Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

....... si avea pret normal de 1800 euro normala si 2200 euro cezariana.............

Eu nu cred ceea ce citesc.....
Si daca nu ai banii aia ce naiba faci ?
Asa de mult se exagereaza de-mi vine sa-mi dau aici singura palme in fata calculatorului.
Nu cred ca e posibil ca sistemul medical din Romania sa-si revina prea curand ...si asta este extrem de trist

Cea mai fericita 36 + cu

Salutare

Hai ca v-am ajuns si eu din urma.

Luto cred ca era vba de o maternitate privata,nu de spaga,daca am inteles eu bine Regina Maria...
Ti-am admirat franghia sa stii,super super

Mihaela 37+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luci cea mai tare franghie :)

mihaela mai poti?

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Croco eu eram hotarata prin mai 100 % pentru Ion Ionut, Regina Maria.
Intre timp mi-am dat seama ca nu pot sa-l las pe Marinescu, m-am nimerit si cand il scoteau pe David, copilasul mort la CMU, a aparut in iunie si noua achizitie financiara, asa ca m-am intors la o "celula/rezerva de-o camera" la Giulesti.
Atu-ul forte la Regina Maria e faptul ca mergi doar cu buletinul, deci n-as fi avut habar de pompe de sani, chiloti de unica folosinta si alte nebuneli.
Dar mai e si problema prematurilor, problema ca medicul nu poate sta cu orele dupa nasterea ta, ca la Regina Maria vine in afara programului de la Giulesti si a programului de la cabinetul particular, deci e cam cu plusuri si minusuri.....
Aaa, eu am o prietena buna care prin FIV a reusit sa aiba tripleti cu Marinescu, iar cand a fost de cezariana nu a fost in tara Marinescu si a nascut cu Ion Ionut, la recomandarea sefului, poate patesc si eu la fel.....

34+

Mergi la inceput

Io-s super obosita azi,nu-mi explic de ce,am o stare de cacao efectiv. Am fost iar in parc,azi am bagat vreo cateva ture de inconjurat stadionul pret de vreo 50 min dar pauza contractii,se pare ca nu e reteta completa,trebuie si ceva gratare

Roxxy ce grasunica ai tu acolo,te pomenesti ca o sa fie o falcoasa ca Eva a Ellenutei..

Techila ti-am admirat si eu burtica cea mumoasa si fainoasa Bafta la doctor azi !

Iulika ce printisor ai tu acolo Chiar ca tare i se potriveste numele !

M_Oana daca te uiti in lista cu bebelusi de pe prima pagina vei gasi si greutatea lor la nastere

Mimika Mama Evanghelistilor cat au mai luat in greutate feciorii?

Ah,sunt la al 3 lea castron de supa,bobinez intr-una...trimit si revin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

luci cea mai tare franghie :)

mihaela mai poti?

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Cred ca in curand o sa zic mai poc How about you?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Oooo, deci [Bruce/red] a avut 3600 gr la nastere, acum am verificat pe prima pagina, supeeeeeeeer.

Fetelor, vad ca nu mai zice nimeni nimic de [red]MariaI sau poate n-am apucat eu sa vad.... Ce mai face? Cum e Mihaita?

Eu plec de acasa, ca am o groaza de lucruri de rezolvat.....

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Camy, eu vorbeam de dr de la Piatra....Cu celalalt m-am inteles bine si mi se pare mai deschis si mai capabil decat asta de aici, desi e mai tanar.
Fetelor, eu am intrat din nou in geanta de spital....am introdus lucruri pt igiena personala, mai am de confectionat tampoane ....iar pe parcurs sa pun banii si actele.
Va auzeam pe voi de tampoane gata facute....eu nu am gasit si oricum, am experienta si pricepere in lucru manual.Asadar iau bandaj cat mai lat( din acela la sul), un pachet mare de vata si ma apuc de infasurat....Macar pt spital, ca acasa iar oi face ....Eu din cate stiu, nu ne lasa sa purtam chiloti, nici alte tampoane care ar imiedica patrunderea aerului..asa ca o sa le fac cat mai mari....sa stea intre picioare singure...
Eu mi-am luat camasute si halate de culoare roz....ca tot o sa fie bebe fetita....Azi ma batea gandul sa cumpar si papuci roz( aveam albi) dar n-am gasit marimea....
Pentru bebe voi cate schimburi luati?Includeti si scutece sau doar hainute?

Si, cele care aveti edeme la maini si /sau picioare,voi ce faceti sa scapati de ele?

