Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 13
belleane spune:
Mamicile erau la o bere. Dar copilasii s-au descurcat excelent. A avut grija de ei un nene din parc.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Lorich spune:
Cu ochii plini de rosii de la Miha am admirat si eu poze cu M&M, super aia cu carucioarele, copilasii in bile; mai astept si altele daca se mai egzista.
Si am vazut-o si pe printesica dansareata, na! Ce aveam curaj sa nu? 

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Micaela06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SilviaPop super misto la intalnire . ce de carucioare! voi inca le mai folositi? eu aveam 2 si pe amandoua le-am vandut. al meu se intorcea in genunchi in el si se ridica. am trecut la tricicleta. mereu va intalniti cand eu nu am puiul cu mine...altfel veneam si eu.dar mamicile unde sunt? ![]() http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png http://www.flickr.com/photos/24655172@N05/ |
Mamicile sunt si ele in alte poze pe alte aparate, abia astept sa le vad si eu.
Bazin pt bebelusi in bucuresti eu stiu la baby spa, dar parca erau aici mamici care isi duceau copii la inot poate au ele mai multe detalii.
Reallaura spune:
Simonix merci scumpa...si eu astept s ama vad cu mami tau, am tot cautat-o cu privirea prin parc![]()
Ce bine de voi ca ati scapat de vaccin pentru urmatorii 4 ani!!! Eu am decis sa nu-i mai fac ultima doza de prevenar, i-am facut la 3-5-7 luni si la 11 mi-a facut pneumonie interstitiala. S-a imunizat natural.
Acum, la 16 l trebuia sa-i fac iar. NU-i mai fac. Sper sa nu fie o problema.
si lui Robertzel ca tare nasol e sa ai probl cu decalotarea...
Danicris pediatra mea nu s-a bagat, mi-a dat trimitere la chirurg...mie imi place mai mult asa ca sunt specializati si fiecare isi face bucata lui...
SilviaPop ce poze frumoase, ce dulce e Robert!DIn cate ai spus inteleg ca ati tras voi mai tare si l-ati decalotat singuri???
Nici Mircea nu sta in carut, sta in picioare in carut sau in brate
. Dar mai car una alta cu carutul - fac piata, iau cate un pepene, 100 de jucarii...TU ai trecut si prin stresul cu sanii te cred ca ti-e greu acum sa o iei de la capat cu o sarcina, iar griji etc... Dar tot respectul pentru sotul, tanar care vrea bb2! Mai rar!
Doloress ce smecher e Patrick printre baloane. Sunt super, mi-ar placea si mie hihi... Vad ca tot berea il intereseaza, nu exista set de poze sa nu fie calare pe bere

Chinabulina e criminala fie-ta! Are dreptate Maria cand o lauda cu gura plina. E superba!
Adriana imi pare rau ca nu ati ajuns azi, data viitoare poate ne vedem! Ce dulce e Annika cum o striga pe LAra
Micaela scunze, stiu ca nu m-ai altoit si pe mine, dar cred ca am scapat-o pe Dariuca dansatoare. UNDE E???
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE Mamicile erau la o bere. Dar copilasii s-au descurcat excelent. A avut grija de ei un nene din parc. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
Bineinteles

Lorich spor la bagaje si distractie frumoasa.
Ma duc sa citesc cat doarme puiul
Laurita, mami
Adriana_78 spune:
Micaela, stai mai, nu da, nu stiu pe unde e Daria dansatoare - chiar am sarit postarea unde era link cu dans
Unde erau piscina aia cu bile si chestiile alea gonflabile? in parc? se platea daca intrai in bile?
F. dragute pozele - nu prea se vad fetisoarele in alea cu carucioare, noroc ca le cunosc deja.
Si Micaela cred ca l-a ochit pe Vlad (Alsyh) pt. Daria, ca sunt intr-o multime de poze impreuna![]()
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Micaela, stai mai, nu da, nu stiu pe unde e Daria dansatoare - chiar am sarit postarea unde era link cu dans Unde erau piscina aia cu bile si chestiile alea gonflabile? in parc? se platea daca intrai in bile? F. dragute pozele - nu prea se vad fetisoarele in alea cu carucioare, noroc ca le cunosc deja. Si Micaela cred ca l-a ochit pe Vlad (Alsyh) pt. Daria, ca sunt intr-o multime de poze impreuna |
Adriana erau in parc la RIviera. Costa 4 ROn/15 min de activitate .
Laurita, mami
Simonix spune:
Am uitat - Laurita - pleci la alta odisee ???
Si pe noi ne lasi cu piticii pe aici ?
Nu cred ca a aparut odiseea de mai-iunie 2010
O deschizi matale ?
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Micaela06 spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Si Micaela cred ca l-a ochit pe Vlad (Alsyh) pt. Daria, ca sunt intr-o multime de poze impreuna |
Stii reclama ai la branza topita:' mai tarziu a sa ma lase sa-i conduc masina'? uite aici inceputul
Si Daria-talentata e aici.
Laura am uitat sa-ti dau datele de contact ale doctoritei. Le caut si ti le dau
Adriana_78 spune:
Micaela, gata, vizionat Daria cantareata si dansatoare![]()
In poza asta cine este? cine e fetita cu spatele, cu rochita galbuie cu buline?
http://s306.photobucket.com/albums/nn276/Printesica_album/Intalnire%2023/?action=view¤t=DSC05748.jpg
Laura, bai daca a venit ceata de pitici la bile, si-a facut nene din parc vanzare, cateva minute in plus nu mai contau
In 23 exista si loc de joaca? adica cu leagane, tobogane?
Belleane, merci inca odata pt. pont! Am gasit cornete pt. inghetata la kaufland
Adriana

. ce de carucioare! voi inca le mai folositi? eu aveam 2 si pe amandoua le-am vandut. al meu se intorcea in genunchi in el si se ridica. am trecut la tricicleta. mereu va intalniti cand eu nu am puiul cu mine...altfel veneam si eu.