzitzi, cere afara, in general cand cere pantofi si'sau palarie, vrea afara.
Da, e o mica terorista, e foarte Bossy! Si ai dreptate cu executarea, in secunda in care cere TREBUIE sa ne ridicam sa facem, ca de nu... aoleeeeu, ce urla si ne cearta! sau maraie, depinde de toanele in care e.

Si azi a batut recordul ei personal, care era de maxim 2 ore de somnic la amiaza, azi a dormit 3 ore!!! Bineinteles cu mami langa ea in ultimele 2 ore, da' nu ma plang, uite asa macar nu pot sa fac nimic, doar sa ma relaxez si odihnesc. Tot e bine.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara. am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti. vad ca vecina cam trage chiulul. o parasc si va spun ca nici in parc n-a venit azi . asa ca am plecat "suparati" pe insula, unde gogo a descoperit nisipul . intai a stat ca apretata vreo 5 minute, apoi si-a dat drumul; in final nu mai vroia sa plece. inutil sa spun ca avea nisip si-n pampers . dar si eu (bine, eu nu in pampers, dar in sutien da), caci m-a altoit si pe mine o fetita cu o lopatica intre ochi . pacat ca nu aveam camera la mine... dar si-a facut gogo incalzirea pentru la mare.
ca veni vorba de poze, am vazut poze frumoase cu Robertix, cu Robert de SilviaPop, cu Eric cel blond, cu Rasfatel (pe ale lui le-am revazut), dar si cu Tudor-bebe albastru, de care-mi era dor tare . nu stiu daca am mai zis zilele trecute (ca ma lasa memoria), dar le-am admirat tot familionul pe fetele lui Cami (recunosc ca nu l-am chemat pe tati, ci era prin zona, dar nu mai termina cu "bai, dar frumoase mai sunt" ). si nu stiu daca voua va era dor de gogo, dar eu tot va pun niste poze cu ea incepand de aici
sa aveti o noapte buna si o zi frumoasa maine! abia astept poze de la intalnire!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Georgiana, GOG e superba!!! Cel putin in poza asta m-a terminat de frumoasa:

http://picasaweb.google.ro/mladite.mugurasi/GogoasaBalerina#5371762223573724194

Am vazut si poze cu MOWGLISOR cel frumooooos scumpic mic.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara !

In primul rand FELICITARI, LAURA - sa ai o sarcina frumoasa, o nastere usoara, un bebe sanatos, cu/fara coditze, sa te bucuri de cei dragi !!!! O sa ii zic mamei sa te pandeasca, sa imi zica cum iti sta cu burtica

Cu decalotarea, imi pare rau ca ati ajuns intr-o situatie de genul asta... Nici noi nu suntem super OK, dar chiar azi am fost la doctor, s-a uitat si a zis ca o sa fie bine, in final, sa il mai decalotam noi manual din cand in cand la baie.

I-am facut bebelului ultimul vaccin din schema recomandata (de fapt au fost doua), pana pe la 5 ani cica stam pe bara Bine, o sa ii mai fac vaccinul antivaricela peste 2 luni, daca intre timp nu ne contaminam/imbolnavim de altele.

Si eu sunt un pic ingrijorata de sezonul gripos, ma obisnuisem cu bebe sanatos, nefebricios, dormicios si papacios, si mai ales nevomicios. Tare sunt curioasa cat se va mai imbolnavi, nu indraznesc sa sper ca va fi mai usor ca in primavara. Cred ca iarna asta o sa o mai tragem tare, dar apoi cica o sa fie lejer, asa imi spun toti parintii de belgieni dusi la crese.

A propos de gripe, l-am intrebat pe nenea doctor ce facem cu gripa poricna. Mi-a explicat ca nu facem nimic special, cica gripa asta este ... o gripa si deocamdata nimic mai mult. Cica e intr-adevar mai contagioasa. In Belgia exista un plan pus la cale de autoritati si bebii sub 5 ani se incadreaza la catgoria cu risc mai crescut, dar asta este normal. Daca cupilul are semne de raceala, gripa, in primele 48 de ore se vor face niste teste si se va vedea daca este virusul cu pricina - daca da, se trateaza si gata. A spus ca nu recomanda nici o vaccinare de nici un fel, si el personal nici nu trateaza cu Tamiflu preventiv, deoarece acest medicament nu este bine tolerat de pitici. A ramas ca daca am cea mai mica intrebare sa il sun si o sa ma indrume.

Am vazut copii superbi, copiii Danei (bestiale pozele de la nunta, cei doi nazdravani ai tai sunt minunati recunosc ca Teodora m-a dat pe spate), gogoasa balerina de China (mai ce ochi superbi !!! si parul !!! ), cu Mowglishor (mai ce concurenta are Robertixul meu !!!), cu Robert de Silvia (stiu eu ca toti Roberteii sunt "perfecti" ), am uitat sa zic de ursul Gabitzei dulce de m-a topit ... of si nu mai stiu cine... cand vad pozele parca imi doresc 10000 de copii Imi zic: uite vreau asa o fetitza Ah si uite ce ochishori are mugurashul asta, parca as mai vrea si eu unul Si uite-asa.

Fug la nani ... Le urez spor la lucru fetelor care programeaza bebe2,3 etc si o noapte buna tutulor !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Vroiam sa va spun ca si mie mi-au intrat azi banii. Dupa-amiaza. Cu o intarziere de vreo 2 zile.

In rest scriu telegrafic ca-s moarta de oboseala la cata agitatie avem zilnic de ceva timp.

Lori (iti raspund si pe forum, vezi ce bine-crescuta sunt?? )

Alysh si ma bucur ca ne-am vazut azi. Chiar si asa pe fuga.

Mihaser imi pare rau de pb...sper ca nu-i nimic grav, ca le-ati rezolvat si totul e ok.

Doloress sanatate multa si tie si lui Patrick. Aveti grija cu raceala pe caldura. Trec mai greu si-s mai pacatoase virozele vara.

Gabi eu am facut aerosoli Iasminei. Daca vrei ma uit pe schema de tratam. si-ti spun. Noi am facut Fluimucil, ser, Ventolin si parca atat...Sanatate si

Laura sanatate multa si tinem pumnii pt maine!

Simona preumblari placute, odihnitoare si linistite!

In rest...vazut poze, admirat toti piticii fara exceptie! Nu mentionez pe nimeni ca-s superbi! Rau de tot!

Danicris ...ca-mi plac mesajele tale cu

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Danicris ce0-mi place cum sta el aici mirat: http://picasaweb.google.com/danicris28/Mowglisor#5366019798893925986 E un simpatic!

Chinabulina ce bucalata frumoasa ai tu acolo! Pozele sunt de reclama!

Simonix si eu am auzit la fel aici de la doctori, e o gripa si atata tot, trebuie sa ai grija, sa te tratezi si o sa fie OK. Nu e chiar de intrat in panica. Normal, organismele foarte slabite, cu sistemul imunitar in pioneze o suporta mai greu.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput