Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)
Raspunsuri - Pagina 20
claucia spune:
Buna ziua si de la noi,
Roxxy felicitari pentru papusica maricica. Da, mai dau ecografele erori dar in mare iti spun daca ai un bb de 2 kg sau de 5.
Alessiuta mea a avut 3,750 kg si nu mai facusem eco de prin saptamana 33...ca acum, asa ca nu stiam cat va avea. ce emotionata am fost cand mi=a spus la nastere, mi s-a parut o informatie foarte importanta ![]()
CMU nu avea maternitate pana in vara acestui an, ce ai povestit tu era de la rezervele cu plata CMU de la Elias. Eu nu as fi mers acolo nicidecum si uite ca imi confirmi parerea. La Regina Maria e cu totul alta poveste. Nu ca m-ar paste vreun pericol sa dau niste mii de euro pe cateva zile... Municipalul meu e foarte prietenos din punctul acesta de vedere, am stat intr=o rezerva renovata super, cu desene cu rate cat peretele si cu super paturi, TV, etc. Desi eram 3 in rezerva, cu toaleta si de stat si nu cu plata. A fost foarte bine.
Luto, frumoasa franghie,
sa vezi cand o veni posesorul/oarea ce frumos o sa arate imbracat in hainutele micute si dulci.
In alta tara preturile pentru nastere la alegere, de ex cezariana la alegere intr-un spital privat sunt muuuuult mai mari decat 2-3 mii de euro .Pentru ca poti alege. Dar daca nu vrei sa platesti atunci plateste asigurarea care nu acopera cezariana la alegere sau alte conditii mai speciale. Bine ca in alte tari conditiile standard - de la stat acoperite de asigurari - nici nu se compara cu ale noastre, zici ca esti la privat deja.
Pampers si eu am luat nr 2, sincer, si la Alessia am inceput cu pampers (si acum daca tot nu vrea la olita...
), insa da, s=a iritat odata f puternic si i-am tot schimbat marca, am luat si Happy si Huggies (mai ales Premium dar sunt f scumpe). Nr 2, pentru ca scrie pe el ca sunt intre parca 3 si 6 kg, asa presupun ca-mi vor trebui la inceput. Hainute la fel, am luat de 3-6 luni mai mult, e foarte ok daca ii sunt un pic largute, intr-o luna, daca va ganditi iau copiii cam 1 kg, adica un sfert/o treime din greutatea initiala, adica se fac ffff mari
, ma rog, pe acolo.
Fata mea se uita la Barney si prietenii acum singura in living si eu butonez. Mai stau un pic si o culc, adica facem intuneric bezna si ne bagam amandoua in pat la ea (e mare). Daca adorm si eu ...cu atat mai bine. Am si eu camasi de noapte, ce m-am chinuit sa gasesc unele mai lungi si cu bretele. Asa mi-am dorit si am gasit. Sunt f simple, mai lungi de genunchi si cu bretelute subtiri. Data trecuta am avut cu maneca scurta dar pana aproape de genunchi (din alea cu desen pe partea de jos) sic u ce se mai luau pe burtica mi=erau tare scurtute si nu mi-au placut. Plus ca veneau inestetic stramte pe brate :-(
Cam atat...Roxxy, si mie imi spunea dr ca o sa nasc (desi am DPN intre 6 si 16 sept conform eco si varsta biologica - si a mea e cu 10 zile inainte ca dezvoltare nu ca greutate neaparat dar si de greuta e destul de greuta) insa mi-a spus dr ca vede pe 26 cum e colul, daca e ok mai stam o saptamana, daca nu, intervenim in urmatoarele zile. Eu pe 28 intru in saptamana 38 dar cum vine weekendul, parca vad ca ne apucam de treaba pe 1-2-3 septembrie incolo. Imi place tare cum suna.
Pup
Clau
33+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Luto, ingerashul e din lemn si se lipeste pe patut oriunde.La noi deocamdata sade pe salteluta unde o asteapta pe propritara |
aha, multam fain, e super....
Banuiesc ca trebuie sa-l comanzi ca sa ti-l faca cu numele, nu ?
Foarteeeee frumos

Cea mai fericita
36 + cu 
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui katteryna Am promis ca pun niste poze...cu burtica ce curge si patutul de printesa pentru care mami si tati au umblat atata... poze 37s+ 6z cu floricica RAISA MARIA![]() |
vazut burtica frumoasa si patutz dragutz si fooooarte practic.

