Locul fetelor Nou-Venite (5)
Raspunsuri - Pagina 5
aleesicoo spune:
multam de invitatie
...tinem legatura
| Citat: |
| citat din mesajul lui polo Iar daca se intampla sa alegeti acest drum, poate ne si vedem, de ce nu.... ca doar treceti prin "poarta" casei mele |
mvb spune:
Fetelor, dar ati avut mancarici la dej-te nu gluma![]()
....ati scris de nu-mi venea sa cred ca sunteti la pagina 5
eu sunt cam obosita.... sa speram ca de maine incepe relaxul![]()
noapte buna
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
si pupici 

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!
Ilenusa spune:
neata, fetelor!
azi va ofer eu....
eu sunt mai activa dimineata
celor care sunt in concediu.... bucurati-va!
celor care sunt la lucru... o zi usoara!
azi sunt z1 de cm dupa laparo, iar peste 2 saptamani planuim sa fugim undeva ... singurei ca doi porumbei 

aleesicoo spune:
Neata !
mai ai ? eu azi tre sa ajung la politie sa imi skimb buletinul si nu am nici un kefff
. va
si vb
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilenusa neata, fetelor! azi va ofer eu.... eu sunt mai activa dimineatacelor care sunt in concediu.... bucurati-va! celor care sunt la lucru... o zi usoara! azi sunt z1 de cm dupa laparo, iar peste 2 saptamani planuim sa fugim undeva ... singurei ca doi porumbei ![]() ![]() |
eleia spune:
'Neata fetelor,
Ilenusa multumim de cafea 
Eu m-am intors din concediu si acum e prima zi de lucru.
Vad ca ne-am inmultit cat am lipsit, dar din pacate nu vad pe nimeni cu 2 liniute 
Acum ma bag sa citesc ce-ati facut cat am lipsit.
eleia spune:
remy_mvremy_mv
imi place esti optimista si lupti ptr puiul tau.
Cat despre subiectul regim alimentar....nu stiu ce sa zic. Eu nu prea cred in astea. Adica nu zic ca poate nu influenteaza cat de cat ....dar nu asa mult. Cafeaua si tigarile clar scad fertilitatea dar nu cred ca mai mult de 5%. Alimentatia in schimb...da cred ca e bine sa mananci cat mai natural dar nu stiu cat influenteaza ptr bebe. Cand o sa fim
e normal sa mai schimbam din obiceiuri.
Asta e parerea mea.
remy_mv spune:
Neata! Ma bag si eu cu cafeaua mea cea cu lapte si fara zahar
. Eu sunt la lucru, nu sunt prea in forma azi, sper sa imi revin repede. Fetelor, am cam inceput sa obosesc de la toate tratamentele astea hormonale. Deja parca imi mai pierd din optimism si nu mai am chef de nimic...
Eleia chiar ma intrebam ce mai faci. Cum a ramas cu laparoscopia? O sa o faci la Medlife?
Ilenusa tu te simti bine? La cat timp ti-a venit dupa laparo? Iti tinem pumnii luna asta.
Poloesti tare. Bravo tie! Ma bucur ca ai reusit cu regimul acela. Si eu ma cam chinui. In 2 ani am luat 20 de kg si am o gramada de haine pe care nu le mai pot purta. Va veni si vremea lor, candva.
Mvb sa te faci frumusica azi. 
Aleesicoo o sa ne lipsesti zilele astea cat vei fi la mare. Distractie placuta!
Sa aveti o zi frumoasa!
Ilenusa spune:
'neata remy!
multumesc de intrebare, ma simt foarte bine. am trecut usor peste laparo iar cm a venit aproape normal
zic "aproape" pt ca a intarziat 1 zi, dar s-a mai intamplat si nu e nimic deosebit
sincer, luna asta nu ma astept sa mi se intample; am avut hidrosalpinx pe o trompa si daca se mentine cadenta, luna asta e posibil sa ovulez pe partea cu pricina
dar mai stii, daca nu se intampla, nu-i nimic, ne antrenam pentru luna viitoare ![]()

eleia spune:
remy_mv laparo nu o mai fac din cauza alergiilor mele. Am fost si am vb cu medicul si a zis ca nu are rost sa ne riscam. Acum o sa incep o stimulare cu menopur dar asta abia dupa ce ma duc iar la medicul alergolog. 
Am hotarat sa facem o stimulare cu monitorizare si o inseminare intravaginala nu intrauterina (tot din cauza alergiilor). Si chiar daca nu iese nimic macar mai lamurim cateva chestii: cum suport medicamentele de stimulare, daca ajung foliculii la dimeniunea optima, daca sunt sau nu trompele infundate....
Macar e ceva chiar daca sanse stiu ca nu sunt f mari.