Graficul de greutate lungime bebe mi se pare ultimul cel mai potrivit...La baiat , nascut la 40 de saptamani, au fost 4 kg si 54 cm.Acum, fetitele cica sunt mai micute.Vom vedea.

Despre bani, ce sa zic?Eu cred ca dau in jur de 5 milioane la dr...poate mai mult daca sunt foarte multumita....,1,5-2 laa neonatolog, si cateva sute la asistente.
Auzisem ca ne trebuie la spitalizare si adeverinta de salariat.Voi ce stiti?

Mariaanna
33+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Oana, sa nu-ti faci probleme.....chiar e super Ion Ionut...adica am citit mult inainte sa merg la el ( am observat ca avem multe puncte in comun) si ma gandeam la un moment dat ca nu se poate sa fie toate asa de incantate or mai si exagera....dar s-a confirmat totul!

am inteles ca il prefera si asistentele de acolo pt nastere!

Si pe mine ma tenta f tare cmu-ul, dar am vb cu el si mi-a explicat ca ii e peste mana sa ajunga, cand e de garda ii e imposibil ca e sef..poate doar ceva programat asa..cezariana...nu stiu..la mine nu e cazul..

Luto era vb de nasterea la particular intr-adevar, cam astea sunt scorurile si depind de gradul didactic al medicului.

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Asa...al 4 lea castron de supa

Multam frumos pt linkul de la laugh and learn,super tare .Unde le gasiti mey?

Pompe de san-aici avem Medela sau Pigeon.Medela fiind importate sunt cam de 3 ori mai scumpe asa ca mi-am luat Pigeon electrica la vreo 60$.Incercat putin acasa dupa ce am cumparat-o,nu va spun ce placut e Acum bibe e de plastic,de fapt asa era si cel de la Medela,si nu am vazut nicaieri sa scrie ca e BPA free...insa eu am luat pana acum doar bibe de sticla si voi transfera lapticul in ele.
Am vazut si pe aici TommyTipee si Dr Brown,o sa dau o raita cu prima ocazie sa le studiez mai cu atentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Eu sunt cam ca de obicei, adica cu greata mea binecunoscuta de acum . In rest...nu sunt probleme. Azi am intrat si noi in saptamana 31 si am schimbat prefixul.

Ce va admir pe voi cele care sunteti mai inaintate in sarcina. E bine sa fii mai in urma asa ca mine pt ca afli multe de la cele mai inaintate in sarcina. In acelasi timp, va vad pe unele atat de agitate pe altele foarte calme... si imi pun problema: oare eu cum voi fi cand se va apropia momentul mult asteptat? Cred ca ramane de vazut.

Am citit tot ce ati scris asa ca sunt la zi. Totusi, trebuie sa recunosc ca nu mai sunt atat de ordonata ca la inceput si nu mai sunt in stare sa raspund cum o faceam pe vremuri.

Vreau sa le felicit din nou si eu pe Mimika si Iulika pt bebeii frumusei. M-am uitat minute in sir la pozele bebeilor. Bineinteles ca m-a bufnit plansul si imi doresc tare mult sa treaca timpul asta mai repede ca sa imi pot tine si eu bebelusul in brate.

Maria, sper ca Mihail e bine si ca in curand o sa puteti fi impreuna. Doamne ajuta.

Lutoniana, mi-a placut grozav franghia. Si eu am pus azi toate lucrusoarele cumparate la un loc. E drept ca nu sunt foarte multe dar eu mai am timp pt cumparaturi spre deosebire de unele dintre voi.

Techila, Monica, Miha, Crocodana, Selen, Katteryna tin pumnii sa fie bine. Stiu ca voi sunteti cam pe ultima suta de metri. Multa bafta si celorlalte fete pe care am uitat sa le enumar, iertare, si sunt pe ultima suta de metri.

Felicitari celor care au fost la control si totul e ok si multa bafta celor care merg acum la control.

Luto, mi se pare super buna ideea ta de afacere. Sa dea DD sa fie totul ok si sa-i dai drumul.

Am vazut burtici noi si mai vechi dar la fel de frumoase. Asiaticele noastre sunt foarte dragute de asemenea.

Am vazut ca ati vb despre foarte multe lucruri interesante. Multe mi le-a notat si eu ca sa ma ajute mai tarziu cand va veni timpul.

Mie deja imi e dor de bebe. Nu am mai fost la control de pe 10 iulie si ma mai duc abia pe 10 sept. Sper sa treaca repede cele 4 sapt care mai sunt pana atunci.

M-am cam intins asa ca o sa ma opresc aici.

Va si va doresc o zi excelenta.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput