Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Despre partea cu coboratul burtii o explicatie mult mai buna decat a mea, gasiti in link-ul Crocodanei despre travaliu. Bun link-ul, super simpatici taticii, erau speriati la culme, iar eu ma regaseam foarte tare in expresiile de pe fetele lor, nu la cele de pe fetele gravidutzelor...

Lista:
Bed Pads Bella Happy 90x60 7,9 lei Carrefour
aleze soft seni 60x60 6,3 lei Carrefour
bepanthen/sudocrem/garmastan/bioclin 25/35 lei
baneocin pudra 4
Apa de mare pt nasuc 22
Glicerina cu stamicin - se prepara in farmacie - pentru curatarea guritei bebelusului 4
batista bebelusului sensiblu/dona 45
betadine solutie 15
infacol 34 (in farmaciile din Anglia, prin prieteni, e 3 lire, deci 15 lei)
ceai pentru colici baby drink 12
comprese sterile pt ochisori 5
termometru camera si apa (la Carrefour sunt si la 5 lei)
cadita 35 (tot Carrefour, sunt super)
burete baie natural
Forfecuta unghii varfuri rotunde (la set cu pila si unghiera) - Nuk, Bebe Confort
Betisoare vata cu aparatoare dalin/bella carrefour 5
Suzeta nr 1 Nuk/Avent - 2 bucati + lantic suzeta
biberon sticla Nuk 25
lotiune corp - pt bebe am luat de la Jonson baby sensitive fara lacrimi
sampon sanosan 10
servetele umede Pampers/bella
Pampers nr??? (eu am mers pe Bella 2-5 kile, cu gaura la buric - 26 lei, la set cu servetele)
husa/cearceaf pat - 9/19/33 lei la Carrefour (eu sunt tare multumita de ele, indiferent de pret)
scutec alb bumbac 100 % finutz foc 82x76 - 5,7 lei (Carrefour)
termos dublu biberoane 25 lei (Dona)
biberoane Avent anticolici gradate set de 2 - 42 lei
sterilizator Chicco 6-8 biberoane - 110 lei (Metro)
prosoape baie superbe Ikea
saltea schimbat bebe 25 lei Ikea
spray antibacterial (stopeaza salmoneea, streptococi, Ecoli etc de pe orice suprafata) - 5/7 lei (din farmacii sau Carrefour)
tampoane sani de la Avent 25 lei

Revin......

34 +
sticle de apa la maxim 500 ml cu tamburus, pentru perioada de dupa cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

marianaa sunt sigura ca bebelusa e bine si nu va fi nicio problema! vezi ca la tg mures e si camy_pus .. poate iei legatura cu ea cand ajungi acolo. pupici

roxxy mammamia ce grasuna! pai daca sta pana la termen, vad o bebelusa de cel putin 4000g .. ce frumos .. asa-mi plac bebicii grasunei si pufosei .. ii ador!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Am vazut si eu poze cu bb Bruce.ce frumos doarme el.
Sa-ti traiasca Iulika si sa te bucuri de el!

Techila bafta multa azi la control!

Fetele imi dati si mie idei de ce as putea gati mai usor?

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

draga mea...noi ne-am luat de la ikea o cratita de aia cu maner de lemn...care a grill si facem copane de pui pe aragaz grupa mare. si dupa aia mai adaugi un pilaf...in care eu am aruncat niste ciuperci si niste legume congelate :). eu pilaful il fac simplu, dupa reteta asiaticilor...pui apa in cratita cat sa acopere pilaful si lasi la foc mic...in 20 de min, cand apa s-a evaporat...orezul e gata. dietetic, fara ulei...doar niste vegeta si ceva legume. in 40 de minute ai cina gata.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Roxxy nici eu nu inteleg? Pai daca are acum 3400 gr, cum va avea peste 3 saptamni intre 3200 si 3500 gr?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Buna ,fetelor!
Eram tare bucuroasa asteptand momentul ecografiei de ieri, dar am ramas dejamagita...
Dupa ce ca am intrat cu mai mult de o ora intarziere la dr, doar mi-a aratat capul, inimioara, pozitia transversala si cam atat...banii si la revedere!
Dracu' sa-i ia pe toti nenorocitii astia care fac asta doar pentru bani!
tot vad la voi masuratori, chestii....la mine...nimic!Am intrebat si eu..."Dar lichidul e in cantitate normala?".A facut niste ochi si s-a balbait...."Da.....poate un pic mai mult, de asta se misca asa tare...."
M-a uimit...Si se spune ca e unul dintre cei mai buni din oras...

Nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine fetita mea, ca de la dr nu aflu nimic...

Mi se umfla mainile si picioarele tare.Mi s-a blocat verigheta pe deget.N-o mai pot scoate.Ma dor genunchii si articulatiile degetelor.
Tensiunea mi-e buna.Analize, masuratori, examene ale secretiei....pauza...Am intrebat cand imi recolteaza secretia vaginala sau de col.A zis ca nu trebuie , ca oricum inainte de nastere ...dezinfecteaza.....Doamne-dumnezeule.....ca-n evul mediu!

Oricum, plec la Tg Mures la 37-38de saptamani.Sper sa fie bine bebita pana atunci.

Iaca, m-am plans cat am putut!Ma scuzati, dar sunt asa dezamagita....

Va pup pe toate!
Adriana-m, scuze pentru intarziere!LA MULTI ANI FERICITI, NaSTERE USOARA SI COPILAS CUMINTE SI MANCACIOS!

Mariaanna
32+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

si tu mergi tot la Tg Mures...noi 2 am mai discutat asta...nasti tot cu Usurelu????????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Am vazut si eu poze cu bb Bruce.ce frumos doarme el.
Sa-ti traiasca Iulika si sa te bucuri de el!

Techila bafta multa azi la control!

Fetele imi dati si mie idei de ce as putea gati mai usor?

draga mea...noi ne-am luat de la ikea o cratita de aia cu maner de lemn...care a grill si facem copane de pui pe aragaz grupa mare. si dupa aia mai adaugi un pilaf...in care eu am aruncat niste ciuperci si niste legume congelate :). eu pilaful il fac simplu, dupa reteta asiaticilor...pui apa in cratita cat sa acopere pilaful si lasi la foc mic...in 20 de min, cand apa s-a evaporat...orezul e gata. dietetic, fara ulei...doar niste vegeta si ceva legume. in 40 de minute ai cina gata.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Monica, Ellenuta, saru'mana de incurajari!
V-am zis, sunt uimita si dezamagita ca cel mai "bun" octor din oras se comporta asa...Nu mi-a spus niciodata cat masoara, cat cantareste...etc.
Camy, da!Nasc tot cu Usurelu....inaintea ta.
Monica, nastere usoara iti doresc.Am inteles ca maine te internezi.Iti induce nasterea sau doar vrei sa fii monitorizata?

Mariaanna
33+

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu nu prea am incredere in greutatea data de ecografe. Am experienta cu Matei. La ultimul eco spuneau ca are 3.600 si s-a nascut cu 3.350 (o greutate buna dupa parerea mea). Prietenei mele i-au spus chiar inainte de nastere ca bebe are 4000 kg si l-a nascut cu 3.200. Deci....

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Monica, Ellenuta, saru'mana de incurajari!
V-am zis, sunt uimita si dezamagita ca cel mai "bun" octor din oras se comporta asa...Nu mi-a spus niciodata cat masoara, cat cantareste...etc.
Camy, da!Nasc tot cu Usurelu....inaintea ta.
Monica, nastere usoara iti doresc.Am inteles ca maine te internezi.Iti induce nasterea sau doar vrei sa fii monitorizata?

Mariaanna
33+

cateva poze

cine stie ce are....acum 2 sapt cand am fost la el..m-am cam certat cu el ...si pe mine m-a cam sutit, am crezut ca din cauza ca i-am spus de Pop...ca am fost la el...
Oricum eu ii spun ce am de spus de fiecare data...sper sa fie bine..oricum nu am incredere in nimeni...vreau doar sa nasc odata..sa scap de medici si de Usurelu si de tot...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai spunea ca nu mai ia mai mult de 200 de grame pana la nastere. Oricum marja e de 300 de grame in plus si in minus. Deci e posibil sa aiba 3 kg.

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Roxxy nici eu nu inteleg? Pai daca are acum 3400 gr, cum va avea peste 3 saptamni intre 3200 si 3500 gr?

34+

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput