Locul fetelor Nou-Venite (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Salutare, doamnelor!

Despre mancare, ce sa va spun... sigur ca nu e tocmai recomandat sa o tii numai in baute, dar chiar nu e cazul nostru, al fetelor DC, niciuna nu e inconstienta. La fiica-mea, nu am urmarit calendarul ca sa facem copii, dar nici nu ne-am ferit, am mancat normal, am baut normal, bineinteles in limite normale, excese nu faceam de fel. Si avem o fetita sanatoasa, slava Domnului. Normal ca dupa ce am rams cu minunea in burtica totul s-a schimbat... Deci nu cred ca o gura de pepsi poate fi fatala... sa ne pastram luciditatea si sa ne gandim ca suntem oameni, pana la urma, si bebeii nu se sperie de o gura de cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Aleesicoo uite sotului i-a zis medicul sa o lase mai moale cu cafeau, de la 2 cani pe zi a ajuns la o cescuta dimineata si gata....fara prajeli si carne de porc.
Plus .....foarte important.....miscare cat mai multa, sotul meu a ajuns in 3 saptamani de la 92kg la 86 kg si asta numai prin regim alimentar....e tare mandru de el se cantareste in fiecare dimineata
Acuma ...na ...nici sa devenim paranoici cred ca echilibru e secretul
Maine mergem la doctor......am sa va aduc vesti noi.....nu stiu acum daca si bune dar nu avem altceva de facut decat sa speram.
Va o zi buna.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

te asteptam cu orice fel de vesti . eu m-am referit la mancare ca nu cred ca este un regim special pentru a se concepe bebeii. in fine fiecare face ce vrea si se pregateste cum vrea pt minuncea din burtica

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Aleesicoo uite sotului i-a zis medicul sa o lase mai moale cu cafeau, de la 2 cani pe zi a ajuns la o cescuta dimineata si gata....fara prajeli si carne de porc.
Plus .....foarte important.....miscare cat mai multa, sotul meu a ajuns in 3 saptamani de la 92kg la 86 kg si asta numai prin regim alimentar....e tare mandru de el se cantareste in fiecare dimineata
Acuma ...na ...nici sa devenim paranoici cred ca echilibru e secretul
Maine mergem la doctor......am sa va aduc vesti noi.....nu stiu acum daca si bune dar nu avem altceva de facut decat sa speram.
Va o zi buna.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

eu abia acum am obs ca am 2 stelute, deci tre sa le cinstim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Ce bem? Ca tare mi-e sete...
Aleesicoo la mare, la soare, ceva? Mai ai un pic pana la botez, apoi partea aia cu renovarea tare nu-mi place...
Dragaica cum sa te uitam, draga mea? Stiam ca maine aveti programare la urolog, te asteptam cu vesti.
Ce v-a venit sa vorbiti de mancare? Noi suntem cam mancaciosi de fel... Asa ca Ankcta, ai noroc cu sotiorul tau atent la mancare si la bauturica.

Eu sunt in prima zi la serv. dupa concediu. Pana acum a fost ok, m-au lasat sa imi revin Probabil ca de maine o sa o cam iau de coada, dar macar trece ziua repede. Diseara ma duc la eco, sa vad ce fac foliculii mei, ca nu ne dam batuti. Am reinceput tratamentul cu Puregon si vom incerca natural, fara inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, raportez si eu ca azi am fost sluga ...in casa mea...de dimineatza imi merg mainile mai ceva ca ale scalvei Isaura....am spalat, facut curat 4 odai, 2 bai si acareturi....si facut mancare OUA UMPLUTE.......care au iesit marfa de Galati, vb lu` barbata-miu
ideea e ca nu am terminat, pt ca tre sa iau la calcat ce-am spalt...da` termin eu
ca de maine is cucoana...ma duc la solon sa imi vopsesc parul si sa imi fac mani si pedichiura si de miercuri, pe cai ciresari...plecam unde vedem cu ochii...triasca vacanta!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Mvb ce harnicuta ai fost tu azi... As papa si eu un ou umplut, dar mai tarziu un picut Si mie imi place sa las casa curata cand plec in concediu ca apoi cand ma intorc sa nu am nimic de facut
Sa te faci frumusica maine si distractie placuta in concediu, sa va plimbati si sa va clatiti ochii si pentru noi. Poate o fi cu noroc, am inteles ca luna asta preiei o stafeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Remy sambata avem nunta la Brasov la varul sotului...de asta ma duc maine la impopotzonat...e adevarat ca suvitzele mai trebuiesc improspatate ca de` tre sa ies bine in poze..noi plecam de miercuri in zona Brasovului ca sa evitam aglomeratia din weekend...asa ca duminica ne intoarcem spre casa, in ideea ca o noapte stam la Duram, o noapte la Bicaz, o noapte mai p-aci prin zona si uite asa trec si cele 2 sapt de concediu
de stafeta ce sa zic....daca o prind,cu placere.........daca nu, tot o prind anul asta pana spre final

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Hold on fetelor! Eu la Alexia am ramas din prima...acum la bebe2 n-am ramas inca din prima luna...dar nadajduiesc din luna 2 sau 3. Este indicat ca in perioada de concepere a copilului viitorii parinti sa manance cat mai natural si cat mai fara E-uri. Indicat...dar nu un must. Sotul meu insa...face lucrurile ca la carte....si cum pentru copilul lui ar face orice, dar orice.....e f atent si la ce mananca si ce bea. Se gandeste mult la detalii...acum sa nu credeti ca mie imi interzice ceva ( nici n-ar putea de altfel ) insa din solidaritate cu el si dragoste pentru el daca vreti evit si eu unele lucruri. Eu nu beau un pahar de pepsi daca ma apuc...beau vreo 2 litri....termin sticla si dupa aia mai vedem...asa ca... In sarcina cu Ale mi-a facut litri de sucuri: din mere, morcovi etc etc...storcea omul toata ziua la storcator. Acum nu inseamna ca mamicile ce nu beau sucuri facute in casa nu nasc copii sanatosi.In seara asta avem intalnire romantica..dupa 2 saptamani...

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

bafta Remy iti tinem pumniijoi noapte plekm la mare si apoi cand venim ne pregatim de botezul printisorului , iar de renovat nu mi mai amintii

Mergi la inceput