Locul fetelor Nou-Venite (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

salut vrednicutelor.
DRAGAICA tinem pumnii pentru maine.

Mergi la inceput

Fetelor, in legatura cu mancarea..... fiecare mananca ce vrea si cat vrea, dar dupa ce apare bb cred ca trebuie data putin militaria jos din pod.Haieti ca pentru asta sigur putem sa be sacrificam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

cumnata mea a mancat orice. si are un bb fff sanatos si frm ... dar repet fiecare face ce crede k este mai bine

Citat:
citat din mesajul lui polo

Fetelor, in legatura cu mancarea..... fiecare mananca ce vrea si cat vrea, dar dupa ce apare bb cred ca trebuie data putin militaria jos din pod.Haieti ca pentru asta sigur putem sa be sacrificam

Mergi la inceput

Haideti sa va spun peripetia mea cu mancarea.
Pana in urma cu 4 ani ma incadram intre 55 si 60 kg, la 1,68. Nu era rau, zic ca eu...acum, ca atunci era de groaz
Dupa terminarea fac si angajare am suferit o scadere brusca si mare in greutate(atunci nu mi-am dat seama - era printre primele simptome care tradau probleme cu tiroida).
Apoi a inceput urcusul... pe cantar si uite asa pana acum 2 luni ajunsesem la un plus de vreo 30 kg, fata de cat am avut la terminarea facultatii. Acum sa nu credeti ca am stat asa a o degeaba. Am mers la tae-bo...nimic, am incercat tot felul de diete...nimic, am stagnat in momentul in care am inceput euthyrox, apoi iar usor, usor in sus, pana cand....colega si pietena mea primeste de la o colega de breasla o dieta recomadata de un nutritionist, fara analize si alte ivestigatii, doar in functie de program si stil de viata, care este izbitor de asemanator cu al meu. M-am apucat parca mai mult pentru a le face pe plac dr ginecolog i colegelor si anume sa mananc carne mai multa.
Prin urmare pe 16 iunie am inceput acest regim care seamana putin cu o dieta Montigniac, dar doar putin si se bazeaza pe combinarea alimentelor, pe evitarea celor nocive..... si iata ca azi pot spune ca am 12,5 kg mai putin (deci in 2 luni), acum sunt in faa de platou de cam 2 saptamani si ma astept sa incep din nou sa slabesc.

Mergi la inceput

Nu va spun ce incantata sunt sa imbrac haine pe care nu le-am mai purtat de 2 ani.....si ce incantat este sotul.
Ieri am dat o fuga pana la mare (ca doar suntem ca o aruncatura),parca mi-a fost mai usor sa imi expun suncile pentru ca odata cu kilogramele s-a dus si o mare parte din celulita.
precizez ca am slabit atat doar prin dieta, fara sport, si nici nu stiu sa spun daca este dieta in adevaratul sens al cuvantului, deoarece de cate ori am poftit am gustat, dar doar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

si eu pot manca oricat si orice si tot degeaba abia daca se vad cand pun catev akg.. asa imi este constructia de 48 de kg nu sar
asa a fost si mama mea si s.a durdulit dupa 40 de ani ., poate knd o sa am un bb o sa ma mai ingras si eu.

Citat:
citat din mesajul lui polo

Nu va spun ce incantata sunt sa imbrac haine pe care nu le-am mai purtat de 2 ani.....si ce incantat este sotul.
Ieri am dat o fuga pana la mare (ca doar suntem ca o aruncatura),parca mi-a fost mai usor sa imi expun suncile pentru ca odata cu kilogramele s-a dus si o mare parte din celulita.
precizez ca am slabit atat doar prin dieta, fara sport, si nici nu stiu sa spun daca este dieta in adevaratul sens al cuvantului, deoarece de cate ori am poftit am gustat, dar doar atat.

Mergi la inceput

La serv mai merg doar 2 zile apoi concediuuuuuuu. Intai putin smotru ca sa terminam prin casa si sa termine si sotul treaba la serv lui si pe saptamana viitoare plecam unde vedem cu ochii. Eh, nici chiar asa, am deja un traseu si sper sa reusim sa il facem in totalitate.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Alesicooooo,esti bine asa cum esti si este un mare lucru sa poti manca orice si oricat si sa nu se intample nimic rau.

Mergi la inceput

Apropo de mers la mare, daca cumva doriti sa evitati aglomeratia nu ezitati variata Cobadin -Adamclisi-Ostrov-Calarasi. Noi pe aici ne-am intros aseara si a fost super. Drumul este bun, nu este ca pe autostrada, dar nici nu faci slalom printre gropi, se circula lejer, iar peisajul este super. In zona Baneasa Ostrov peisajul este suuuuuper..Dunarea cu ostroavele sale vazute de sus, dealuri pline cu terase de vie... super peisaj.
Daca aveti putin noroc si nu este aglomerat la trecerea cu bac-ul ati scapat de aiureala de la Cernavoda .

Mergi la inceput

Iar daca se intampla sa alegeti acest drum, poate ne si vedem, de ce nu.... ca doar treceti prin "poarta" casei mele

Mergi la inceput