Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
Mihaela, ce tinerel arata sotul tau! Arata asa, a informatician de-al meu . Dar spune-mi te rog, ca stau sa lesin aici de pofta de gravida de a strange in brate sufletelul ala mic... (n-am mai avut asa "iesiri" de la pozele cu techilutza mica)... e catelul vostru??? Vaaaaiiii cat poate fi de frumos , abia astept sa se inventeze un calculator prin care sa pot mangaia de la distanta o jucarica din asta !!! Of, pe mine m-ai pierdut, nu ma mai pot uita la alte poze... Doamne, ce frumos poate fi!

Multumim de aprecieri Raluk, e injiner si al meu si tot asa sta toata ziua cu nasul in calculatoare:)

Catzelul e un Golden Retriever si da e a noastra..dupa cum spuneam e la bunici momentan,posibil sa o aducem inapoi in ianuarie sau mai incolo,sa vedem cum ne descurcam cu bebe.Daca vrei mai am poze o tona,am un cont pe webshots numai cu ale ei

Mihaela 37+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Am promis ca pun niste poze...cu burtica ce curge si patutul de printesa pentru care mami si tati au umblat atata...

poze

37s+ 6z cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

mangulico tu iti treci birth plan-ul pe notitele galbene ? Ca am vazut ca e acolo o rubrica mai la sfarsit.
Eu cred ca scriu acolo ce vreau ca sa stiu ca o iau pe aia cu mine si gata...ce sa mai fac alte foi si foicele....
Ce zici ?

Cea mai fericita 36 + cu

da, in caiet la rubrica. dk ma chinuie talentul tare, as putea sa-l fac si sa-l pun in unul dintre plicurile de pe coperti...dar nu stiu dk mai am cerneala in imprimanta si dk nu cumpara el...eu nu ma pricep :) asa ca ramanem la caietul de sarcina. cel mai sigur. intai trebuie sa adun informatiile...sa stiu exact ceea ce vreau...si o sa incep cu DRUGS! si WI-Fi connection in spital...nu are a face ca nu tine de nastere...dar vreau sa fiu sigura ca nu ma plictisesc acolo fara voi :)

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Ma duc sa ma bag o tura de calcat....POOOOP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Kateryna super pozici....ai si tu o burtica mare ....
Din ce e ingerasul acela ca e foarte dragut ? Si se poate prinde de patut ?

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ahaaaa , deci nu naste nimeni acum , asa ca mai bine trag un pui de somn ca vad ca nu sunt in stare sa recuperez nimic

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Luto, ingerashul e din lemn si se lipeste pe patut oriunde.La noi deocamdata sade pe salteluta unde o asteapta pe propritara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

va las intai capitol ... macar sa nu am nici o remuscare

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

va las intai capitol ... macar sa nu am nici o remuscare

...mare doamna....mare caracter

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

pana recuperez ce ati scris , incecati sa va incaltati cu astea

asa-i ca deja ti-ai achzitionat o pereche! hai, spune drept!

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput