Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxxy80 spune:
Luto, eu sunt total de acord cu tine. Nu as da 2000-3000 de euro pt o nastere nici daca ma pici cu ceara. daca as dispune de banii respectivi le-as lua copiilor ceva util. In plus, mie nu-mi prezinta nici o garantie maternitatile private cand vine vorba de asistenta a copiilor nascuti cu probleme.
Ca sa nu mai spun ca in cele 3 zile petrecute in maternitate esti atat de emotionata, stresata etc ca nici nu mai vezi ce te inconjoara. Esti centrata doar pe copilas si atat. Eu am stat intr-o rezerva privata dintr-o maternitate de stat si am avut conditii excelente, dar eu nu vedeam decat patutul in care dormea Matei.
Eu acum am decis sa-i dau dr 300 de euro si vreo 2-3 milioane la anestezist. Dr meu s-a comportat exemplar toata sarcina desi nu i-am dat bani la toate consulatiile. Am inteles ca iti trateaza toate pacientele la fel, ca nu prea conteaza cat sau daca ii dai.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
katteryna spune:
Buna dimineata soaaare! Bineinteles ca dorm pana la pranz daca umblu noaptea creanga, vorba Luciei
Am inceput si eu sedinta de calcat...si spalat ultimele hainute de bebitza plimbareata!![]()
Vazut poze de bebe Bruce si m-am topit toaaaata
E un scump!Iulika esti o fericita!
Roxxy felicitari pentru Maria grasunica din burtica!
Scot si eu niste majorete pentru Techila si bebe Bruce care sunt la medic acum probabil!

37s+ 6z cu floricica
RAISA MARIA
lutoniana spune:
Pregatiti batistutele si unghiile (Techila e scuzata ca a ramat la flori
)
Diana
Adimercedes
Delia
Devyla unde umblati ?????
...hmmmmm...imi mai amintesc imediat, nu va ingrijorati 

Cea mai fericita
36 + cu 
mary_07 spune:
Phiuu,la cat am trebaluit prin casa,asta micu' tot nu vrea afara
dar in schimb ii da lu' masa dureri de sale
Mi-am facut bagajelul
si pe al lui Razvanel (i-am bagat intr-un ghiozdanel albastru hainutele,servetelele,sticluta si crema

manca-l-ar mama de fecior

)
Mariana,o sa ai nevoie de adeverinta aia pt a acoperi spitalizarea...mie dr. mi-a zis sa am la mine buletinul,adeverinta si carnetul de gravida![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

Roxxy80 spune:
Ma gandeam ca as fi f interesant daca le-as cumpara pt ziua nasterii, sa ma prezint la maternitate ca o dama sexy ce sunt
. Problema e ca nu cred ca ar avea cine sa ma mai insoteasca la maternitate, ca sotul sigur ar da bir cu fugitii cand m-ar vedea
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac pana recuperez ce ati scris , incecati sa va incaltati cu astea Aida ... 35+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+ AMR 2-3 SAPTAMANI
diamar78 spune:
Am vazut si eu pozele cu Bruce si mi-au ramas ochii pe bratele lui grasute. Si cat de radioasa poate sa fie Iulika.
Pe mine m-a intrebat o asistenta de la neonatologie daca sut suparata pt ca tot timpul mergeam posomorata la alaptat. Ce nu stia ea era ca eu nu am pututu sa dorm vreo 3 nopti dupa ce am nascut si mai mergeam la alaptat si degeaba pt ca al meu copil nu vroia sa suga.
33+ cu
Matei sau Teofil (ne mai gandim noi) si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac pana recuperez ce ati scris , incecati sa va incaltati cu astea |
asa-i ca deja ti-ai achzitionat o pereche! hai, spune drept!
MangaGirl :-)
33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
mangulico tu iti treci birth plan-ul pe notitele galbene ? Ca am vazut ca e acolo o rubrica mai la sfarsit.
Eu cred ca scriu acolo ce vreau ca sa stiu ca o iau pe aia cu mine si gata...ce sa mai fac alte foi si foicele....
Ce zici ?
Cea mai fericita
36 + cu 
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui kawaichan Mai sa stii ca nu e mare diferenta intre 34 si 37 sapt...doar ca te simti un pic mai grea.In rest..bebe incepe sa fie din ce in ce mai slow pt a nu prea mai are loc de miscat atata.Ce ma ingrijoreaza insa la tine e statul ala pe scaun cate 12 ore la servici...sper ca iti dau aia mai multe pauze pe zi decat celorlalti salariati ![]() |
sa nu mabati...dar eu pauze nu iau. mananc la birou ca dk ar fi a imi iau si pauza, as pleca la 9 de la munca. ma ridic, ma mai plimb cand simt ca amortesc, mai zicem o poanta...dar nu prea ies cu colegele...ca o ora pierduta la lunch, desi e bine venita...imi aduce o ora in plus la program...nu ca m-ar contoriza...ca nu o face nimeni...dar nu mai termin eu ce am de fauct. asa, ridic picioarele pe un scaun si mai checkuiesc forumul DC.

MangaGirl :-)
33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Ma gandeam ca as fi f interesant daca le-as cumpara pt ziua nasterii, sa ma prezint la maternitate ca o dama sexy ce sunt |
...sau si-ar cumpara un bici

Cea mai fericita
36 + cu