Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)
Raspunsuri - Pagina 15
crocodana spune:
MOana, nu stiu daca ai fost pe faza ca am scris...si eu tot la giulesti nasc si vineri cand am vb cu medicul meu de epidurala a fost f tare: "Sa vedem ca e o problema"...eu: care? de ce? nu sunteti de acord? etc..
stau tare prost cu medicii anestezisiti...la cezariana si mai ales la marinescu sigur nu e cazul ca fara nu merge insa la nastere normala...cum se mai poate si fara epiduarla mi-a zis ca exista prob sa nu fie medicul disponibil cand trebuie montata..sunt trei, unul e bolnav, internat in spital..destul de grav, una e insarcinata luna a 8-a si lucreaza inca si ma rog al treilea e ok....
culmea e ca o prietena a patit asta acum cateva luni bune si am zis ca glumeste..
sa ma duc la cmu acum risc sa-l pierd pe medic (mi-a zis si mie cum ti-a zis marinescu tie)...iar eu pt el am venit la giulesti..super om..
asa ca acum mai am un morocov cu tot cu frunze ca sa nu zic telina...
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
M Oana spune:
Despre concediul de maternitate este un link pe prima pagina, insa tot ce va intereseaza gasiti si aici http://mamici.blogspot.com/. Cate zile, ce acte, unde te adresezi.....
Intreba cineva ce se da la nastere pe langa cei 200 lei, tot in link-ul de mai sus sunt toate informatiile. Sa va fie cu folos!
Beyyyyyyyyyy, maine naste Monica???????
Unde scrie, vreau si iouuuu site-ul oficial!!!!!!!!!!!!!!
34+
laura78nico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui THEA22 Salutare! ![]() Mai,fetelor, care stie cum mai e cu concediul de maternitate..cam cate zile reprezinta...a ramas la 126? Si unde trebuie depuse cererea, actele? pupam cu drag! ![]() THEA22 34+ cu' 'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Thea22 din cate stiu eu tot 126 de zile au ramas de concediu de maternitate. Ca acte nu depui decat certificatul medical de la doctora de familie.
Laura
30+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
M Oana spune:
Croco ahhhh, tu esti in 38 de saptamani......
Stiu ca pana in septembrie e cam "tot" Giulestiul in concediu, stau prost la capitolul nasteri pe perioada asta.
Mie Marinescu mi-a zis ca n-are sens sa ma dau in barci la CMU, doar daca vreau mofturi de 4000 euro, iar la Regina Maria, cand am vizitat sala de nasteri, asistentele si moasa erau exact cele de la Giulesti.
Dar cu cine nasti? O maaaaaare parte din medicii de la Giulesti sunt la Regina Maria si multi chiar la preturi rezonabile. Eu ma gandeam sa nasc cu Ion Ionut de la Giulesti la Regina Maria si avea pret normal de 1800 euro normala si 2200 euro cezariana, dar n-am putut sa-l parasesc pe Marinesco.....
Eu cand am facut FIV, acum 2 ani, am nimerit o anestezista pe care as fi luat-o acasa, o papusa de om, cu fustica scurta si toata numai carlionti, am stat de glume cu ea, a fost o placere anestezia.
34+
monica_dicut spune:
Meeeey, nu nasc maine
. Teoretic... maine ma interneaza si undeva probabil ca pana la sfarsitul saptamanii nasc... va anunt io cand ce si cum. Nu stiu inca daca va fi ceza sau naturala clar provocata... vedem maine...
CU banii si mie mi se pare 3000 foarte mult. EU m-am gandit la 1000 la doc in caz de ceza si vreo 7-8 la naturala. 200 ron la anestezist si 150 la neonato. Adica eu asa am auzit ca se practica prin Polizu. Acum, tipa care a fost cu a mea cumnata in salon cica a dat 500 de ron la doc (si a bagat-o si in rezerva de 2 paturi), nimic la anestezist ca nu a apucat. PE cumnatamea cica a certat-o anestezista si nu a vrut sa ia banii. I-a spus sa-si vada de nasterea ei (naturala) pana la urma nu s-a inteles cu cumnatamea.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana ....... si avea pret normal de 1800 euro normala si 2200 euro cezariana............. |
Eu nu cred ceea ce citesc.....

Si daca nu ai banii aia ce naiba faci ?
Asa de mult se exagereaza de-mi vine sa-mi dau aici singura palme in fata calculatorului.
Nu cred ca e posibil ca sistemul medical din Romania sa-si revina prea curand ...si asta este extrem de trist

Cea mai fericita
36 + cu 
M Oana spune:
Luto alea sunt preturile de occident, de particular, hotel de 4 stele, cu 3 mese pe zi si husbandul cazat cu tine in camera, cu tot trusoul mamei si bebelului aflat pe pat, cand primesti camera. Eu sunt foarte de acord cu acest sistem si daca nu ma apuca la 35 de ani sa mai cumpar o casa in ultimele luni si sa am n-spe mii de cheltuieli pe tema asta, zau daca nu ma aruncam la asa ceva.
La mine problema e ca medicul care mi-a urmarit mie sarcina, acest domn Marinescu, costa dublu acolo, deoarece in functie de gradul/pregatirea/vechimea medicului preturile sunt diferite, conditiile fiind aceleasi, ceea ce cam sare calul pentru cat vreau sa ma intind financiar acum.
Cine nu are acesti bani, merge la stat cu aceasi medici, iar la stat sunt si rezerve de o persoana si 2 persoane la preturi rezonabile, gen hotel de 2 stele si ca pret si in ceea ce priveste conditiile.
Deci e pentru toate buzunarele si poftele, pe alese..... 
34+
laura78nico spune:
Fetele e 14 asa ca am plecat spre casa.
la toate si Monica tinem pumnii sa fie totul bine.
Va urez dupa-amiaza placuta!
Laura
30+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
Ellenuta spune:
roxxy da .. ciudata treaba cu ecografele astea .. mie, cu o zi inainte sa nasc, mi-a estimat greutatea evei la 4700g .. si a iesit un pic mai mica 4420g. si dr zicea ca-i da eroare ecograful ..
alex eu zic ca 3000 ron sunt suficienti ... mai ales ca e criza si au mai scazut tarifele in spital ...
lucia ce franghie frumoasa!!!! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
crocodana spune:
Oana..Ion Ionut este medicul meu....am constatat pe pielea mea ca e super om ..iar ca medic ...am incredere maxima in el..nu stiu cum am reusit sa-l conving sa ma ia ca pacienta ca m-am dus la 3 luni..tot asa..vroiam pe cineva care sa asiste si la cmu si sa-mi inspire si incredere...iar de nascut vroiam sa am un ragaz sa aleg intre cmu si giulesti...
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea