Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
cred ca am orbu' gainilor ..
unde gasesc poze cu bb bruce? am intrat si pe webshots si pe yahoo si pe contul iulikai .... vreau sa vad si eu un pui de obelixa!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui M Oana Vreau si eu o usa secreta prin care sa iasa bebelul meu, poate reusesc sa-i explic si eu medicului meu ca exista asa ceva si sa caute pana gaseste..... 34 + |
Si cand o gasesti te rog frumos sa imi trimiti si mie linkul cu instructiuni, sa il dau la doctor, ca de cand ne chinuim s-o gasim!
Nu stiu ce o sa fac de pompa de san, nu m-am hotarat, mai studiem, mai studiem.
Cu cercelusii, mi-as dori din suflet sa ii pot face gauri de cat mai mititica ( maimutica, mi-o si imaginez cu cercelusi) , dar nu vreau sa o chinui. O sa merg la un centru specializat (eu una am ramas cu gura cascata sa aud ca exista asa ceva in HK), sa vad ce oferte si ce preturi au. Inclusiv sa ma orientez de ceva cercelusi. Dar nu este o prioritate acum, este undeva in planul indepartat.
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
techila spune:
cer ertare cer ertare pentru ca nu am apreciat la adevarata valoare pe bruce, de fapt..nu l-am laudat deloc pe frumusel...e asa mic...si are o mama asa frumoasa...te topesti nu alta.......si mai si doarme puiul...asa frumos..
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1
raluk16 spune:
Neatza!
Intru acuma, cat mai pot, ca imediat apar ai mei si iarasi ma cearta ca stau cu laptopul in brate
Sa nu uit: mie mi-e tare dor de Adi, oare ce-o mai fi facand?
Miha multumesc mult
Nela ce manechin ai tu acolo in burtica! . Super bancul
Moni savureaza ultima zi acasa si relaxeaza-te
techila ce-mi place cum ai scris ca e ultima zi de marti in formula asta . Asteptam vesti bune de la medic, harnicutzo!
Maria nu ma cramponam eu neaparat sa fie si pompa BPA-free, dar daca totusi o voi folosi, si poate chiar voi congela sau pune la frigi laptic, atunci trebuie ca sticlutele sa fie BPA-free, si deci sa iau pompa din gama lor.
Elle calculeaza si tu acolo chestii numerologice, sa vezi care data e mai cu noroc . Mie imi place tare cum suna "1 octombrie".
Lucia eu sunt sigura ca voi fi panicoasa dupa nastere, si obosita si deci automat, depresiva din toate motivele astea . Sper sa nu fie asa, dar eu asa ma vad... . Mai ales ca vad ca nu am apucat sa fac cate mi-am propus sa fac inainte sa nasc...
Si aseara nu m-am suparat esti o scumpa! M-am simtit usurata ca nu sunteti asa active, ca eram tare obosita.
monique multumesc si tie pentru detaliile cu pompa si biberoanele
crocodana esti foarte tare! Si eu m-am mirat de chestia aia cu stagnatul in greutate! Felicitari pentru 38 de saptamani!
mimika multumesc mult de raspunsuri! Sa-ti furi tu din timpul de odihna...
Oana foarte fain suna descrierea ta cu sutienul de alaptat, eu pana acum numai chestii mai uratele am gasit, care nici nu mi se potrivesc (cupa aia de material sta in aer la sfarcuri, deci ai crede ca mi-e mare, dar rotundul cupei nu-mi cuprinde sanul...
Iulika multumim mult de poze! Iarasi ma pun pe bocit, dar important e ca ma faci sa-mi doresc sa vina repede luna octombrie, parca e mai mare dorul de a-l vedea pe al meu decat frica
Fetelor, trebuie sa fug repede, ca au venit ai mei de la tzara si mama sta langa mine sa curat pastaile sa facem o ciorbica, si nu intelege de ce eu nu pot merge pana cand va citesc la zi
Revin mai incolo
31+
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana Mai fetilor....stai sa ne intelegem ..sa nu discutam aici discutii, eu carceii aceia de la gamba i-am starpit dar nu stiu cum ca nu mai am.... Cred ca e de la chips-uri, o cola cand si cand....un omega 3 zilnic, 3-4 pizza pe saptamana, lasagna gata facuta ...naturala si fara conservanti, napolitane, inghetata din toate soiurile planetei...etc..... Insa acum am la sold.... Dar nu-i nimic....nu ma mai plang ca o baba...sunt tanara, gravida, desteapta,paroasa, frumoasa, pulpanoasa....si cate si mai cate calitati Ceea ce va dorim si dumneavoastra. Techila bafta la control si sper sa intri deseara sa ne spui ce si cum..... Cea mai fericita 36 + cu |
eu am intre picioare, la coapse. si daca de exemplu misc degetele de la picioare, mi se chircesc de nu le mai desfac nici nu ranga.
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Ellenuta cred ca am orbu' gainilor .. unde gasesc poze cu bb bruce? am intrat si pe webshots si pe yahoo si pe contul iulikai .... vreau sa vad si eu un pui de obelixa! |
cu o pagina in urma sau maxim doua, a pus fata un link...dintr-un album personal cred ,,,acolo unde a si scris, nu la semnatura
Cea mai fericita 36 + cu
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui Ellenuta cred ca am orbu' gainilor .. unde gasesc poze cu bb bruce? am intrat si pe webshots si pe yahoo si pe contul iulikai .... vreau sa vad si eu un pui de obelixa! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
gataaaaaaaaaa le-am gasit!
Doamne cat e de dulcic si frumos si pufosel .. iti vine sa-l papi de pernutele alea!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui raluk16 Neatza! Maria nu ma cramponam eu neaparat sa fie si pompa BPA-free, dar daca totusi o voi folosi, si poate chiar voi congela sau pune la frigi laptic, atunci trebuie ca sticlutele sa fie BPA-free, si deci sa iau pompa din gama lor. 31+ |
dragutza...si eu bibe tot BPA-free vreau sa le iau...ca mi s-a pus pata si chiar dk dau un ban in plu...nu ma intereseaza. eu cuatam de sticla, dar mai greu pe aici. in schimb cu pompa nici nu stiam ca exsita si varianta BPA-free. dar chiar dk nu e...nu-ti face griji ca nu e asa bai. eu ma intreb...manuala sau electrica. k aia electrica e sucmpa rau...mai bine astept sa vad dk am nevoie...ma gandeam ca e buna cand vrei sa faci stoc sa pui la congelator. poate vrei sa pleci si tu undeva si nu poti sa te apuci de dat tzitzi. dar am zis ca astept pana dupa ce nasc sa vad cata nevoie am de ea, sa nu dau banii aiurea.
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
eu am intre picioare, la coapse. si daca de exemplu misc degetele de la picioare, mi se chircesc de nu le mai desfac nici nu ranga. |
esti fantastica....la ce iti trebuie sa-ti misti degetele de la picioare ? nu poti sta si tu locului ?
Cea mai fericita 36 + cu
M Oana spune:
Tot promit ca ma apuc de lista si ma iau cu altele.
La capitolul pampersi, Mimikutz zici ca la gemenasi mai de 2 kile si ceva cei de la Bella, cu gaurica la burtica n-ar fi buni, ca-s prea mari.
Iou, spre rusinea mea am citit toata nasterea lu' Bruce, vizionat si pozici, insa am ratat cate kile are fatul nostru de poveste. Poate ne spune si noua mamitza lui cum e cu pampersii, din experienta.
Eu am luat pachetul de la Bella cu 26 lei (+servetele cadou), 42 de pampersi, cu gaurica la buric, daca nu-s buni sau raman repede mici (ca daca fac ploada de vreo 4 kile, sper sa nu fie nevoie sa-i cos pe laterale, sa se-nchida), ii donez si eu spitalului pentru pruncutzii abandonati, ceea ce cred ca voi face cu tot ce-mi ramane sau primesc peste masura, ca deja am cam de toate, pentru 3 plozi.....