MangaGirl :-)
33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
claucia bine ai venit pe la noi
si somn usor ..dupa desene animate 
Cristina cred ca mai despacheteaza ceva bagaje ...si mai aseaza prin dulapuri ...dar pauza de pranz oare nu face ?
Cea mai fericita
36 + cu 
monica_dicut spune:
katteryna, vad ca ai luat patutz ca al meu de la bertoni. SPune-mi te rog, ai gasit pe undeva saltea? Sau l-ai lasat cu salteluta lui? STi, ca e atipica salteaua ca si dimensiune... e 70x120...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kawaichan spune:
Uite Raluk, poze cu Lara ![]()
Manga bine ca te mai misti prin birou si nu stai asa nonstop pe scaun.Hai ca mai ei un pic,tin pumnii sa treaca repede perioada asta
Luto vezi ca Diana parca scria la cap trecut.Si apropo de ce scria ea,ca tresare cand vede cate un caucazian,o inteleg perfect
Insa asa tresar si japonezii/japonezele cand ma vad pe strada sau in magazine...mai ales acum ca-s insarcinata in ultima luna n-aveti idee ce inseamna pt mine sa ies in public cu burta asta,se uita astia ca la urs
Cateodata ma enervez,ca se uita luuung de tot si intorc capul de zeci de ori unele cucoane,alte dati ma bufneste rasul cand le vad fetele socate...
Katteryna foarte faine poze,mi-a placut mult camasa ta si ingerasul pt Raisa![]()
Fetele eu va las ca-mi vine sotz acusi de la serv.O seara frumoasa si cu multe vesti bune de la doc !
Monica tin pumnii,sa ne anunti ce si cum
Mihaela
37+ cu
baby Joshua
katteryna spune:
Monica acum masuram salteluta...ai dreptate ca e atipica.Are 64 cu 110 
Noi am gandit sa lasam salteluta lui si daca e ceva sa o schimbam...
37s+ 6z cu floricica
RAISA MARIA
carinablanca spune:
| citat din mesajul lui crocodana neata! gata..am recuperat la minut! ce am retinut... techila super tari pozele! esti mortala! iulika ce frumos mesajul tau! abia astept sa imi tin in brate fata! miha, ai grija, inteleg ca nu "te grabesti" chiar asa de tare! monica, de multe zile ma stradui sa iti scriu un mesaj: iti tin strans pumnii si abia astept sa ne dai vestea cea mare...l-am informat si pe sot ca o sa nasti pe 19...inteleg ca se mai decaleaza un pic..important e sa fiti voi sanatosi! luto, f tare ideea cu magazinul, "a mirosit" bine adimercedes parca intentiile tale! eu sunt destul de speriata de colici,o sa am grija si la ce pap si o sa-o pun si pe burtica dar imi doresc f f tare sa am la indemana infacol pentru ca nu cred ca as suporta sa o vad plangad prea mult..si deocamdata nu am gasit o solutie sa-l procur...sunt multi care aduc in tara, vand pe net cu 40, 50 de lei flaconul dar sincer nu am incredere..e doar un exemplu. MOana..mutumesc pt raspuns, m-ai omorat, iar te duci la cumparaturi? cercei nici eu nu i-am cumparat si sper sa reusesc sa o fac pana atunci..sau il las pe tati..sterilizator ti-am urmat sfatul si am luat din metro..e f bun...biberoane din sticla o sa iau de la farmacie...un pic cam prea mari pt inceput 250 ml de la nuk..dar tot cumpar unu doua sa fie.. burtica mea nu s-a lasat inca complet...asta daca fac testul cu palma insa am deja primul semn de travaliu - nu am mai luat deloc in greutate saptamana asta - ieri am citit de la raluk parca de dvd ul laugh and learn si am gasit www.laughandlearn.com/" target="_blank">aici prima parte free..anatomie si semnele travaliului..tipa e mortala .. azi mai am ceva de lucru la calculator si evident la cratita dar sunt alaturi de voi!! o zi racoroasa va doresc! ![]() ps...am uitat ce era mai important evident 38 de saptamani azi ![]() 38+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Super materialul cu semnele nasterii. Multumim.

Si felicitari pentru 38 saptamani
36+ cu
miha74 spune:
seara buna!
hai ca o zi a trecut! mai am 9 de rezistat![]()
gata l-am culcat pe Matei...de fapt sotu' s-a ocupat de baita si tot ritualul de dupa. eu am fost superviser
si am intrat si eu sa raportez.
am stat cumintica desi burta mi-e tare ca piatra, dar nu mai am contractii dureroase, dar si la cat ma "droghez"...din 2 in 2 ore
crocodana- eu tocmai ma minunam ca am si slabit in ultima spatamana. e adevarat ca nu am nici un fel de pofta de mancare. am luat 11 kg pana acum.
elle- pastreaza agitatele, ca cica trebuie sa mai o mai tin pe bbelina macar 10 zile, asa ca ma protejez. cum se mai simte eva?
crocodana, adela - pa ce sa zic...la 40 de saptamani
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
36+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)