Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)
Raspunsuri - Pagina 10
adela2006 spune:
acu am facut ochi
am intrat direct aici sa vad ce se mai intampla
acu pot sa merg linistita la baie , apoi sa manc ceva
ne vedem putin mai incolo
azi am facut si eu 38 de saptamani
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
38+ cu calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......24 august
M Oana spune:
Luto si eu am fix aceeasi temere, cu carceii si ce ma fac, daca ma apuca vreo nastere naturala, ca noaptea am impresia ca de durerea de la gamba ma iau rapid chinurile facerii.
Si sunt niste carcei cum neam de neamul meu n-a vazut, desi ma trezesc cu ceva secunde inainte sa inceapa durerea, nu pot face nimic, decat sa-l scol pe-al meu sa-nceapa masajul inainte sa vina valul cel mare de durere, iar cand ma simte ca ma linistesc, se opreste si el si fix mai vine un val si ar tine-o tot asa, la infinit, daca nu ma pune al meu pe picioare si nu dau niste ture prin camera.
E inutil sa va spun ca am luat elevit cam la 3 zile si iau si magne B6, dar carceii astia n-au niciun pic de bun simt si putin le pasa de vitaminele mele.....
Iulika esti radioasa in poze si asa frumos povestesti de cel mic..... Eu inca nu pot constientiza ca am o bebelina in burta, parca-s doar sunci si atat.....
Techilla chiar, mama draga, ce-i cu galmele alea pe pulpe, ca de asta n-am auzit. Sa fie de la depunerile de grasime? Ai luat omega 3 in sarcina?
34+
MangaGirl spune:
iulika mi-au dat lacrimile...doamne ce bondocel frumos . si inca o tura .
ma lamureste si pe mine cineva ce e cu testul cu palma si cu lasatul burtii?
gata, ma apuc de munca. va pup.
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana ps...am uitat ce era mai important evident 38 de saptamani azi 38+ fericita mamica de jucausa Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Felicitari! De-acum mai e un pic. Si multumim tare de link, este super tipa!
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
M Oana spune:
Mango mai ai pana la testul cu palma, asta e materia de la 36-37 de saptamani incolo. Cam cu 2 saptamani inainte de termen, se spune ca-ti coboara copilul si cica si tu ai sentimentul ca te usurezi, asa ca poti sa faci mai mult smotru prin casa, sa pregatesti cuibusorul.
Se introduce o manuta intre sani si burtica si vei vedea ca de unde burta da in sani, cand se lasa burtica, ajunge sa intre si o mana intreaga intre bijuteriile de sus si bijuteria de jos....
Pricipisi ceva?
34+
lutoniana spune:
croco felicitari pt cele 38 de saptamani.....cred ca esti cea mai mare asa ?
Link-ul e absolut beton ....iar tipa "face toti banii" mi-a placut mult de tot.
Iulika mami care doarme iepuroi multumim de poze, de incurajari si ca esti atat de draguta si ne mai povestesti.
Bruce-ulica e o bombonica ..si ce maini grasune are....
Mi se pare ca acea caciulita alba ii e deja mica la bulfei
Cea mai fericita 36 + cu
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui M Oana Mango mai ai pana la testul cu palma, asta e materia de la 36-37 de saptamani incolo. Cam cu 2 saptamani inainte de termen, se spune ca-ti coboara copilul si cica si tu ai sentimentul ca te usurezi, asa ca poti sa faci mai mult smotru prin casa, sa pregatesti cuibusorul. Se introduce o manuta intre sani si burtica si vei vedea ca de unde burta da in sani, cand se lasa burtica, ajunge sa intre si o mana intreaga intre bijuteriile de sus si bijuteria de jos.... Pricipisi ceva? 34+ |
multumesc. am inteles :) deci dk maine schimb semnatura, mai am vreo 3 sp si pot sa ma apuc de testat.
s-a mai apucat cineva de masaj a la Iulika?
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Aha...vine si Adela puternic din spate ...la 38 de saptamani....
Felicitari
Cea mai fericita 36 + cu
techila spune:
ha ha ha ...mi-am mutat muscatele, mi-am mutat muscatele...ce harnica sunt...saracutele, cum stateau ele acolo cu radacinile facute ghem, din cauza ca ma-sa nu avea timp sa le separe si pe ele...dar acum sa vezi ce cresc si infloresc fetele in ditai casuta unde le-am pus
oanaM, galmele mele sunt normale, edeme de sarcina...la o tona de burta...o tona de galme...problema cea grava este ca sunt foaaaaaarte dureroase si ma chinui de mor sa ma ridic sau sa ma asez, ca burta mea sta exact pe ele....asta e, doctorita zice ca vor trece repede...si eu nu am ce face decat sa o cred
ma bag repede la un dus, sa-mi spal si creierii, ca am transpirat cu florile mele....si am niste unghii...cum ma duc eu la doctor asa cu ele?? poate o iesi tarana cu multa apa...sper si eu
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1
lutoniana spune:
Mai fetilor....stai sa ne intelegem ..sa nu discutam aici discutii, eu carceii aceia de la gamba i-am starpit dar nu stiu cum ca nu mai am....
Cred ca e de la chips-uri, o cola cand si cand....un omega 3 zilnic, 3-4 pizza pe saptamana, lasagna gata facuta ...naturala si fara conservanti, napolitane, inghetata din toate soiurile planetei...etc.....
Insa acum am la sold....
Dar nu-i nimic....nu ma mai plang ca o baba...sunt tanara, gravida, desteapta,paroasa, frumoasa, pulpanoasa....si cate si mai cate calitati
Ceea ce va dorim si dumneavoastra.
Techila bafta la control si sper sa intri deseara sa ne spui ce si cum.....
Cea mai fericita 36 + cu