Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)
Raspunsuri - Pagina 19
kawaichan spune:
| Citat: |
| Mihaela, ce tinerel arata sotul tau! Arata asa, a informatician de-al meu . Dar spune-mi te rog, ca stau sa lesin aici de pofta de gravida de a strange in brate sufletelul ala mic... (n-am mai avut asa "iesiri" de la pozele cu techilutza mica)... e catelul vostru??? Vaaaaiiii cat poate fi de frumos , abia astept sa se inventeze un calculator prin care sa pot mangaia de la distanta o jucarica din asta !!! Of, pe mine m-ai pierdut, nu ma mai pot uita la alte poze... Doamne, ce frumos poate fi! |
Multumim de aprecieri Raluk, e injiner si al meu si tot asa sta toata ziua cu nasul in calculatoare:)
Catzelul e un Golden Retriever si da e a noastra..dupa cum spuneam e la bunici momentan,posibil sa o aducem inapoi in ianuarie sau mai incolo,sa vedem cum ne descurcam cu bebe.Daca vrei mai am poze o tona,am un cont pe webshots numai cu ale ei
Mihaela
37+ cu
baby Joshua
katteryna spune:
Am promis ca pun niste poze...cu burtica ce curge si patutul de printesa pentru care mami si tati au umblat atata...
poze
37s+ 6z cu floricica
RAISA MARIA
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui lutoniana mangulico tu iti treci birth plan-ul pe notitele galbene ? Ca am vazut ca e acolo o rubrica mai la sfarsit. Eu cred ca scriu acolo ce vreau ca sa stiu ca o iau pe aia cu mine si gata...ce sa mai fac alte foi si foicele.... Ce zici ? Cea mai fericita 36 + cu ![]() |
da, in caiet la rubrica. dk ma chinuie talentul tare, as putea sa-l fac si sa-l pun in unul dintre plicurile de pe coperti...dar nu stiu dk mai am cerneala in imprimanta si dk nu cumpara el...eu nu ma pricep :) asa ca ramanem la caietul de sarcina. cel mai sigur. intai trebuie sa adun informatiile...sa stiu exact ceea ce vreau...si o sa incep cu DRUGS! si WI-Fi connection in spital...nu are a face ca nu tine de nastere...dar vreau sa fiu sigura ca nu ma plictisesc acolo fara voi :)

MangaGirl :-)
33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Kateryna super pozici....ai si tu o burtica mare ....
Din ce e ingerasul acela ca e foarte dragut ? Si se poate prinde de patut ?
Cea mai fericita
36 + cu 
aidaciolac spune:
ahaaaa , deci nu naste nimeni acum
, asa ca mai bine trag un pui de somn ca vad ca nu sunt in stare sa recuperez nimic 
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
katteryna spune:
Luto, ingerashul e din lemn si se lipeste pe patut oriunde.La noi deocamdata sade pe salteluta unde o asteapta pe propritara![]()
37s+ 6z cu floricica
RAISA MARIA
aidaciolac spune:
va las intai capitol ... macar sa nu am nici o remuscare ![]()
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac va las intai capitol ... macar sa nu am nici o remuscare |
...mare doamna....mare caracter

Cea mai fericita
36 + cu 
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
asa-i ca deja ti-ai achzitionat o pereche! hai, spune drept! MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |

Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE