Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Camy, eu vorbeam de dr de la Piatra....Cu celalalt m-am inteles bine si mi se pare mai deschis si mai capabil decat asta de aici, desi e mai tanar.
Fetelor, eu am intrat din nou in geanta de spital....am introdus lucruri pt igiena personala, mai am de confectionat tampoane ....iar pe parcurs sa pun banii si actele.
Va auzeam pe voi de tampoane gata facute....eu nu am gasit si oricum, am experienta si pricepere in lucru manual.Asadar iau bandaj cat mai lat( din acela la sul), un pachet mare de vata si ma apuc de infasurat....Macar pt spital, ca acasa iar oi face ....Eu din cate stiu, nu ne lasa sa purtam chiloti, nici alte tampoane care ar imiedica patrunderea aerului..asa ca o sa le fac cat mai mari....sa stea intre picioare singure...
Eu mi-am luat camasute si halate de culoare roz....ca tot o sa fie bebe fetita....Azi ma batea gandul sa cumpar si papuci roz( aveam albi) dar n-am gasit marimea....
Pentru bebe voi cate schimburi luati?Includeti si scutece sau doar hainute?

Si, cele care aveti edeme la maini si /sau picioare,voi ce faceti sa scapati de ele?

Graficul de greutate lungime bebe mi se pare ultimul cel mai potrivit...La baiat , nascut la 40 de saptamani, au fost 4 kg si 54 cm.Acum, fetitele cica sunt mai micute.Vom vedea.

Despre bani, ce sa zic?Eu cred ca dau in jur de 5 milioane la dr...poate mai mult daca sunt foarte multumita....,1,5-2 laa neonatolog, si cateva sute la asistente.
Auzisem ca ne trebuie la spitalizare si adeverinta de salariat.Voi ce stiti?

Mariaanna
33+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

stiu sigur ca iti trebuie adeverinta de salariat..eu am stat internata in Tg Mures o luna de zile...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Luto alea sunt preturile de occident, de particular, hotel de 4 stele, cu 3 mese pe zi si husbandul cazat cu tine in camera, cu tot trusoul mamei si bebelului aflat pe pat, cand primesti camera.

draga mea Oana eu stiu ce spui si te inteleg perfect. S-a mai dezbatut aici subiectul....si asa e, poti alege intre privat sau stat.
Dar ma intreb cati au veniturile de asa natura incat sa-si permita sa dea 2000 de euro pe o nastere ? Probabil aceeasi care si cheltuie 5000 de euro pe hainute si lucrusoare de nou nascut, care cumpara cel mai smecher carucior etc....
Unde lucreaza acea familie si ce salariu are ?
Poate va spune cineva ca este afacerist....pot fi de acord insa stiu si eu oameni care au afaceri proprii in Romania si au totusi leasinguri, credite, case ipotecate pe la banci..etc....
Acea categorie de oameni care fac afaceri cunosc valoarea banului si cred ca muncesc destul ca sa stie sa-i aprecieze.....
Si atunci cine mai ramane ?
Eu de felul meu sunt mai zgarcita, recunosc, asa mi-e firea insa sunt unele lucruri care mi se par exagerate. Chiar daca am atata creier astfel incat sa pricep si punctele de vedere ale altor oameni.

E mult de discutat....

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu ma gandesc la Maria si Mihaita..a mai reusit careva sa vorbeasca cu ei????...Doamne Ajuta sa fie bine!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, am vazut ca vorbeati printre altele de CMU. O mamica din parc este pacienta dr Filipescu si a ales acum 2 ani sa nasca la CMU. Vreau sa va spun ca exact acum vreo saptamana povestea intr-o seara cat de dezamagiti au fost si ea si sotul de conditiile de acolo. Cica asistentele erau destul de acre, tipa avea mereu impresia ca le deranjeaza, rezerva in care a stat nu era cine stie ce si nu aveau nici macar un pat pt insotitor (sotul ei a dormit vreo 3 nopti pe scaune). Si-a cumparat singura nu stiu ce supozitoare pt ca aia nu aveau. A spus ca a doua oara alege clar o maternitate de stat (desi ei sunt mai pretentiosi de felul lor) ca nu mai vrea sa dea o carca de bani si sa vina cu totul de acasa.
Daca vrea sa nasca cineva acolo, pot sa va pun in legatura cu mamica asta si sa va dea mai multe detalii.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Mariana eu stiu ca trebuie sa renunti la sare daca ai edeme.

Mihaela 37+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

[quote]citat din mesajul lui MangaGirl

Cred ca in curand o sa zic mai poc How about you?

eu am zile si zile...ma mai inghesuie domnul in stomac de nu mai pot sta in fund la munca...dar in general...de vreo 2 zile super de happy...parca m-a palit fericirea...fara explicatie. e soare si frumos si cred ca inca stau relaxata ca mai am 6 sp...zau ca e blissful sa nu stii ce te asteapta. cam greu cu ridicatul de pe unde ma asez...dar in rest...ok...

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

beeeey , am plecat de acasa si au explodat paginile sau facem galerie de sunt atatea pagini?

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pana recuperez ce ati scris , incecati sa va incaltati cu astea

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Pentru bebe voi cate schimburi luati?Includeti si scutece sau doar hainute?

Eu iau toata franghia ca atat i-a cumparat masa....restul dupa ce stim ce avem .
Deci 3 cu maneca scurta, 3 cu maneca lunga, un scutec si o paturica.
O fi bine ?
Ahhh...si trebuie sa-i mai cumpar o salopetica draguta sau ceva ca sa il imbrac cand venim acasa.

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

[quote]citat din mesajul lui MangaGirl

Cred ca in curand o sa zic mai poc How about you?

eu am zile si zile...ma mai inghesuie domnul in stomac de nu mai pot sta in fund la munca...dar in general...de vreo 2 zile super de happy...parca m-a palit fericirea...fara explicatie. e soare si frumos si cred ca inca stau relaxata ca mai am 6 sp...zau ca e blissful sa nu stii ce te asteapta. cam greu cu ridicatul de pe unde ma asez...dar in rest...ok...

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mai sa stii ca nu e mare diferenta intre 34 si 37 sapt...doar ca te simti un pic mai grea.In rest..bebe incepe sa fie din ce in ce mai slow pt a nu prea mai are loc de miscat atata.Ce ma ingrijoreaza insa la tine e statul ala pe scaun cate 12 ore la servici...sper ca iti dau aia mai multe pauze pe zi decat celorlalti salariati

Mihaela 37+ cu baby Joshua

Mergi la inceput