Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetele trebuie sa cititi www.express.co.uk/posts/view/121112/-Miracle-mother-expecting-12-babies" target="_blank">asta. 12 copii dintr-un sut...my god!!!!

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

esti fantastica....la ce iti trebuie sa-ti misti degetele de la picioare ? nu poti sta si tu locului ?

Cea mai fericita 36 + cu

pai mai caut si eu papucul de casa cu piciorul ca e greu cu aplecatul :)

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Salutare si de la mine
In primul rand vreau sa multumesc fetelor pt raspunsurile cu bibe,suzete,tetine...si eu sper sa pot alapta dar am zis sa iau sa am in casa,pompa nici eu nu mi-am luat,am zis ca in caz de ceva o trimit pe surioara sa cumpere.M-am uitat si eu in auchan,la japonezi de chiloti de unica folosinta dar nu am gasit,in schimb mi-am luat unii din auchan,elastici si pe care nici macar nu ii simti pe burta si la 1,7 ron
TECHILA,ptiu ptiu sa nu te deochi,nu am mai vazut o burtica asa mare,chit ca e de gemeni,voi cele cu gemeni chiar sunteti niste eroine
IULIKA de bebe BRUCE nu am cuvinte e un scump so grasun iar tu esti o fericita
MONICA bafta maine la doctor si cand va fi sa fie sa ai o nastere usoara
ADELA,CROCODANA,MARY,MIHA,KATTERYNA wow mai aveti asa putin si voi,de fapt se poate intampla in orice moment,v-am zis eu ca dupa IULIKA o s-o tinem numai in nasteri si aparitii de bebei sanatosi,frumosi si papciosi
LUTO e super ideea ta cu site-ul si sunt sigura ca o sa mearga,caci e greu pana comanzi odata pe net si apoi iti intra in sange
Maine sunt si eu in grup cu Manga,fac 34 sapt si ajung si la dr dupa 5 sapt,sper sa pot sta de vb cu el despre nastere caci el tot imi zice sa ajungem la termen si apoi vb
Eu nu mi-am facut nici un bagaj si le am imprastiate ba la mine ba la ai mei,nu am spalat hainute,nu am facut curat in casa,oare ce astept?!?
Va pupic dulcic si astept vesti de la fetele care merg la dr,sa aveti o zi buna

33+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Doamne ce dragalas am tras o repriza de boceala... sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

Dragelor, referitor la pompa, cred ca eu m-am exprimat gresit. La pompa electrica se ataseaza biberon (de la aceasi firma altfel nu prea s epotrivesc) si pe al ail luati BPA free. La cele manuale, eu de ex am una gen seringa, nu stiu cum sa va explic, sonda asa, se creaza un vid ca sa extraga si aia e dintr-un plastic nenorocit, bine ca il poti transfera in altceva. NU stiu, nu va mai stresati asa tare cu astea. POate nici nu o sa aveti nevoie. EU daca nu le primeam nu imi cumparam pana nu vedeam ca e necesara. SI v-am zis, laptele curge in biberoane si alea puneti ce vreti voi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am vazut si eu poze cu bb Bruce.ce frumos doarme el.
Sa-ti traiasca Iulika si sa te bucuri de el!

Techila bafta multa azi la control!

Fetele imi dati si mie idei de ce as putea gati mai usor?

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Elle,chiar ca faz atare. DAr da-o-n colo de treaba, sunt de acord cu aia de spun ca ei nu cred. SI eu spun ca e imposibil sa fie 12, sa ii duca la 9 luni, sa nu aiba probleme. Cata animalu sa fie??? E cam dubioasa treaba dupa parerea mea.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna ,fetelor!
Eram tare bucuroasa asteptand momentul ecografiei de ieri, dar am ramas dejamagita...
Dupa ce ca am intrat cu mai mult de o ora intarziere la dr, doar mi-a aratat capul, inimioara, pozitia transversala si cam atat...banii si la revedere!
Dracu' sa-i ia pe toti nenorocitii astia care fac asta doar pentru bani!
tot vad la voi masuratori, chestii....la mine...nimic!Am intrebat si eu..."Dar lichidul e in cantitate normala?".A facut niste ochi si s-a balbait...."Da.....poate un pic mai mult, de asta se misca asa tare...."
M-a uimit...Si se spune ca e unul dintre cei mai buni din oras...

Nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine fetita mea, ca de la dr nu aflu nimic...

Mi se umfla mainile si picioarele tare.Mi s-a blocat verigheta pe deget.N-o mai pot scoate.Ma dor genunchii si articulatiile degetelor.
Tensiunea mi-e buna.Analize, masuratori, examene ale secretiei....pauza...Am intrebat cand imi recolteaza secretia vaginala sau de col.A zis ca nu trebuie , ca oricum inainte de nastere ...dezinfecteaza.....Doamne-dumnezeule.....ca-n evul mediu!

Oricum, plec la Tg Mures la 37-38de saptamani.Sper sa fie bine bebita pana atunci.

Iaca, m-am plans cat am putut!Ma scuzati, dar sunt asa dezamagita....

Va pup pe toate!
Adriana-m, scuze pentru intarziere!LA MULTI ANI FERICITI, NaSTERE USOARA SI COPILAS CUMINTE SI MANCACIOS!

Mariaanna
32+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Azi am fost la eco. bebelina mea are deja 3.396 cu marja de eroare de +/- 300 de grame. la toate masuratorile a iesit de 37 de sapt si cateva zile desi eu sunt in a doua zi a saptamanii 36. Eram putintel ingrojorata pentru ca ieri a miscat excesiv de mult. Deja ma gandeam ca o supara ceva pt ca toata ziua loviturile ei au fost f puternice, dar se pare ca e doar nazdravana . Dr mi-a spus ca greutatea de la nastere va fi undeva intre 3.200 si 3.500. Matei a avut 3.350.
Noul DPN este 10 septembrie, dar dr era convins ca voi naste cam pana pe 5 septembrie fiind uter cicatriceal.

Cam asta despre noi.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

mariaanna, e bine fetitza, promit eu . O sa vezi ce bine va fi la Tg Mures. Abia astept sa ne spui ca s-a nascut si ca este sanatoasa, grasana, papacioasa
Iti spun eu, trebuie sa fie bine pentru noi de data asta

Roxx ce grasuna ai tu acolo. SA creasca mare si sanatoasa, sa vina atunci cand trebuie

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 35+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!

Azi am fost la eco. bebelina mea are deja 3.396 cu marja de eroare de +/- 300 de grame. la toate masuratorile a iesit de 37 de sapt si cateva zile desi eu sunt in a doua zi a saptamanii 36. Eram putintel ingrojorata pentru ca ieri a miscat excesiv de mult. Deja ma gandeam ca o supara ceva pt ca toata ziua loviturile ei au fost f puternice, dar se pare ca e doar nazdravana . Dr mi-a spus ca greutatea de la nastere va fi undeva intre 3.200 si 3.500. Matei a avut 3.350.
Noul DPN este 10 septembrie, dar dr era convins ca voi naste cam pana pe 5 septembrie fiind uter cicatriceal.

Cam asta despre noi.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Felicitari pt vestile bune de la eco despre bebelina!

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput